- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.063
- 558
- Konu Sahibi RosegoldMakeup
-
Cidden pat diye yazdılar mıBen aklina gelemicek isimlerle konustum instagramdan telefonlari aldik verdik bi ikisiyle yuz yuze kahve ictik birtanesi izmire geldi bara falan goturdum ve bildigin sanat ve futbol camiasindan bu adamlarinstagramda yaz mesela ;- istanbula gelecegim haftaya bi kahve icip yeni birini tanima sansim varmi acaba ? Diye
Ben hala 3 le arkadasim
Cok ünlü mü yarım ünlü müC
Cidden pat diye yazdılar mıinstagramdan yazdım cevap alamadim grçi soru sormadim bir şey yazmıştım. Somra geri çektim mesajı. Ama direkt kahve icmeye cevap vermez bence ya ne biliyim dikkatli olurlar bu konuda gibi geliyor. Bir e zaten istanbuldayım:)
merakla bekliyoruz ancak söylemek istemiyor arkadaş benim aklıma nejat işler geldi emin değilim tabikiHmm
Kim ola ki o zaman?
Hayir bildigin hepsine bu tarz mesajlar yazdim :) bi kaci yanlisliklla actim mesaji ama elebette olabilir dedi. Bi kaci ciddi sapik cikti falanC
Cidden pat diye yazdılar mıinstagramdan yazdım cevap alamadim grçi soru sormadim bir şey yazmıştım. Somra geri çektim mesajı. Ama direkt kahve icmeye cevap vermez bence ya ne biliyim dikkatli olurlar bu konuda gibi geliyor. Bir e zaten istanbuldayım:)
Son donemde ekranda degil ki o.. Aklimin ucuna bile gelmedi bu yuzden..merakla bekliyoruz ancak söylemek istemiyor arkadaş benim aklıma nejat işler geldi emin değilim tabiki
Son donemde ekranda degil ki o.. Aklimin ucuna bile gelmedi bu yuzden..
Mert Fırat olmadığına sevindim, sonucta gerek yok yani boyle seylere hahahah
Çok sık ünlü gören birisi olarak sana tek tavsiyem: Nişantaşı, Kanyon Avm, Zorlu Center, İstinye Park, Akmerkez’de takıl.İyi geceler.Lütfen trol demeyin ciddiyim ve mantıklı cevaplar bekliyorum ben son zamanlarda oldukça ünlü oyuncu birinden çok hoşlanıyorum. Hayranlık değil yani inanılmaz etkilendim ve hani kafaya koydum gerçekten evlenmek falan istiyorum o derece. Ergenliğimde bile hiç böyle birine hayran olmamıştım o yüzden hayranlık değil bence. Bu kişiyle aramızda 14 yaş var, ve bu kişinin kendi mekanı var. Yani bir merkez gibi bir şey. Ben bu mekana gittim onu görme ümidiyle karşılaşamadım. Fakat kız kardeşiyle bi iki kelime konuştum (Kız kardeşi oldugunu söylemedi ben instagramdan kızın simasını tanıdım) yani aslında baya bi yaklaştım sayılır imkamsız olmadığını anladım:))) onla fotoğraf çektiren falan çok kız var, ben gidip karşılaşsam bile tanışmak,sohbet etmek istiyorum. Fotoğraf çektirip gitmek istemiyorum. Twitterdan mı acaba dikkatini çekmeye çalışsam?
Ya ben kimi sevmis hoslanmiss diye merak etmedim.. NIYE HERKES KIZIN KIMI SEVDIGINI MERAK EDIYOR anlamadim... unlu birini sevdigi icin mi bu kadar merak? ha ali yi ha veliyi ha behlulu sevmis ne fark eder sonucta unluuuu diye soylemis..valla benım unlu oyuncu bı komşum var ama o olma ıhtımalı yok kadın yoksa ıner konuşurdum böyle böyle dıye
hem unlu olan o sen degılsın kı neden açıklamıyorsun kım olduğunu
Can'ım yakın bı arkadasın bırınden hoşlansa bu delıkanlı kım dıye sormazmısınYa ben kimi sevmis hoslanmiss diye merak etmedim.. NIYE HERKES KIZIN KIMI SEVDIGINI MERAK EDIYOR anlamadim... unlu birini sevdigi icin mi bu kadar merak? ha ali yi ha veliyi ha behlulu sevmis ne fark eder sonucta unluuuu diye soylemis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?