Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Aaa o zaman o sebeple olabilir. Anladım.
Ben de bir inceliim başka fotolarını.

Helena Svedin ,Luis Figonun karısı

nov26helenandluis.jpg

xin_4403032115251461487126.jpg

armani1_gallery__470x357.jpg

Helene-Svedin.jpg

beğenmedim :dilcikar:

n1048673745301997034045.jpg
47161107693505209161296.jpg

46141005458032889191000.jpg

sevcan orhan..saçını kaşını gözünü ağzını dişlerini burnunu herr şeyini beğeniyorummm:nazar:bide konuyla alaksı yok ama giyim tarzınıı

evet yüzü pek güzel değil ama yinede gülüşü,fiziği,hareketleri,aurası onu oldukça güzel kılıyor.yüzünün
gram güzellik yok denecek kadar çirkin olduğunu düşünmüyorum.sinem kobal onunla boy ölçüşemez bile arada dağlar kadar fark var çünkü.rolünün de hakkını veriyor kesinlikle.

evet yüzü pek güzel değil ama yinede gülüşü,fiziği,hareketleri,aurası onu oldukça güzel kılıyor.yüzünün
gram güzellik yok denecek kadar çirkin olduğunu düşünmüyorum.sinem kobal onunla boy ölçüşemez bile arada dağlar kadar fark var çünkü.rolünün de hakkını veriyor kesinlikle.

Blake Lively güzel bir kız bence...ABD'de bayılıyorlar bu kıza! bende dizisini izledikçe daha da beğendimm.. saçlarını beğenirim, fiziği de güzel. Burnunda ve gögüslerine estetik var ama...

Sinem Kobal ile alakası yok tabii ki!

Uploaded with ImageShack.us

Blake Lively güzel bir kız bence...ABD'de bayılıyorlar bu kıza! bende dizisini izledikçe daha da beğendimm.. saçlarını beğenirim, fiziği de güzel. Burnunda ve gögüslerine estetik var ama...

Sinem Kobal ile alakası yok tabii ki!

Uploaded with ImageShack.us

bende çok beğeniyorum canım dizisinin hastasıyım zaten evde gossip girlden başka bişey izlenmiyordelikafaduldenblair başta olmak üzere ikinci favorim boshayallersmile

bende çok beğeniyorum canım dizisinin hastasıyım zaten evde gossip girlden başka bişey izlenmiyordelikafaduldenblair başta olmak üzere ikinci favorim boshayallersmile

Ben de başladım Gossip i izlemeye.
Bu diziyi izleyen herkes beğeniyor bu kızı.
Daha ilk bölüm bitti. İlerleyince fikrim değişecek galiba. fisfisfis

çok heyecanlı bir dizi her ne kadar türk standartlarına umasa da..aslında karakter olarak serenayı pek sevmiyorum ama oyuncunun kendisini çok beğeniyorum

Back
X