- 8 Mayıs 2013
- 551
- 3
hihihih olsun iltifat sayılır
Evet bunları erkek arkadaşıma anlatıp hava yapıyorum zaten
Amiiin canııım kimseye göstermesin İnşallahh
Maşallah sana da
Sanada canııım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihihih olsun iltifat sayılır
Amiiin canııım kimseye göstermesin İnşallahh
Maşallah sana da
Senin en azından Pazar çıkasın varmış o da güzel.. Sanırım mevsim değişikliğinden insanların modu düşüyor.Sağol canım eveet herşey yolunda çok şükür. Bitek pazar günleri dışarı çıkma isteğim dışında diğer günler eve yapışma isteği derdim var okul yokmuş gibi :26:
Senin en azından Pazar çıkasın varmış o da güzel.. Sanırım mevsim değişikliğinden insanların modu düşüyor.
Bebeyimler ben diyet günlüğüme bugün yediklerimi yazıp, duşa gireceğim. Sonra da yatarım 22:00 gibi... Hepinizi çok öpüyorum. Yarın hepimiz için çok daha güzel bir gün olsun. Sevgiler.
Pazarları sabahtan akşama erkek arkadaşımlayım ondan o bütün gün eğlendiğim için şimdi de yarına saçımda biton bakım yağı hazırlık yapıyorum şu minion lar varya bayılıyorum onlara animasyon filmi çıkmış 1 haftadır ona gidicez diye peşindeyim
Bebeyimler ben diyet günlüğüme bugün yediklerimi yazıp, duşa gireceğim. Sonra da yatarım 22:00 gibi... Hepinizi çok öpüyorum. Yarın hepimiz için çok daha güzel bir gün olsun. Sevgiler.
Oooo erk arkdşn mı var
Ne kadardır birlktesiniz ?
Hihihi nazar değmesin. İyi eğlenceler yarın için fıstıkPazarları sabahtan akşama erkek arkadaşımlayım ondan o bütün gün eğlendiğim için şimdi de yarına saçımda biton bakım yağı hazırlık yapıyorum şu minion lar varya bayılıyorum onlara animasyon filmi çıkmış 1 haftadır ona gidicez diye peşindeyim
Bunu yeni gördüm. Çok haklısın canım. Ben sadece bu dönem 4 kursa gideceğim. İngilizce, web tasarım, grafik tasarım, tiyatro... 15 Ekim'de kurslar başlıyor. Ayrıca denk geldiğim her etkinliğe katılmayı düşünüyorum. İnsan geri dönüp bakınca pişman olmamalı.. Bu zamanları dolu olu geçireceğime kendime söz verdim.Yeni mezun ama öğrencilik yaşamını boş yaşamış birisi olarak söylüyorum okumak gibisi yokmuş valla kıymetini bilin sosyal aktivite, dil kursu şu bu ne olursa katılın kendinize kattınız kattınız bu 4 yıllık sürede pişmanııımmmm
Yeni mezun ama öğrencilik yaşamını boş yaşamış birisi olarak söylüyorum okumak gibisi yokmuş valla kıymetini bilin sosyal aktivite, dil kursu şu bu ne olursa katılın kendinize kattınız kattınız bu 4 yıllık sürede pişmanııımmmm
Eski bir tanışmışlık var ortada ama şimdi 8 aydır beraberiz
Hihihi nazar değmesin. İyi eğlenceler yarın için fıstık
Allah devamını getirsin canım
Amiiiin peki senin varmıııı böyle bişiler
Evet tatlım bu ay 3. yılımızı doldurcaz Allah nasip ederse
Bende 22yim çıtırım ama hiç öyle hissetmiyorum kendimişaka etmiştim zaten beni bi görsen 17 sanırsın herkes öyle sanıyo
Sinir oluyorum orası ayrı tabi ama bn 30umda da çıtır görncem
Aslında hep denk geldi. Liseden sonra 1 sene ara vermek istedim ama yinede sınava girdim özel bi üni denk geldi denk gelince gittim bende sonra hazırlıkta kaldım bıraktım orayı daha doğrusu sağlık sorunlarım oldu göğsümde tümör kitlesi çıktı o yüzden moral bozukluğu etkili oldu bıraktım sonra 1 sene ders çalışıcam dedim yine bu rahatsızlık çok etkiledi beni moral gitmişti zaten o sene ameliyat da oldum artık yine bi özel kazandım o yüzden daha da çok sene geçmesin diye gittim. daha da 4 senem var
oh maşallah nazar değmesinEvet tatlım bu ay 3. yılımızı doldurcaz Allah nasip ederse
Bende 22yim çıtırım ama hiç öyle hissetmiyorum kendimi
Bana her yerde sorarlar liseye mi gidiyosun diye yada 18 yaşından küçükleri alamıyoruz falan oluyo gıcık oluyorum ya
Çok geçmişler olsun canım umarım tekrarlamaz kimseye göstermesin Allahım:26:
oh maşallah nazar değmesin
Benimde 4 yılı aşkındır bir ilişkim var birbirimizi didikleye didikleye götürüyoruz son zamanlarda
Bi gittim kaynatmışsınız kızlar ya benim gitmemi mi bekliyodunuz
Niye çıtır hissetmiyosun ki kııızzz
Olmaz öyle
Bizde valla birbirimizi yiye yiye bi hal olduk :18:
Uzun ilişkilerde oluyor malesef didiklenmeler:18::18:
Ne bilim bende bi kendimi beğenmeme sorunu var aşamadım gitti çirkin de değilim kartta değilim halbuki
Sorma canım yiye yiye yazacaktım da yanlış anlaşılır diye yazmadım
Daha okul da sürüyo evlenene kadar kavga dövüş gidecek böyle yanyana iken kumrular gibiyiz