Üniversitelilerin Sohbet Mekanı

Merhaba kızlar.Ben de hem örgün hem açıktan okuyorum.Son senem.Stajım var.Artı ales,dgs ve kpss, sınav takvimi içinde girmeyi planladığım sınavlar:)

Bu topik çok eğlenceli olacak :KK16::KK16::KK16:

Allahım nedir bu üniversitelilerin KPSS için yırtınmaları :18::18: Bu sene bende girmek istiyorum ne kadar mezun olamasam da:/

Özel sektöre ölümmmmmmmmmmmmmm:KK47::KK47::KK47: (şaka tabi:KK33:)
Bence de eğlenceli olacak. Jenerasyon benzer olunca muhabbet daha iyi oluyor. Ben de mezun olmadan denemeyi düşünüyorum. Özel sektörü de seviyorum inanır mısın :KK9: Sürekli koşuşturma, yarış, başarı hoşuma gidiyor.:KK53:

Ya ben her şeyi geçtim boş zamanımı değerlendiriyorum.
Evdeyken hep aynı şeyler.
Sürekli net, sürekli tv.
Ne bi ders çalışma isteği, ne başka bir şey..
Oysa işe girdiğimden beri zamanımı dolu dolu yaşıyorum.
Gerçekten çalışmak çok verimlilik kattı hayatıma.
Kpss 'ye bile daha çok çalışıyorum şimdi.
Hemde harçlığımı çıkarıyorum.
Çalışmak çok güzel bir şeyy ya.
Kesinlikle güzel bi iş buldun mu kaçırma.
İnsanın özgüveni yerine geliyor ayoolll. :KK9:
Kesinlikle öyle! Ben 2 yıldır çalışıyorum okul ile birlikte. Takıntılarım konusunda pek işe yaramasa da kendime güvenimi katladı:KK23:
İyi geceleeeeerrrr:KK3::KK3::KK3:
:KK54:
Merhaba kızlar.Ben de hem örgün hem açıktan okuyorum.Son senem.Stajım var.Artı ales,dgs ve kpss, sınav takvimi içinde girmeyi planladığım sınavlar:)
Oh oh oh ne çok sınav varmış öyle! Ben de Toefl, Kpss, Ales düşünüyorum gerçi benim de az değilmiş:KK9::KK52:

Kasım'ın 2. haftası vizeler başlıyor ve ben bir kez bile okula gitmedim.:KK23:

Merhabaa ben de bu sene basladim universiteye.. universiteli olmak cok guzel bir duyguymus bunu anladim :)) herkese basarilar

Merhabaa ben de bu sene basladim universiteye.. universiteli olmak cok guzel bir duyguymus bunu anladim :)) herkese basarilar
Dur daha dur ancak bir sene geçsin öyle anlayacaksın üniversite nasıl bir şey.. Sen şimdi üniversiteye girmenin mutluluğunu yaşıyorsundur. Hihihi.
:KK9:

Artık bende sizdeniimmmm :KK16: :KK16:

Bugün çok saçmayım kızlaaar.
$tumblr_mtdwvlOie71si5xowo1_500.jpg

Aynen benim de ya :/ İnternetten halledebilsek keşke uzaktan eğitim gibi :KK70:

Havaların soğuması ile üniversiteli gençlik üniversiteden soğudu :KK9::KK9:
evımle okulun arası 2 saat ben sogumayımda kım sogusun hem bu dershanemı ya hergun okula mı gıdılır :KK1:

Hoşgeldin canımm! Anlat bakalım hangi bölüm, hangi okul, neler yapıyorsun, kaçıncı sınıf okuyorsun?

Öhöm öhömöömm ses bi ki ses bir ki !! :KK24:
Kastamonu myo grafik bölümü.
Yarın gece ALLAHın izniyle yola çıkıcam ek tercihlerle yerleştim.
Arkadaş bulamama korkum yok nedense bende mi bir gariplik var çözemedim daha öyle işte :)

.

Son düzenleme:
evımle okulun arası 2 saat ben sogumayımda kım sogusun hem bu dershanemı ya hergun okula mı gıdılır :KK1:

Sen soğuma ben soğuyayım benimde 2 saat neredeyse :KK43: Venüsün dediği gibi bende daha okula gitmedim haftalardır. Hem kışın okul mu olur ya :KK52:

Arkadaş bulamama korkum yok nedense bende mi bir gariplik var çözemedim daha öyle işte :)

Başarılar... İnşallah güzel bir dönem olur senin için:KK4::KK4:

evet beykent unı sen
Ben okulumun ismini özelen yazıyorum canım. Ama İstanbul'da devlette okuyorum ben de..
Havaların soğuması ile üniversiteli gençlik üniversiteden soğudu :KK9::KK9:
:KK23:
Ay benim de öyle ev okula uzak. Ancak vize zamanı falan giderim diye düşünüyordum gaza geldim haftaya gidicem:KK52:

.
Ooo en eğlenceli kısım! Yeni düzen, yeni hayat, yeni çevre!:KK52:

X