• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü biriyle nasıl tanışılır?

Yaw isin gucun mu yok konu sahibi? Insanlar netten tanisip bile bi iliskiyi surduremiyolar unsuzken.. hadi onuda birak la gozumuzun onundekileri taniyamiyoruz.. unlu biriyle evlilik nasil dusunulurki? Sanirim unlu birine asik oldugum zmn en son ergenlikteydi :) simdi ben buyudum o hayran oldugum unlu yaslandi :KK43: yani ztn beraber olamazdik :))) neyse ulassan bile aranizda birsey olsa bile..kac gun surer sence?
Serdar Ortaç klasiği :KK49:

Simdi biz ne diyelim ne dememizi istersin taktik mi istiyorsun sanki hergun ünlü ile
tanisiyoruz.Mekani var mis bol bol gorun oralarda.Kiz kardesi ile de muhabbetin varmis iste onu kullan ve surekli musteri ol belki ise yarayabilir.Hem ismini soyleseniz ne soylemeseniz ne sanki K.K ne gelip okuyacak.Bu ne naz.

Şimdi sen ısım vermedıgın ıcınnn tabi bızde yorum yapamıyoruzz ali olsada velı olsada bu iş yaş canım :D
Hadi olsada uxun surmez :D

Bide su yorumlara kahkaha attım siz çok yasayın emi :D
Mrt frat mı?
Yok o olamaz o kucuk
X mı
Oda olmazz onun mekanı yok
Y mı
Yok oda olmaz onun kardesi yık
Z mı
O olabilr bak yasına baktım 24 oglanında yadına baktım 38kardeside mekanıda var kesın o :D
Yanı bu unluluk derecesine gore değişir cagatay ulusoy sa hıc ugrasma ama normal unlutse dene felan gobısınden oldurdunuz gulmkten
Konu sahıbı senı tanımıyorum ama bi insandan 1gram pozitf elektrk alamazsın ya aha işte o bende. Burnun kafdagında gibi. Belkide unlu gibi davranmaya calısıyorsun o adam için :D offf off su k.k hastayım ya

Bide su yorumlara kahkaha attım siz çok yasayın emi :KK70:
Mrt frat mı?
Yok o olamaz o kucuk
X mı
Y mı
Z mı
O olabilr bak yasına baktım 24 oglanında yadına baktım 38kardeside mekanıda var kesın o :KK70:
Yanı bu unluluk derecesine gore değişir cagatay ulusoy sa hıc ugrasma ama normal unlutse dene felan gobısınden oldurdunuz gulmkten
Konu sahıbı senı tanımıyorum ama bi insandan 1gram pozitf elektrk alamazsın ya aha işte o bende. Burnun kafdagında gibi. Belkide unlu gibi davranmaya calısıyorsun o adam için :KK70: offf off su k.k hastayım ya
Kiz Cagatay Ulusoy filan olsa konu sahibinin 13-14 yasinda olmasi gerekir:KK53:
35in ustunde bunun ünlüsü anlasilan..
Pamir Pekin diyollaaa:KK53:
Ben de sordum, cok ünlü mü yarım ünlü mü diye, tınlanmadım:63::halay:

Bide su yorumlara kahkaha attım siz çok yasayın emi :KK70:
Mrt frat mı?
Yok o olamaz o kucuk
X mı
Y mı
Z mı
O olabilr bak yasına baktım 24 oglanında yadına baktım 38kardeside mekanıda var kesın o :KK70:
Konu sahıbı senı tanımıyorum ama bi insandan 1gram pozitf elektrk alamazsın ya aha işte o bende. Burnun kafdagında gibi. Belkide unlu gibi davranmaya calısıyorsun o adam için :KK70: offf off su k.k hastayım ya
Pamir pekini kaptırmam ona ben yürüyecem:lülülü:
Anaaa Pamir pekini aşık olan çokmus aman vazgectim:D
Keskin bıçak dizisinden bilirim
Dip not mert Fırat'ın sevgilisi Hande Doğandemirin partneriydi

Benim instagramda anasayfada bu aralar fazilet hanimin kizlarinda oynayanlar cikiyor. Onlardan biri mi yoksa ???
:KK8:

İbrahim celikkol bu ara bayagi revacta ama o evli apar topar evlendi pek bilen yok eminmisin bekar olduguna cogu hayran kaybi vs korkusundan gizli iliski yurutuyor

Yok kız ben degıl bi kız yorum yapmıs cagatay ulusoy mu dıye ben onu yazdım orayaaaa. :D

Back
X