• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü biriyle nasıl tanışılır?

B

Ben yardımcı olunur diye düşünüp yazdım ama konuçok saptı yani kimse yardımcı olacak bi şey yazmıyor
ipucu bile vermiyorsun ki canım. Nası yardımcı olalım diyormuşum :kahve: Yani bi Çağatay Ulusoy ise tamamen vazgeç deriz ama şu günlük dizilerdeki çocuklardan biriyse uğraş deriz

B

Ben yardımcı olunur diye düşünüp yazdım ama konuçok saptı yani kimse yardımcı olacak bi şey yazmıyor
Twitter dan dikkatini çekebilir miyim yazmışsın bence ergen durumuna düşebilirsin . Kardesiyle muhabbet kurmaya çalışabilirsin bence

B

Arkadaşım, yaşı ne hobileri ne ne bileyim oyunculukta ki kariyeri ne?
Detay vermeden bodozlama elinde kitaplarla git çarpış diyemeyiz ki. Etrafı hep kalabalıktır.
Detayına göre ufaktan kendini tanıtma planları yapmalısın.

Tamam tamam kızma dur ben yazacağım ama merakım gitti sanma:lülülü:
Bir süre daha o denk geldiğin yere git azıcık hakkında bilgi edin belki bilmediğiniz sevgilisi vardır bi bakın araştırın güvenilir mi diye ,ünlü diye tamamen düzgün olmayabilir

Back
X