Ünlü biriyle nasıl tanışılır?

konu sahibi sizin mesleğiniz ne? is ortamından bi yerlere bağlayabilirseniz daha dogal olur. en kötü ihtimalle mesaj atıp okul derginiz icin röportaj yapın.

bence fotograf çektirme olayını o kadar küçümseme. en son foto çekinen kişi kocasını boşayıp 38 yaş büyük bir oyuncuyla evli.

Kizma canım ben yazdim . Kardeşiyle muhabbet kurmaya çalış once etrafindakilerinin dikkatini çek arac olur sana . Ayy ne kötü konustum
Kızlar duygulara saygı duyarım ama.. Ünlü birine aşk itirafında bulunmaktansa içinizde yaşayın daha iyi çünki ünlülerin hayranlarından öyle şeylere duymaya alışkınlardır çok ısrar edeersenizde takıntılı bi sapık haline gelirsiniz (onların gözünde tabi)...o yüzden bence Allaha yakın onlardan uzak derim ..

Tanismasina tanisirsiniz. Mekanina sık sık gidin. Orda kurs mu var aktivite mi var ne varsa kacirmayin. Ben zamaninda cok unluyle tanistim boyle. Ogrenciyim sanatla icice olmak icin merkezinizde gonullu yapabilecegim isler var mi falan diye mail atardim. Ama sadece tanismakti niyetim. Hic evlenmek falan dusunmedim :) sanatsal yonlerini begendigim kisilerdi.

Ama adam sizinle evlenir mi? Pek bilemedim.

Aman ünlü adamla evlilik mi olur yaa..
Bide oyuncu o şimdi öpüş..yodur falan dizilerde :)
Ünlülerin evliliğide uzun sürmüyo boşver onu kendı dengıne bırını bul .

Aynen yazıştılar konuşmutuk o sıra, msj yazcaktım kız kayıp en son 30 kasımda girmiş buraya

burada ÜNLÜ birinin adını yazmaya cesaretin yok daha
ve nasıl tanışırım diye konu açıyorsun
zaten ünlü olan birinin adını kimden saklıyorsun anlamadım

sanki buradaki bayanlar o bahsettiğin kişiyi bilmiyor , sen adını yazınca aa o benim diye hepimiz peşinden mi koşacağız
herkes o kadar sormuş , yazamam diyorsun .

çok garip geldi bana ünlü olan kişiyi saklaman ve bunun tam tersi bir davranış bu adamla tanışma isteğin

olmaz bu iş, cesaretin yok henüz.

İfşa vermek istemiyor
Bu konuyu nasıl actiysa bilemiyorum kızın profiline baktım 24 diyor
Ee 14yas büyük mekan sahibi dedi araştırdım
Mert Fırat mı dedim o değil kizkardesiyle konuştum diyor benim aklıma Rıza Kocaoğlu geldi ya

benim magazin tv ya da ünlü,lerle aram hiç yoktur
merak etmedim
mert fıratı biliyorum da , diğer kişiyi tanımıyorum
sadece konu sahibine deli oldum.
o kadar kişi merak etmiş, hem fikir istiyor hem kim oldugunu söylemıyor
ifşa etse ne olacak ki, konu sahibini tanımıyoruz :)

Bence dursun konu
Ben magazin delisiyidim:
Ünlü biriyle tanışmak zordur konu sahibi isim soleseydi bilgi verecektir vermedi
Ünlüler havalidir sıradan birine bakmaz ben şunu diycektim ünlü biriyle tanışmak istiyorsanız
You are beatuful Kore versiyonu bak diycem Kore dizlerde vardır ünlü ile tanışıp evlenen

ayy bu konuyu okuyunca aklıma komik bi hikayem geldi. liseye gidiyoruz kızlarla turgay başyaylaya hayranız, oturup ne hayaller ne hayaller kuruyoruz. bu konsere geldi yaşadığımız şehre, merkezde sonra ilçelerde konser falan veriyor, tabi biz bi duyum alıyoruz ordaymış koş oraya git bi duyum burda koş başka yere git. bide babama götürtüyoruz arabayla kolay olsun diye. en son numarasını bulduk akrabalarından. birimizde telefon var kontörlü onda da kontör yok. biz çaldırıp kapatıyoruz çaldırıp kapatıyoruz ama arayan yok. en son arkadaş dedi feda edeceğim son kontörü, çaldırdı açınca hemen beni ara dedi kapattı oda aradı bayağı bi konuşmuştuk anlatmıştık peşinden nasıl koştuğumuzu falan şimdi komik bi anı olarak kaldı.
biz yıllar önce bu imkan kısıtlılığıyla bu kadar yol katettiysek siz de başarabilirsiniz ama tabi bizim gibi ulaşılabilir bi ünlü seçtiyseniz kendinize.

Şimdilerde hayranlarla evlenmek çok revaçta, şansınız yüksek bence :)

Ahhh simdi bir de bunu merak et isin yoksa

Ben daha gerçekçi düşünüyorum hadi birbirinizi gördünüz oda senden etkilendi diyelim, ünlü olan birisi ile ilişki yaşayıp devam ettirebilmek çok çok çok çok zor değil mi sence? Biz daha ünsüz iki insan olarak zorlanıyoruz

Yani o ünlüyle tanışabilirsiniz, hatta sizi beğenirse tek gecelik bişiler olabilir ama evlilik hayali biraz uçuk geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…