- 3 Kasım 2017
- 583
- 865
- 18
- 31
- Konu Sahibi RosegoldMakeup
Merak ettim valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamı hatırlıyorum ben, tanışmıştı ve hiçte hayran olacağı biri olmadığını anlamıştı.Burada bi üye vardı, ünlü biri ona yazıyordu. Hatırlayamadım ismini ama ne konuydu be sayfalarca sürmüştü![]()
mvekilini hatırlayamadım. Ama benşm dediğim Konunun sonunda olmamıştı ilişkşleri öyle hatırlıyorumMilletvekili de vardı sanki demi o zamanda çatlamıştık meraktan![]()
Kim kız oAdamı hatırlıyorum ben, tanışmıştı ve hiçte hayran olacağı biri olmadığını anlamıştı.
Adını söylemiyim Google’dan aramalarda çıkar.
ben adamı yazmıştım yoruma geri sildim. Kara turna söylemedi bende söylemeyeyim dedimKim kız oay çatlarım vallahi söylemezsen
![]()
Bas harflerini ver yada hangi dizide oynuyor onu söyle uykumu kaçırdınnnKim olduğunu yazamam maalesef :))
Azıcık ipucu ver bari anlaşalım bide kimse adını uzun uzun yazıp reklam etmesin sessiz sakin merakımız gitsinKim olduğunu yazamam maalesef :))
aynen konu sahibi ipucu versin ama kimse ismini yazmasın :))Azıcık ipucu ver bari anlaşalım bide kimse adını uzun uzun yazıp reklam etmesin sessiz sakin merakımız gitsin![]()
DiyememKim kız oay çatlarım vallahi söylemezsen
![]()
Ohh neyseki ben gördüm de hatırladım rahatladımben adamı yazmıştım yoruma geri sildim. Kara turna söylemedi bende söylemeyeyim dedim![]()
Özelden yaz yaaaDiyememkonu sahibi orda da adının geçmemesi için birkaç uyarı yapmıştı sanki yanlış hatırlamıyorsam
![]()
Hayır değil :)Mert fırat mı kız :))))
aynen yapmıştı ama adamı söylemişti sonradan. Yani tarif etmişti ve biz bulmuştuk. Sonra sa tamam o kişi zaten olacağım kadar rezil oldım burayı okuduysa falan demişti konu sahibiDiyememkonu sahibi orda da adının geçmemesi için birkaç uyarı yapmıştı sanki yanlış hatırlamıyorsam
![]()