- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi RosegoldMakeup
- #61
Ay umutlandimm bendeben bilmşyorum ki biz başka bi konudan bahsedşyorduk :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay umutlandimm bendeben bilmşyorum ki biz başka bi konudan bahsedşyorduk :)
Kizma canım ben yazdim . Kardeşiyle muhabbet kurmaya çalış once etrafindakilerinin dikkatini çek arac olur sana . Ayy ne kötü konustumNeyse hanımlar herkes eğlence peşindeymiş anlaşılan iyi geceler :))
Ünlü var ünlü var şimdi
Bi nihat doğan var bi mert fırat var misal.
Ötesi beni aşar size kolay gelsin
Ben gayet ciddiyetle sorular sordum. Sen bence eğlence olsun diye açtın konuyu, yada hakkında hiç birşey bilmiyorsun.Neyse hanımlar herkes eğlence peşindeymiş anlaşılan iyi geceler :))
Adres veriyim ne içiyorsanız böyle şeyleri dert edecek bana da gönderin tüm servetimi yatıracam sözİyi geceler.Lütfen trol demeyin ciddiyim ve mantıklı cevaplar bekliyorum ben son zamanlarda oldukça ünlü oyuncu birinden çok hoşlanıyorum. Hayranlık değil yani inanılmaz etkilendim ve hani kafaya koydum gerçekten evlenmek falan istiyorum o derece. Ergenliğimde bile hiç böyle birine hayran olmamıştım o yüzden hayranlık değil bence. Bu kişiyle aramızda 14 yaş var, ve bu kişinin kendi mekanı var. Yani bir merkez gibi bir şey. Ben bu mekana gittim onu görme ümidiyle karşılaşamadım. Fakat kız kardeşiyle bi iki kelime konuştum (Kız kardeşi oldugunu söylemedi ben instagramdan kızın simasını tanıdım) yani aslında baya bi yaklaştım sayılır imkamsız olmadığını anladım:))) onla fotoğraf çektiren falan çok kız var, ben gidip karşılaşsam bile tanışmak,sohbet etmek istiyorum. Fotoğraf çektirip gitmek istemiyorum. Twitterdan mı acaba dikkatini çekmeye çalışsam?
Ya aga neden yeni uyelik aciyorsun kiİyi geceler.Lütfen trol demeyin ciddiyim ve mantıklı cevaplar bekliyorum ben son zamanlarda oldukça ünlü oyuncu birinden çok hoşlanıyorum. Hayranlık değil yani inanılmaz etkilendim ve hani kafaya koydum gerçekten evlenmek falan istiyorum o derece. Ergenliğimde bile hiç böyle birine hayran olmamıştım o yüzden hayranlık değil bence. Bu kişiyle aramızda 14 yaş var, ve bu kişinin kendi mekanı var. Yani bir merkez gibi bir şey. Ben bu mekana gittim onu görme ümidiyle karşılaşamadım. Fakat kız kardeşiyle bi iki kelime konuştum (Kız kardeşi oldugunu söylemedi ben instagramdan kızın simasını tanıdım) yani aslında baya bi yaklaştım sayılır imkamsız olmadığını anladım:))) onla fotoğraf çektiren falan çok kız var, ben gidip karşılaşsam bile tanışmak,sohbet etmek istiyorum. Fotoğraf çektirip gitmek istemiyorum. Twitterdan mı acaba dikkatini çekmeye çalışsam?
Burda neden detay vereyim ki ben genel bi soru sordumBen gayet ciddiyetle sorular sordum. Sen bence eğlence olsun diye açtın konuyu, yada hakkında hiç birşey bilmiyorsun.
Bende nusretle tanişmak istiyorum
Benim herif duymasin . Vurur beni
Nusret mimekani varmis kesin nusret![]()
Nusret mi
Onu birilerinin begenme ihtimali bile beniboyle yapiyor.
aynen öyle bemce kendisi dalga geçmeye çalıştı ama beceremediBen gayet ciddiyetle sorular sordum. Sen bence eğlence olsun diye açtın konuyu, yada hakkında hiç birşey bilmiyorsun.
Milletvekili de vardı sanki demi o zamanda çatlamıştık meraktan![]()
amanın bende bu konuyu merak ettim bako birde evli çıkmıştı:))
ahahahaahah, komikaynen öyle bemce kendisi dalga geçmeye çalıştı ama beceremedi