Ünlü biriyle nasıl tanışılır?

Of sorma cidden bi sen anladın empati yok insanlarda sanırım. Sağol teşekkürler

Sosyal medyayı nasıl kullanıyor?
Samimi mi, pr mı?
Kimisi ciddi ciddi oradan hayranlarına cevap veriyor falan.
Kimi de unutulmamak, tiyatro oyunu, konser duyurularını falan yapmak için kullanıyor.
Kimisi de kullanmayı iki şekilde de beceremiyor.

sosyal medya üzerinden ulaşma çabası bana göre vakit kaybı. Takıldığı mekanlar en iyi seçenek.
Ne kadar dikkat çekici birisin bilmiyorum.
Denk geldiğin yerde git ve konuş.
Hayranı gibi degil, eski bir arkadaşa rastlamış gibi, tavrını çok bozmadan, biraz oyunculuğuna övgü ile başla, empati cümleleri ile devam et ve ilgisini çekecek kendinden bir şey paylaş.

Ya aga neden yeni uyelik aciyorsun ki
Bu konu icin?

Abow. Aga mı?
Burda neden detay vereyim ki ben genel bi soru sordum

Buraya böyle bir konu açıyorsunuz, bunun sorulacagi aşikar. Bunu tahmin edememek imkansız gibi, öyle değil mi? Insanların merakı anormal değil de sizin sir gibi saklama çabanız komik. Bir de trip atıyorsunuz

Cidden millete de eğlence çıktı moderatöre kapatılmasını rica ettim zaten yazmanıza gerek yok milleti eğlendiriyorum bir de burda yanlış yere gelmişim

En iyisi.

Ya normal insandan hayir gelmiyor bide unlulerden biri gelecek bugun evleniyorlar 1 yil sonra bosaniyorlar etraflarinda bi suru kizlar var.bence bu isten vazgecin kendinizi harcamayin

Havalı bşr tip mi öncelikle? eğer öyleyse ilgilenmez. Kendi hava sahasından biriyle alakalı olur.

Bence de Mert Fırat adam çekici ve çok iyi oyunculuk yapıyor aşık olduğuna vok inanıp etkileniyoruz ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…