• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü biriyle nasıl tanışılır?

simdi ben bu arkadasimizin yazdigini sacma falan bulmuyorum. Trolde bulmuyorum. Benim tanidik oyuncu akrabalar var... ama mekanlari yok.. neyseee konuya donuyorum... istediginiz sey imkansiz degil ama hangi olgunlukla istediginiz onemli bence.. yani 18-19 lu yaslardaysan hic ise kalkisma derim yok eger 25 veya ustuysen neden olmasin adamla bi sekilde iletisime gecme ihtimalin yuksek cunku kardesiyle konusmaya bile baslamissin... KADIN ISTERSE HERSEY YAPAR...

Ama velakin bunun kotu yanlarida var kendi tecrubemden konusim.. bu konuna cevap gelirse bende bilgilenmek isterim.. bu yil bir konsere gittim, konser cikisi sarkicinin resmini kendisine attim adam cevap verdi (sende deniyebilirsin bu taktigi) tabi ben havalarda uctum baya hayran oldum...sonra kendi bulundugu yerin fotosunu cekip bana yolladi (bunlarin hepsi konser cikisi).. sabah oldu bunda ses kesildi. Gunaydina karsilik gunaydin diyip susuyor. Msjlara cvp vermiyo.. neyse ben bunun diger konser gunlerini goruyordum instagramdan. Her konserleri bitince bisey yaziyorum cvp geliyor diger gun gelmiyor... ANLIYACAGIN ADAM SARHOSKEN KONSER SONRASI HER YAZANA yaziyor. Sabah ayikken yazmiyor..daha sonra yurtdisi konserlerine geldiler. ve bir arkadasimin tanidiginin evine misafir olucaklardi. banada gelmek istermisin arkadas... O KADAR YAKIN OLUP AYNI evde mekanda olabilmek varken TABI KII GITMEDIM :):) Karakter meselesi yani.. karakterini begenmedigimi anladim... hersey aklimizdaki gibi degil...

Bir diger olayimida anlatiyorum (yeni unlenen bir instagramdan takip ettigim insan) hayatimda belki 2. Bulustugum insan. Adama guvenip bir ulkeden baska ulkeye gittim. boyle pinti cimri bir insan gormedim kahve icmeye bile oturmadik ya ayakta yuruyup bosbos sohbet etti... iki su, meyve suyu aldik, parami uzattim elimden aldi odedi. Yok bile demedi yani millet ilginc hicbisey hayalindeki gibi degil insanin.. AMA NEDENSE ICIMDE BIR HIS HEP BIR UNLUYLE EVLENICEGIMI SOYLUYOR (ben degil icim soyluyor) :):):)
Birinci anlattığınız zakkum grubunun solisti mi yada mabel matiz çünkü ikiside okarr mütevazi ve güzel insanlar ki

Ne bu gizem bende onu anlamıyorum :KK47:
Adamın binlerce hayranı var diyor ama ismini saklıyor. O kadar ünlü oyuncuya, bir konu sahibi takıntılı his besliyordur kesin :KK51:
Duygularınızı bilemem ama isim saklanması ergence .
Bence de saklanmamalı belki o kişi hakkında bişeyler bilen vardır daha net bilgilere ulaşabilir ama neyse kendi bilir :KK31:

He tamam anladim..
Ben üniversitede iken tiyatro ile pek hasir nesirdim.. Okudugum okulun tiyatro bölümü de ünlüdür.. Neyse.. Beraber tiyatro uzerine calistigim bi kac kisi cookk ünlü oldu sonradan.. Ondan midir bilinmez, ünlüler gayet normal geliyiii bana :KK53:
Mert Firat hariç dersem yorumumla çelişecem, iyisi mi susayim:KK53:
@AsqMeywemis

sana yardımcı olabilmek icin;
hangi ünlü onu sölemelisin. ikincisi kendi fotografını göstermelisin bakalım sana bakar mı bu ünlü?
ona göre karar verilir yol bulunur :D öyle twit atarak ayartamassın yani kimbilir günde kaç msj alıyor

Öyle deme o nalet olasıca para varya para.
Hah işte o para sayesinde fıstık gibi hatunlarla gezip tozuyordur :KK73:
Haklısın katılıyorum sana. Ama hepimiz şunuda biliyoruzki o fıstık gibi hatunlarin cogunun burnu gözü baska yerleri estetik. Yada 10 numara makyajlı. O bizdede olsa adrianyla yarışıyor olurduk cokta fıstık deegiller o nedenle bide bana cok basit geliyo bu kişilikli insanlar:D

Haklısın katılıyorum sana. Ama hepimiz şunuda biliyoruzki o fıstık gibi hatunlarin cogunun burnu gözü baska yerleri estetik. Yada 10 numara makyajlı. O bizdede olsa adrianyla yarışıyor olurduk cokta fıstık deegiller o nedenle bide bana cok basit geliyo bu kişilikli insanlar:KK70:
Evet çok basit ama sonuçta adam istediği zaman istediğini avucunun içine alabiliyor:confused:
Ayy neyse Rabbim kimseye çok verip azdırtmasın :dua:

Öyle deme o nalet olasıca para varya para.
Hah işte o para sayesinde fıstık gibi hatunlarla gezip tozuyordur :KK73:
Benim duydugum fistik gibi hatunlardan pek hazetmiyormus kendisi hatta hatunlardan hazetmiyormus :deli:

Bu arada biraktim geldim hala sumuklu merti paylasamamissiniz :KK70:

ayy bu konuyu okuyunca aklıma komik bi hikayem geldi:KK70:. liseye gidiyoruz kızlarla turgay başyaylaya hayranız, oturup ne hayaller ne hayaller kuruyoruz. bu konsere geldi yaşadığımız şehre, merkezde sonra ilçelerde konser falan veriyor, tabi biz bi duyum alıyoruz ordaymış koş oraya git bi duyum burda koş başka yere git:mad:. bide babama götürtüyoruz arabayla kolay olsun diye. en son numarasını bulduk akrabalarından. birimizde telefon var kontörlü onda da kontör yok. biz çaldırıp kapatıyoruz çaldırıp kapatıyoruz ama arayan yok. en son arkadaş dedi feda edeceğim son kontörü, çaldırdı açınca hemen beni ara dedi kapattı:mad: oda aradıHoppa bayağı bi konuşmuştuk anlatmıştık peşinden nasıl koştuğumuzu falan:KK33: şimdi komik bi anı olarak kaldı.
biz yıllar önce bu imkan kısıtlılığıyla bu kadar yol katettiysek siz de başarabilirsiniz ama tabi bizim gibi ulaşılabilir bi ünlü seçtiyseniz kendinize.:KK66:
Severim turgay basyaylayi bir gün hic ummadigim anda yolda karsilastik yaninda kiz arkadasi vardi..saskinliktan aaaaaa turgay diyivermistim:)o da bana gulumseyip el salladi..içten bir insan:)
Sanatcilarda burnu havada olmadiktan sonra normal insan bana cok ayricalikli gelmiyorlar,ulasilmaz degiller

Benim duydugum fistik gibi hatunlardan pek hazetmiyormus kendisi hatta hatunlardan hazetmiyormus :deli:

Bu arada biraktim geldim hala sumuklu merti paylasamamissiniz :KK70:
Valla bilemiyorum hatunlardan hazediyor mu etmiyor mu :)))
Adamı takip etmiyorum zaten hiçte sevmem kendisini de hakkatten kadınlardan hoşlanmıyor mu :KK35:

O sümüklü merti bende sevmezdimde işte şu son dizide çok karizmatik gelmeye başladı...
Dizi bitince benim heveste söner..
Elleşme azıcık sevelim sümüklüyü :KK36:

İyi geceler.Lütfen trol demeyin ciddiyim ve mantıklı cevaplar bekliyorum ben son zamanlarda oldukça ünlü oyuncu birinden çok hoşlanıyorum. Hayranlık değil yani inanılmaz etkilendim ve hani kafaya koydum gerçekten evlenmek falan istiyorum o derece. Ergenliğimde bile hiç böyle birine hayran olmamıştım o yüzden hayranlık değil bence. Bu kişiyle aramızda 14 yaş var, ve bu kişinin kendi mekanı var. Yani bir merkez gibi bir şey. Ben bu mekana gittim onu görme ümidiyle karşılaşamadım. Fakat kız kardeşiyle bi iki kelime konuştum (Kız kardeşi oldugunu söylemedi ben instagramdan kızın simasını tanıdım) yani aslında baya bi yaklaştım sayılır imkamsız olmadığını anladım:))) onla fotoğraf çektiren falan çok kız var, ben gidip karşılaşsam bile tanışmak,sohbet etmek istiyorum. Fotoğraf çektirip gitmek istemiyorum. Twitterdan mı acaba dikkatini çekmeye çalışsam?
Aklima ilk Nusret geldi, mekanda fotograf cekmek yetmiyor deyince

Valla bilemiyorum hatunlardan hazediyor mu etmiyor mu :)))
Adamı takip etmiyorum zaten hiçte sevmem kendisini de hakkatten kadınlardan hoşlanmıyor mu :KK35:

O sümüklü merti bende sevmezdimde işte şu son dizide çok karizmatik gelmeye başladı...
Dizi bitince benim heveste söner..
Elleşme azıcık sevelim sümüklüyü :KK36:
Bende sevmem o etleri atip tuttugu videolara bile tahammulum yok izlemem denk gelmistim bir hesapta kendini gizli tutan ama bu sanat camiasi unluler vs ile ilgili dedikodu yapan biri aciklamisti
Sev hadi sumuklunu hevesini kacirmadim diyen gitti :halay:

Back
X