- 12 Ekim 2015
- 189
- 163
- 53
- Konu Sahibi RosegoldMakeup
-
Kızlar duygulara saygı duyarım ama.. Ünlü birine aşk itirafında bulunmaktansa içinizde yaşayın daha iyi çünki ünlülerin hayranlarından öyle şeylere duymaya alışkınlardır çok ısrar edeersenizde takıntılı bi sapık haline gelirsiniz (onların gözünde tabi)...o yüzden bence Allaha yakın onlardan uzak derim ..Kizma canım ben yazdim . Kardeşiyle muhabbet kurmaya çalış once etrafindakilerinin dikkatini çek arac olur sana . Ayy ne kötü konustum
Aynen yazıştılar konuşmutuk o sıra, msj yazcaktım kız kayıp en son 30 kasımda girmiş burayaYa ben de meraktan çatladım kim acaba
Takıldığı ortamlara gitmeye devam edebilirsiniz ama benim denk geldiğim kadarıyla türkiyede ünlüler biraz karaktersiz oluyor..
Bir arkadaş daha vardı, instagram'dan hayranı olduğu müzisyenle yazışmış çok etkilenmişti falan acaba o hikaye noldu hala merak ediyorum
İfşa vermek istemiyorburada ÜNLÜ birinin adını yazmaya cesaretin yok daha
ve nasıl tanışırım diye konu açıyorsun
zaten ünlü olan birinin adını kimden saklıyorsun anlamadım
sanki buradaki bayanlar o bahsettiğin kişiyi bilmiyor , sen adını yazınca aa o benim diye hepimiz peşinden mi koşacağız
herkes o kadar sormuş , yazamam diyorsun .
çok garip geldi bana ünlü olan kişiyi saklaman ve bunun tam tersi bir davranış bu adamla tanışma isteğin
olmaz bu iş, cesaretin yok henüz.
benim magazin tv ya da ünlü,lerle aram hiç yokturİfşa vermek istemiyor
Bu konuyu nasıl actiysa bilemiyorum kızın profiline baktım 24 diyor
Ee 14yas büyük mekan sahibi dedi araştırdım
Mert Fırat mı dedim o değil kizkardesiyle konuştum diyor benim aklıma Rıza Kocaoğlu geldi ya
Ben magazin delisiyidim:benim magazin tv ya da ünlü,lerle aram hiç yoktur
merak etmedim
mert fıratı biliyorum da , diğer kişiyi tanımıyorum
sadece konu sahibine deli oldum.
o kadar kişi merak etmiş, hem fikir istiyor hem kim oldugunu söylemıyor
ifşa etse ne olacak ki, konu sahibini tanımıyoruz :)
İyi geceler.Lütfen trol demeyin ciddiyim ve mantıklı cevaplar bekliyorum ben son zamanlarda oldukça ünlü oyuncu birinden çok hoşlanıyorum. Hayranlık değil yani inanılmaz etkilendim ve hani kafaya koydum gerçekten evlenmek falan istiyorum o derece. Ergenliğimde bile hiç böyle birine hayran olmamıştım o yüzden hayranlık değil bence. Bu kişiyle aramızda 14 yaş var, ve bu kişinin kendi mekanı var. Yani bir merkez gibi bir şey. Ben bu mekana gittim onu görme ümidiyle karşılaşamadım. Fakat kız kardeşiyle bi iki kelime konuştum (Kız kardeşi oldugunu söylemedi ben instagramdan kızın simasını tanıdım) yani aslında baya bi yaklaştım sayılır imkamsız olmadığını anladım:))) onla fotoğraf çektiren falan çok kız var, ben gidip karşılaşsam bile tanışmak,sohbet etmek istiyorum. Fotoğraf çektirip gitmek istemiyorum. Twitterdan mı acaba dikkatini çekmeye çalışsam?
tarkan bıle hayranıyla evlendıkden sonra neden olmasın
benımde var ünlü bır arkadasım soylemem kım oldugunusoylesem ınanmazsın zaten
benım mesaj atmamla basladı tabıkı
ılk gunden berı kanka kanka bır ıkı muhabbet
yuz yuze gorusmuslugumuz var kalabalık bır ortamda
olabılıtesı yuksek yanı
oncelıkle hayranlarının actıgı hesapla haşır neşir olarak baslayabılırsınız
Mekana ortak olmayı teklif edin maksat muhabbet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?