• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü biriyle nasıl tanışılır?

Bende sevmem o etleri atip tuttugu videolara bile tahammulum yok izlemem denk gelmistim bir hesapta kendini gizli tutan ama bu sanat camiasi unluler vs ile ilgili dedikodu yapan biri aciklamisti
Sev hadi sumuklunu hevesini kacirmadim diyen gitti :halay:
Lost'u mu takip ediyon kız sende:)))))
Bende bütün dedikoduları ondan öğrenirdim ama artık dedikodu yapmaz oldu :KK48:

İyi geceler.Lütfen trol demeyin ciddiyim ve mantıklı cevaplar bekliyorum ben son zamanlarda oldukça ünlü oyuncu birinden çok hoşlanıyorum. Hayranlık değil yani inanılmaz etkilendim ve hani kafaya koydum gerçekten evlenmek falan istiyorum o derece. Ergenliğimde bile hiç böyle birine hayran olmamıştım o yüzden hayranlık değil bence. Bu kişiyle aramızda 14 yaş var, ve bu kişinin kendi mekanı var. Yani bir merkez gibi bir şey. Ben bu mekana gittim onu görme ümidiyle karşılaşamadım. Fakat kız kardeşiyle bi iki kelime konuştum (Kız kardeşi oldugunu söylemedi ben instagramdan kızın simasını tanıdım) yani aslında baya bi yaklaştım sayılır imkamsız olmadığını anladım:))) onla fotoğraf çektiren falan çok kız var, ben gidip karşılaşsam bile tanışmak,sohbet etmek istiyorum. Fotoğraf çektirip gitmek istemiyorum. Twitterdan mı acaba dikkatini çekmeye çalışsam?

Kim olduğuna göre değişir bu bence neden söylemiyorsun anlamadım ben arkadaşıma can yaman tam tipim kanka bana ayarla demiştim makarasına garibim adama instagramdan arkadaşım sizi çok beğeniyor tanışmak istiyor diye mesaj atmış:) adını ver bütün kk mesaj atalım senin için bence

Kim olduğuna göre değişir bu bence neden söylemiyorsun anlamadım ben arkadaşıma can yaman tam tipim kanka bana ayarla demiştim makarasına garibim adama instagramdan arkadaşım sizi çok beğeniyor tanışmak istiyor diye mesaj atmış:) adını ver bütün kk mesaj atalım senin için bence
Valla yaparız... Yardimci olmak amacli olsa bile butun kadinlari toplayip bir olup adama ROSEGOLDMAKEUP seni seviyormus deriz...

Ya bi filmde vardi engin altan duzyatani sinem kobal kafaliyordu oyle bi yol izle :D romantik komedi miydi hatirlayamadim ismini ama eglenceli olurdu hani

He tamam anladim..
Ben üniversitede iken tiyatro ile pek hasir nesirdim.. Okudugum okulun tiyatro bölümü de ünlüdür.. Neyse.. Beraber tiyatro uzerine calistigim bi kac kisi cookk ünlü oldu sonradan.. Ondan midir bilinmez, ünlüler gayet normal geliyiii bana :KK53:
Mert Firat hariç dersem yorumumla çelişecem, iyisi mi susayim:KK53:
@AsqMeywemis
Başladın artık bizim dirdirimiza :halay:
Kimmiş onlarr:rapci:

İyi geceler.Lütfen trol demeyin ciddiyim ve mantıklı cevaplar bekliyorum ben son zamanlarda oldukça ünlü oyuncu birinden çok hoşlanıyorum. Hayranlık değil yani inanılmaz etkilendim ve hani kafaya koydum gerçekten evlenmek falan istiyorum o derece. Ergenliğimde bile hiç böyle birine hayran olmamıştım o yüzden hayranlık değil bence. Bu kişiyle aramızda 14 yaş var, ve bu kişinin kendi mekanı var. Yani bir merkez gibi bir şey. Ben bu mekana gittim onu görme ümidiyle karşılaşamadım. Fakat kız kardeşiyle bi iki kelime konuştum (Kız kardeşi oldugunu söylemedi ben instagramdan kızın simasını tanıdım) yani aslında baya bi yaklaştım sayılır imkamsız olmadığını anladım:))) onla fotoğraf çektiren falan çok kız var, ben gidip karşılaşsam bile tanışmak,sohbet etmek istiyorum. Fotoğraf çektirip gitmek istemiyorum. Twitterdan mı acaba dikkatini çekmeye çalışsam?
Unutma Tarkanın karısı imza almak icin kulise gelip kendine aşık etmis. Belki sende aşık edersin kendine belli mi olur.

Back
X