• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü Melez Güzeller

Kore,Almanya, Kızılderili kökenli.
UOdHi.jpg

DJVZn.jpg

d29D4.jpg

K7Kkv.jpg

Oslana sen de melezlik ya da esmerlik var mı ?

Benim vucudum odun gibidir :50: böylesi kıvrımlı vucudum olasaydı iyi olurdu ,neyse spora başladım olur inş :26:

Oslana sen de melezlik ya da esmerlik var mı ?

Benim vucudum odun gibidir :50: böylesi kıvrımlı vucudum olasaydı iyi olurdu ,neyse spora başladım olur inş :26:

Esmerim canım:) ama melez gibi bir görüntüm yok:) ahhh kim istemez ki maritsa kıvrımlı bir vücut:)

eeveeet bu günkü dersimizden öğrendik ki neymiş "aga işin içinde fransız varsa ürün çoğoş oluyo." :) ve tabi latin ülkelerini de asla atlayamam. çok iyi olmuş bu başlık ellerine sağlık. ayrıca çok yönlü; mesela ben de kendime burun baktım beğendim burdan, bir iki model :D Yalnız bir ara da gülmekten alamadım kendimi " kız beğenmeye gelmiş bayanlar" diye düşündüm bir an bizim için :))))))))))

eeveeet bu günkü dersimizden öğrendik ki neymiş "aga işin içinde fransız varsa ürün çoğoş oluyo." :) ve tabi latin ülkelerini de asla atlayamam. çok iyi olmuş bu başlık ellerine sağlık. ayrıca çok yönlü; mesela ben de kendime burun baktım beğendim burdan, bir iki model :D Yalnız bir ara da gülmekten alamadım kendimi " kız beğenmeye gelmiş bayanlar" diye düşündüm bir an bizim için :))))))))))

Ben "aga işin içinde italyan varsa ürün çoğoş oluyo." diyenlerdenim. :1: Güzelliklerinin yanında bir de karizmaları oluyor. :)

Back