• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü biriyle nasıl tanışılır?

ayy bu konuyu okuyunca aklıma komik bi hikayem geldi:KK70:. liseye gidiyoruz kızlarla turgay başyaylaya hayranız, oturup ne hayaller ne hayaller kuruyoruz. bu konsere geldi yaşadığımız şehre, merkezde sonra ilçelerde konser falan veriyor, tabi biz bi duyum alıyoruz ordaymış koş oraya git bi duyum burda koş başka yere git:mad:. bide babama götürtüyoruz arabayla kolay olsun diye. en son numarasını bulduk akrabalarından. birimizde telefon var kontörlü onda da kontör yok. biz çaldırıp kapatıyoruz çaldırıp kapatıyoruz ama arayan yok. en son arkadaş dedi feda edeceğim son kontörü, çaldırdı açınca hemen beni ara dedi kapattı:mad: oda aradıHoppa bayağı bi konuşmuştuk anlatmıştık peşinden nasıl koştuğumuzu falan:KK33: şimdi komik bi anı olarak kaldı.
biz yıllar önce bu imkan kısıtlılığıyla bu kadar yol katettiysek siz de başarabilirsiniz ama tabi bizim gibi ulaşılabilir bi ünlü seçtiyseniz kendinize.:KK66:
Çok tatlıymışsınız yaa :KK37: güzel bi hatıra olmuş işte :)) ama ben turgay başyayla yemek programları sunuyor sanıyordum ses sanatçısı mı o?:deli:

bu yıl danaya ortak olalım der gibi ay çok güldüm:KK45::-):-)
Yok kız kardeşiyle muhabbet kurulur işte iş yeri açmayı düşünüyorum falan sizinki gibi aslında abinle ortak olsam hem o sürekli burada bulunamıyor ben daha iyi ilgilenirdim küçük bir yüzde yeter bana falan.Tabi amaç abiyle muhabbet.

Çok tatlıymışsınız yaa :KK37: güzel bi hatıra olmuş işte :)) ama ben turgay başyayla yemek programları sunuyor sanıyordum ses sanatçısı mı o?:deli:
tabikideee annem seneler önce turgay başyayla gibi sesi güzel bi damat getirmezseniz vermem sizi diyodu :KK70::KK70:

ben hislerinizi doğal buldum ama ilerletme çabanızı mantıksız buldum.
arada 14 yaş var demişsiniz ciddi bir fark. benim kardeşlerimle aramda 4 yaş var ve cidden kuşak farkı var gibi.
o adam görüp geçirmiş yaşamış eğlenmiş falan filan. siz daha hayatın muhtemelen başında kıpır kıpır birisiniz. onca zaman bu adam için çaba sarfedip sonrasında pişman olabilirsiniz. ha tanışın çay için muhabbet edin hayranlığınızı dile getirin içinizde kalmasın. ama daha ilerisi için kendinizi kaptırmayın ;)

İyi geceler.Lütfen trol demeyin ciddiyim ve mantıklı cevaplar bekliyorum ben son zamanlarda oldukça ünlü oyuncu birinden çok hoşlanıyorum. Hayranlık değil yani inanılmaz etkilendim ve hani kafaya koydum gerçekten evlenmek falan istiyorum o derece. Ergenliğimde bile hiç böyle birine hayran olmamıştım o yüzden hayranlık değil bence. Bu kişiyle aramızda 14 yaş var, ve bu kişinin kendi mekanı var. Yani bir merkez gibi bir şey. Ben bu mekana gittim onu görme ümidiyle karşılaşamadım. Fakat kız kardeşiyle bi iki kelime konuştum (Kız kardeşi oldugunu söylemedi ben instagramdan kızın simasını tanıdım) yani aslında baya bi yaklaştım sayılır imkamsız olmadığını anladım:))) onla fotoğraf çektiren falan çok kız var, ben gidip karşılaşsam bile tanışmak,sohbet etmek istiyorum. Fotoğraf çektirip gitmek istemiyorum. Twitterdan mı acaba dikkatini çekmeye çalışsam?

Bu kaçıncı üyelik ? Trol değilim diyorsunuz ama sanki bir yerlere bu konuları açıp malzeme topluyorsunuz.

Yaw isin gucun mu yok konu sahibi? Insanlar netten tanisip bile bi iliskiyi surduremiyolar unsuzken.. hadi onuda birak la gozumuzun onundekileri taniyamiyoruz.. unlu biriyle evlilik nasil dusunulurki? Sanirim unlu birine asik oldugum zmn en son ergenlikteydi :) simdi ben buyudum o hayran oldugum unlu yaslandi :( yani ztn beraber olamazdik :))) neyse ulassan bile aranizda birsey olsa bile..kac gun surer sence?

Back
X