- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selaaaam günaydınlar canım nasılsınSelam üniversiteli kardeşlerim
İyiyim canım sen ?Selaaaam günaydınlar canım nasılsın
Bende biraz hastayım 15 Aralık'ta çok önemli bir sınavım var. Çalışmam gereken çok şey var. Bir yandan yatıyorum bir yandan plan yapıyorumİyiyim canım sen ?
Ohio biraz geç kalmisiniz nerdeyse bizim finaller geliyoray benimde vizeleer yeni bitti , öğrencilik zor iş
Quiz ve ödevlerle cebellesiyom gensler
Sizde son durumlar nassı
Hangi bölüm cınımOff sormaa bide onlar var başımızda vize final yetmiyomuş gibi
Kesinlikle katılıyorum ya :/ Matematik senin ?Hangi bölüm cınım
Sorma bir de kasiyorlar sınavlarda %10 etkiliyor neyin kasmasi bu
Kimya müh.Kesinlikle katılıyorum ya :/ Matematik senin ?
İnşallahh kaçıncı sınıfsınKimya müh.
Kafayı siyirmama az kaldı. O kadar ugrasiyoruz da inşallah emeklerimize değer is hayatında mukafatlari alırız
3 peki yaa seennİnşallahh kaçıncı sınıfsın
Senin yol bitti sayılır :) ben 1 yıl hazırlık okudum 1. sınıftayım :)3 peki yaa seenn
aynen ama ben de çok meşakkatli yollardan geçtim be ya yatay gecisliyim ben neler çektim neler çoğu gitti azı kaldıSenin yol bitti sayılır :) ben 1 yıl hazırlık okudum 1. sınıftayım :)
Bana da öyle geliyo ama bir yandan da hemen bitsin istiyorum hiç geçmiyomuş gibi geliyo geçen sene ışık hızıyla geçmiştiaynen ama ben de çok meşakkatli yollardan geçtim be ya yatay gecisliyim ben neler çektim neler çoğu gitti azı kaldı
Senin de yol hemen biter anlayamazsin
Biz bugunleri çok arariz bence
Seneye düşündüğünde bu sene içinde öyle dicen kiiBana da öyle geliyo ama bir yandan da hemen bitsin istiyorum hiç geçmiyomuş gibi geliyo geçen sene ışık hızıyla geçmişti