• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü Melez Güzeller

Almanya, Ukranya, British Columbia asıllı.
wBQkI.jpg

XTAWb.jpg

5zllo.jpg

GyAdz.jpg

aRm0H.jpg

uemxE.png

R2yEc.gif

İrlanda ve Alman asıllı.
7vAvi.jpg

cPzVl.jpg

FVyT2.jpg

i8MT9.jpg

Porto Rikolu ve Afro- Kübalı.
MUeZ9.jpg

7J5S1.jpg

Lr6sh.jpg

UVVP0.jpg

Hadi bakalım o kadar melez güzel arasından sizin favorileriniz hangisi???:):)

Alıntıladıklarım :31::31::31::31::31::31::31::31:

Son düzenleme:
En baştaki kızı bende çok beğendim ya:)

Rosario dawson'nın dudaklarını çokkkkkk beğenirim .Yüzü o kadar güzel değil .

Bir de Eva Greeni eklemiştin sanırım .Onun da alışılmışın dışında ,çok hoş bir yüzü var bence.

Senin favorilerini alalım tatlım :31:

Son düzenleme:
Perulu bir anne ve Arjantinli babanın kızıdır.
WDpRT.jpg

PdrvN.jpg

WhqT7.jpg

aM5si.jpg

463go.jpg

f8irK.jpg
Tatar bir baba ve Rus bir annenin kızıdır.
0fdwA.jpg

kXHM5.jpg

4JOXZ.jpg

6IIAV.jpg

kQfeN.jpg
Annesi Catherine, Danimarka ve Fransız-Kanada kökenlidir. Babası Mark Alba ise anne ve babası Kaliforniya'da doğmasına rağmen Meksikalı'dır.
pXgWy.jpg

FdnH6.jpg

3AVcz.jpg

kslbw.jpg

7kqkI.jpg

İrlandalı, Fransız ve Kızılderili kökenli.
iE6zT.jpg

orEun.jpg

WnmGD.jpg

WIxQJ.jpg
Nutkum tutuldu... hey maşallah:)
f72z6.jpg

XG4WD.jpg

zNcql.jpg

WG5Fq.jpg
Çinli bir baba ve Fransız bir annenin kızı.
YjbGv.jpg

X6GY2.jpg

FbKMM.jpg

xF40y.jpg

I9tAc.jpg

oyuju.jpg
Almanya, Ukranya, British Columbia asıllı.
wBQkI.jpg

XTAWb.jpg

5zllo.jpg

GyAdz.jpg

aRm0H.jpg

uemxE.png

R2yEc.gif
Annesi Lydia, Kübalı. Babası, İtalyan.
t38fB.jpg

XMB8Z.jpg

l8pOH.jpg

y0YCh.jpg

VJAea.jpg

WLEEz.gif
Bunlarda benim favorilerim:):)

Genelde beğendiğim bayanların kökeninde ; Arap, kızılderili vardı. Türk arap karışımı olduğumdan mıdır nedir:)
Onların haricinde aşağıdakileri de çok beğendim. İlki tüm beğenilerime uyuyor. Papatya gibi. Orta kahve renk göz sarı saçlar beyaz ten.. İkincisi ise çok çekici, gizemli. Severim böyle kadınları.
Alman ve İrlanda kökenli.
oo6F9.jpg

zppvk.jpg
Annesi Lydia, Kübalı. Babası, İtalyan.
XMB8Z.jpg

l8pOH.jpg

Genelde beğendiğim bayanların kökeninde ; Arap, kızılderili vardı. Türk arap karışımı olduğumdan mıdır nedir:)
Onların haricinde aşağıdakileri de çok beğendim. İlki tüm beğenilerime uyuyor. Papatya gibi. Orta kahve renk göz sarı saçlar beyaz ten.. İkincisi ise çok çekici, gizemli. Severim böyle kadınları.

Benim yakın bir arkadaşımın annesi arap, babası Türk'tü ve kızın beyaz bir teni, iri gözleri ve gür kirpikleri var. Sende sanırım öyle birşeysin güzel olur karışımlar:)

Benim yakın bir arkadaşımın annesi arap, babası Türk'tü ve kızın beyaz bir teni, iri gözleri ve gür kirpikleri var. Sende sanırım öyle birşeysin güzel olur karışımlar:)
Benim tam tersi. Babam arap, annem kazak göçmeni Türk.:) Beyaz tenli iri göz kısmı tutuyor fakat sarımsı bir insan olduğum için kirpik kısmı tutmuyor. Fiziki olarak benziyorum araplara daha çok. Evet karışım olduğunda daha farklı daha çekici sonuçlar çıkıyor. Heleki her iki tarafında güzel kısımlarını aldıysa.:)

bunlar ne güzel karışımlarmış ya bayıldım bayıldım.siyah saç ve esmer ten favorilerim arasında heralde bi 7-8 tane çok beğendim afet vardır aralarında isimlerini bilmiyorm sonra yazarım artık ama hepside süper :54:

Back