- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
- 158
- Konu Sahibi RosegoldMakeup
-
Aaa doğru bak şimdi hatırladım orda da ne isimler geçmiştio birde evli çıkmıştı:))
Of sorma cidden bi sen anladın empati yok insanlarda sanırım. Sağol teşekkürlerArkadaşlar neden söylesin kim olduğunu..ünlü diye isim vermek zorunda degilki.konu sahibi arkadaşım anladığım kadarıyla hayranı veya fanı gibi davranmak istemiyorsun,kardeşine kadar ulasmissan kendisine ulasmanda yakındır.hakkinda hayırlısı olsun
Bu yorum biraz ağır olmadımı ?Simdiki unluler hamile birakip sonra evliniyorlar bunu deneyebilirsin
Simdiki unluler hamile birakip sonra evliniyorlar bunu deneyebilirsin
O zaman dm’den Yürümeye devamBurda neden detay vereyim ki ben genel bi soru sordum
Ne gerek var ki böyle bi cevaba resmen sacmalamissin.Simdiki unluler hamile birakip sonra evliniyorlar bunu deneyebilirsin
Yahu ben bir defa bile kim diye sormadım, bana ne??!!Of sorma cidden bi sen anladın empati yok insanlarda sanırım. Sağol teşekkürler
Evli biri mi yoksa niye isim vermiyorsun bakim hı..!!Hayır değil :)
Ya aga neden yeni uyelik aciyorsun ki
Bu konu icin?
Burda neden detay vereyim ki ben genel bi soru sordum
Cidden millete de eğlence çıktı moderatöre kapatılmasını rica ettim zaten yazmanıza gerek yok milleti eğlendiriyorum bir de burda yanlış yere gelmişim
Niye hakaretir ki laik bir ulkede yasiyoruz evlenmeden de cocuk sahibi olan insanlar var uzelikle unlulerde var sonradan da evleniyorlar.cem Yılmaz Ozcan deniz daha bisuru varAleni hakaret kib!!!
Evet ama işte artık kimse günümüzde ne yazık ki bunları önemsemiyorbunun da sevdiği var :))
Yani bu yoruma yuhhh diyorumSimdiki unluler hamile birakip sonra evliniyorlar bunu deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?