Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de eğlenceli olacak. Jenerasyon benzer olunca muhabbet daha iyi oluyor. Ben de mezun olmadan denemeyi düşünüyorum. Özel sektörü de seviyorum inanır mısın Sürekli koşuşturma, yarış, başarı hoşuma gidiyor.Bu topik çok eğlenceli olacak
Allahım nedir bu üniversitelilerin KPSS için yırtınmaları :18::18: Bu sene bende girmek istiyorum ne kadar mezun olamasam da:/
Özel sektöre ölümmmmmmmmmmmmmm (şaka tabi)
Kesinlikle öyle! Ben 2 yıldır çalışıyorum okul ile birlikte. Takıntılarım konusunda pek işe yaramasa da kendime güvenimi katladıYa ben her şeyi geçtim boş zamanımı değerlendiriyorum.
Evdeyken hep aynı şeyler.
Sürekli net, sürekli tv.
Ne bi ders çalışma isteği, ne başka bir şey..
Oysa işe girdiğimden beri zamanımı dolu dolu yaşıyorum.
Gerçekten çalışmak çok verimlilik kattı hayatıma.
Kpss 'ye bile daha çok çalışıyorum şimdi.
Hemde harçlığımı çıkarıyorum.
Çalışmak çok güzel bir şeyy ya.
Kesinlikle güzel bi iş buldun mu kaçırma.
İnsanın özgüveni yerine geliyor ayoolll.
İyi geceleeeeerrrr
Oh oh oh ne çok sınav varmış öyle! Ben de Toefl, Kpss, Ales düşünüyorum gerçi benim de az değilmişMerhaba kızlar.Ben de hem örgün hem açıktan okuyorum.Son senem.Stajım var.Artı ales,dgs ve kpss, sınav takvimi içinde girmeyi planladığım sınavlar:)
Dur daha dur ancak bir sene geçsin öyle anlayacaksın üniversite nasıl bir şey.. Sen şimdi üniversiteye girmenin mutluluğunu yaşıyorsundur. Hihihi.Merhabaa ben de bu sene basladim universiteye.. universiteli olmak cok guzel bir duyguymus bunu anladim :)) herkese basarilar
Hoşgeldin canımm! Anlat bakalım hangi bölüm, hangi okul, neler yapıyorsun, kaçıncı sınıf okuyorsun?Artık bende sizdeniimmmm
artık bende sizdeniimmmm
Hoşgeldin canım nasıl gidiyor hayatBir unıversıtelı daha aranıza katıldı merabalaaar
Hoşgeldin canım nasıl gidiyor hayat
Ay herkes mi aynı olur İstanbul'da mı okuyorsun?Okula gıtmeyerek
Ay herkes mi aynı olur İstanbul'da mı okuyorsun?
Aynen benim de ya :/ İnternetten halledebilsek keşke uzaktan eğitim gibiKasım'ın 2. haftası vizeler başlıyor ve ben bir kez bile okula gitmedim.
Okula gıtmeyerek
evımle okulun arası 2 saat ben sogumayımda kım sogusun hem bu dershanemı ya hergun okula mı gıdılırAynen benim de ya :/ İnternetten halledebilsek keşke uzaktan eğitim gibi
Havaların soğuması ile üniversiteli gençlik üniversiteden soğudu
Hoşgeldin canımm! Anlat bakalım hangi bölüm, hangi okul, neler yapıyorsun, kaçıncı sınıf okuyorsun?
evımle okulun arası 2 saat ben sogumayımda kım sogusun hem bu dershanemı ya hergun okula mı gıdılır
Öhöm öhömöömm ses bi ki ses bir ki !!
Kastamonu myo grafik bölümü.
Yarın gece ALLAHın izniyle yola çıkıcam ek tercihlerle yerleştim.
Arkadaş bulamama korkum yok nedense bende mi bir gariplik var çözemedim daha öyle işte :)
Ben okulumun ismini özelen yazıyorum canım. Ama İstanbul'da devlette okuyorum ben de..evet beykent unı sen
Havaların soğuması ile üniversiteli gençlik üniversiteden soğudu
Ay benim de öyle ev okula uzak. Ancak vize zamanı falan giderim diye düşünüyordum gaza geldim haftaya gidicemevımle okulun arası 2 saat ben sogumayımda kım sogusun hem bu dershanemı ya hergun okula mı gıdılır
Ooo en eğlenceli kısım! Yeni düzen, yeni hayat, yeni çevre!
Öhöm öhömöömm ses bi ki ses bir ki !!
Kastamonu myo grafik bölümü.
Yarın gece ALLAHın izniyle yola çıkıcam ek tercihlerle yerleştim.
Arkadaş bulamama korkum yok nedense bende mi bir gariplik var çözemedim daha öyle işte :)
.