- 1 Mart 2010
- 44.970
- 114.508
- 1.123
- Konu Sahibi RosegoldMakeup
Belki akrabamız falandır söyleyeydin eyiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya unluler sevgileriyle ayni evde yasiyorlar bunada yuh deyin onlarda cinsel ozgurluk var ve kendileri itiraf ediyor sasilacak bir durum yokYani bu yoruma yuhhh diyorum![]()
Niye hakaretir ki laik bir ulkede yasiyoruz evlenmeden de cocuk sahibi olan insanlar var uzelikle unlulerde var sonradan da evleniyorlar.cem Yılmaz Ozcan deniz daha bisuru var
O olmadığını yazmıştım eski sayfalardaBence de Mert Fıratadam çekici ve çok iyi oyunculuk yapıyor aşık olduğuna vok inanıp etkileniyoruz ondan
Evlenmeden cocuk yapmak baska birsey, bunu tavsiye etmek baska birsey. Ikisi ayni degil. Bunu tavsiye etmek ahlaki degil malesef.Ya unluler sevgileriyle ayni evde yasiyorlar bunada yuh deyin onlarda cinsel ozgurluk var ve kendileri itiraf ediyor sasilacak bir durum yok
Tarkan'in karisi gibi yap. Yurtdsinda herkese ben unlu biriyle evlenicem dermis hep. Yurtdisina konsere gelen butun sarkicilari ayarlamaya calisirmis. Hic kimsenin konserini kacirmazmis :)))İyi geceler.Lütfen trol demeyin ciddiyim ve mantıklı cevaplar bekliyorum ben son zamanlarda oldukça ünlü oyuncu birinden çok hoşlanıyorum. Hayranlık değil yani inanılmaz etkilendim ve hani kafaya koydum gerçekten evlenmek falan istiyorum o derece. Ergenliğimde bile hiç böyle birine hayran olmamıştım o yüzden hayranlık değil bence. Bu kişiyle aramızda 14 yaş var, ve bu kişinin kendi mekanı var. Yani bir merkez gibi bir şey. Ben bu mekana gittim onu görme ümidiyle karşılaşamadım. Fakat kız kardeşiyle bi iki kelime konuştum (Kız kardeşi oldugunu söylemedi ben instagramdan kızın simasını tanıdım) yani aslında baya bi yaklaştım sayılır imkamsız olmadığını anladım:))) onla fotoğraf çektiren falan çok kız var, ben gidip karşılaşsam bile tanışmak,sohbet etmek istiyorum. Fotoğraf çektirip gitmek istemiyorum. Twitterdan mı acaba dikkatini çekmeye çalışsam?
Unlu biriyle cikacaksan bunlari goze almalisin Ben tavsiye etmem unlu camiasi buyle maalesefEvlenmeden cocuk yapmak baska birsey, bunu tavsiye etmek baska birsey. Ikisi ayni degil. Bunu tavsiye etmek ahlaki degil malesef.
Cok yanlis dusuncelerin var. Bu da o yanlis dusuncelerinden biri.Unlu biriyle cikacaksan bunlari goze almalisin Ben tavsiye etmem unlu camiasi buyle maalesef
Mert Fırat mi yoksamİyi geceler.Lütfen trol demeyin ciddiyim ve mantıklı cevaplar bekliyorum ben son zamanlarda oldukça ünlü oyuncu birinden çok hoşlanıyorum. Hayranlık değil yani inanılmaz etkilendim ve hani kafaya koydum gerçekten evlenmek falan istiyorum o derece. Ergenliğimde bile hiç böyle birine hayran olmamıştım o yüzden hayranlık değil bence. Bu kişiyle aramızda 14 yaş var, ve bu kişinin kendi mekanı var. Yani bir merkez gibi bir şey. Ben bu mekana gittim onu görme ümidiyle karşılaşamadım. Fakat kız kardeşiyle bi iki kelime konuştum (Kız kardeşi oldugunu söylemedi ben instagramdan kızın simasını tanıdım) yani aslında baya bi yaklaştım sayılır imkamsız olmadığını anladım:))) onla fotoğraf çektiren falan çok kız var, ben gidip karşılaşsam bile tanışmak,sohbet etmek istiyorum. Fotoğraf çektirip gitmek istemiyorum. Twitterdan mı acaba dikkatini çekmeye çalışsam?
yok değilmişMert Fırat mi yoksam![]()
Sinan Albayrak ile alakali konu muydu? Üye baya etkilenmişti, tanisip etkilemek istiyorduBurada bi üye vardı, ünlü biri ona yazıyordu. Hatırlayamadım ismini ama ne konuydu be sayfalarca sürmüştü![]()
Yaş kaç?Olabilir tabii ki