• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

ah birde Charlotte Casiraghi...

ahh ahh ben de aynen bu kiza bayilirim ay bi insan bu kdr sansli mi olur ama ya hem genleri acisindan hem de yahu prenses bi de. daha ne olsun. kiz kusursuz muhtesem. dudaklari gordugum en guzel dudaklar. burnu gozleri teni saci herseyi mukemmel gel de kiskanma boshayallersmile

bende çok beğeniyorum canım dizisinin hastasıyım zaten evde gossip girlden başka bişey izlenmiyordelikafaduldenblair başta olmak üzere ikinci favorim boshayallersmile

Haha bende aynen canım 4. sezonu heyecanla bekliyorum :asigim:

Ben de başladım Gossip i izlemeye.
Bu diziyi izleyen herkes beğeniyor bu kızı.
Daha ilk bölüm bitti. İlerleyince fikrim değişecek galiba. fisfisfis

Ya evet canım inan ki öyle oluyor, değişik bir güzelliği var bu kızın, izledikçe daha güzel görünüyor, mimikleri filan çok hoş, belki ondandır...

brooke shields in geçnliği..mavi göl filmindeki halleri...

vereliniortak

22.jpg

20.jpg

17.jpg

angelicacım 4.sezonun ilk 2 bölümü internette var ben izledim çok heyecanlı ve olaylı yine 4.sezon

zewk meselesi elbetde ben birazz krocan buldum tip olarak da tarz olarak da=))))))))))

benımde hıc tarzım degıl..

ahh ahh ben de aynen bu kiza bayilirim ay bi insan bu kdr sansli mi olur ama ya hem genleri acisindan hem de yahu prenses bi de. daha ne olsun. kiz kusursuz muhtesem. dudaklari gordugum en guzel dudaklar. burnu gozleri teni saci herseyi mukemmel gel de kiskanma boshayallersmile

kesınlıkle..umarım eşini yakısıklı secerde bu genler aynen boyle devam eder bambamcım..ama koca adayı sımdıkı ıse vah vah dıyorum :)))

çok güzel aynı böyle duran bi gloss istiyorum ama bulamıyorumÇok üzgünüm çoookkusursuz bir yüzü var bu resimde

ysl gloss pur coral boshayallersmile

Kelly Brook un enfes vücudu

Özellikle de göğüsleri

ah evet bayılırım oncekı sayfalarda da ben koydum,fecı begenırım vucudunu feciii

Back