Üniversitelilerin Sohbet Mekanı

Çok sessiz kalmış buralar kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor,nerelerdesiniz.Okula mı yoğunlaştınız :KK34:

Kızlar sizce BİR VİDEO BLOG HANGİ TEMALAR ALTINDA OLUŞTURULMALIDIR?
Video paylaşım sitelerinden birinde video blog açacağım ama şu kozmetik videosu çekip duran insanları biraz aptal buluyorum.
Ben insan hakları, hayvan hakları, doğayı koruma, kültür, sanat, siyaset, psikoloji - sosyoloji - felsefe, moda gibi konularda videolar çekmek istiyorum. Fakat tahmin edersiniz Türkiye'de cahil çok... İzleyenim olup olmaması önemli değil ama yararlı olmasını istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Vizeler başlıyor. Dönemin başından beri okula gitmedim, bir tek notum yok. Bugün kırtasiyeye gidip bir kontrol edeceğim. Umarım bu dönem ki tüm derslerimi veririm. Vize belası ile uğraşan kimse yok mu başka?o_Oo_O

Üniversiteliler nerede diye soracaktım ama nerede olacaklar kitap başında tabi ki vize haftası malum:KK17::KK17::KK17:

Daha ancak 4 tane dersin notunu toplayabildim geriye 2 kaldı. Pazartesi 2 sınav var:KK17::KK17::KK17:

merhaba arkadaşlarr bende geldim haftaya vizelerim basliyor kitaptan basimi kaldiramiyorum biraz mola veriyim dedim :))

merhaba arkadaşlarr bende geldim haftaya vizelerim basliyor kitaptan basimi kaldiramiyorum biraz mola veriyim dedim :))
Hoşgeldiiiin ay sen yine çalışıyormuşsun ben hiç bakamıyorum bile içim darlanıyor dolunaydan mıdır nedir! Pazartesi iki sınavım var, Cumartesi pazar kursum var hepsine hazırlanmam lazım motive sıfır

Hoşgeldiiiin ay sen yine çalışıyormuşsun ben hiç bakamıyorum bile içim darlanıyor dolunaydan mıdır nedir! Pazartesi iki sınavım var, Cumartesi pazar kursum var hepsine hazırlanmam lazım motive sıfır
hosbuldukk :) bende daha yeni basladim calismaya o kadar cok konu var ki nasil yetistircem bilmiyorum benimde hic motivem yok ruh gibiyim resmen

hosbuldukk :) bende daha yeni basladim calismaya o kadar cok konu var ki nasil yetistircem bilmiyorum benimde hic motivem yok ruh gibiyim resmen
Ben de öyle korkudan kendi kendime gaza geldim bugün kursa çalışıp halledicem haftasonu da non stop vize sende öyle yap canım insanı depresyona sokuyor resmen

X