Ünlü biriyle nasıl tanışılır?

Ben aklina gelemicek isimlerle konustum instagramdan telefonlari aldik verdik bi ikisiyle yuz yuze kahve ictik birtanesi izmire geldi bara falan goturdum ve bildigin sanat ve futbol camiasindan bu adamlar instagramda yaz mesela ;- istanbula gelecegim haftaya bi kahve icip yeni birini tanima sansim varmi acaba ? Diye

Ben hala 3 le arkadasim

C
Cidden pat diye yazdılar mı instagramdan yazdım cevap alamadim grçi soru sormadim bir şey yazmıştım. Somra geri çektim mesajı. Ama direkt kahve icmeye cevap vermez bence ya ne biliyim dikkatli olurlar bu konuda gibi geliyor. Bir e zaten istanbuldayım:)

Cok ünlü mü yarım ünlü mü

Hayir bildigin hepsi
Hayir bildigin hepsine bu tarz mesajlar yazdim :) bi kaci yanlisliklla actim mesaji ama elebette olabilir dedi. Bi kaci ciddi sapik cikti falan
Biriyle aylarca konustuk yazistik futbol camiasindan kac kere izmire geldi korktum ama 2 yil aradan sonra bulustuk istanbula sirketlerine ziyarete gittim falan

Bence bi kadin kafaya koyarsa yapar. Facebooktan taz twitterina yaz.

Inan bana neleri var neler cikiyor ne iyisi var ne sapkini var ben suan izlediginiz dizilerin bile bi cogu erkek oyuncusuyla konustum. Bi ara baya sarmistin buna sadece arkadas amacli

merakla bekliyoruz ancak söylemek istemiyor arkadaş benim aklıma nejat işler geldi emin değilim tabiki
Son donemde ekranda degil ki o.. Aklimin ucuna bile gelmedi bu yuzden..
Mert Fırat olmadığına sevindim, sonucta gerek yok yani boyle seylere hahahah

Son donemde ekranda degil ki o.. Aklimin ucuna bile gelmedi bu yuzden..
Mert Fırat olmadığına sevindim, sonucta gerek yok yani boyle seylere hahahah

meslek olarak oyuncu deyince ben ondan söylemiştim. Erkek ünlü de olsa ünsüz de olsa erkektir ve içini bilmeden asla emin adımlar atılmamalıdır. Ne çıkacağı belli olmaz çünkü...

Meshebinizin cok genis olmasi lazim. Zira böyle düşününne ilk ne son hatunsunuz. Alışmış kudurmustan beterdir.biri gider,biri gelir onlar icin

Ben de Caner Cindoruk diye tahmin ettim.
Ünlü olabilirler elbette ki hayran kitleleri oldukça cok fazla eskisi gibi değil sosyal medya her sey var artık.

Çok sık ünlü gören birisi olarak sana tek tavsiyem: Nişantaşı, Kanyon Avm, Zorlu Center, İstinye Park, Akmerkez’de takıl.

Arkadaşlar yatın uyuyun ya söylemeyecek bellki böyle bir konu açılıyorsa elbette sorulacaktı kim olduğu söylemiyor milleti yalvarttı resmen neden merak edıyorsunuz boşverin ya ? Sanki ifşa olacak söylemesi skandal yaratıp tanışma ihtimallerini suya düşürecek bak güzelim benden Sana tavsiye senın o ünlüyle tanışma ihtimalin sıfır çünkü daha burda saklıyorsun kim olduğunu karsına çıkıp birşeyler yapma potansiyelin sıfırında altında cesaretsizsin ve saman alevi şuanki duyguların çünkü aşk deliliktir haykırmaktır her yerde korkusuzca ...

simdi ben bu arkadasimizin yazdigini sacma falan bulmuyorum. Trolde bulmuyorum. Benim tanidik oyuncu akrabalar var... ama mekanlari yok.. neyseee konuya donuyorum... istediginiz sey imkansiz degil ama hangi olgunlukla istediginiz onemli bence.. yani 18-19 lu yaslardaysan hic ise kalkisma derim yok eger 25 veya ustuysen neden olmasin adamla bi sekilde iletisime gecme ihtimalin yuksek cunku kardesiyle konusmaya bile baslamissin... KADIN ISTERSE HERSEY YAPAR...

Ama velakin bunun kotu yanlarida var kendi tecrubemden konusim.. bu konuna cevap gelirse bende bilgilenmek isterim.. bu yil bir konsere gittim, konser cikisi sarkicinin resmini kendisine attim adam cevap verdi (sende deniyebilirsin bu taktigi) tabi ben havalarda uctum baya hayran oldum...sonra kendi bulundugu yerin fotosunu cekip bana yolladi (bunlarin hepsi konser cikisi).. sabah oldu bunda ses kesildi. Gunaydina karsilik gunaydin diyip susuyor. Msjlara cvp vermiyo.. neyse ben bunun diger konser gunlerini goruyordum instagramdan. Her konserleri bitince bisey yaziyorum cvp geliyor diger gun gelmiyor... ANLIYACAGIN ADAM SARHOSKEN KONSER SONRASI HER YAZANA yaziyor. Sabah ayikken yazmiyor..daha sonra yurtdisi konserlerine geldiler. ve bir arkadasimin tanidiginin evine misafir olucaklardi. banada gelmek istermisin arkadas... O KADAR YAKIN OLUP AYNI evde mekanda olabilmek varken TABI KII GITMEDIM :):) Karakter meselesi yani.. karakterini begenmedigimi anladim... hersey aklimizdaki gibi degil...

Bir diger olayimida anlatiyorum (yeni unlenen bir instagramdan takip ettigim insan) hayatimda belki 2. Bulustugum insan. Adama guvenip bir ulkeden baska ulkeye gittim. boyle pinti cimri bir insan gormedim kahve icmeye bile oturmadik ya ayakta yuruyup bosbos sohbet etti... iki su, meyve suyu aldik, parami uzattim elimden aldi odedi. Yok bile demedi yani millet ilginc hicbisey hayalindeki gibi degil insanin.. AMA NEDENSE ICIMDE BIR HIS HEP BIR UNLUYLE EVLENICEGIMI SOYLUYOR (ben degil icim soyluyor) :):):)

valla benım unlu oyuncu bı komşum var ama o olma ıhtımalı yok kadın yoksa ıner konuşurdum böyle böyle dıye
hem unlu olan o sen degılsın kı neden açıklamıyorsun kım olduğunu

valla benım unlu oyuncu bı komşum var ama o olma ıhtımalı yok kadın yoksa ıner konuşurdum böyle böyle dıye
hem unlu olan o sen degılsın kı neden açıklamıyorsun kım olduğunu
Ya ben kimi sevmis hoslanmiss diye merak etmedim.. NIYE HERKES KIZIN KIMI SEVDIGINI MERAK EDIYOR anlamadim... unlu birini sevdigi icin mi bu kadar merak? ha ali yi ha veliyi ha behlulu sevmis ne fark eder sonucta unluuuu diye soylemis..

Ya ben kimi sevmis hoslanmiss diye merak etmedim.. NIYE HERKES KIZIN KIMI SEVDIGINI MERAK EDIYOR anlamadim... unlu birini sevdigi icin mi bu kadar merak? ha ali yi ha veliyi ha behlulu sevmis ne fark eder sonucta unluuuu diye soylemis..
Can'ım yakın bı arkadasın bırınden hoşlansa bu delıkanlı kım dıye sormazmısın
merak edenlerde hanım kızımızı tanımadıkları ıcın acaba tanınmış olan kım dıye merakla sormuşlar bence kotu bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…