Üniversitelilerin Sohbet Mekanı

Okul var bitmiyo..
Sevgili var, teklif yok..
Teklif yok, yuzuk yok..
Yuzuk yok, nisan yok..
Nisan yok, evlilik yok..
Yok yok yok..
Yok oglu yookkk..

Psikoloji 4. sınıf canım İstanbul'da okuyorum. Sen?

aynen bide finallerde butun donem islediklerini soruyorlar kafayi yiyorum resmen
Aynen öyle bugün ingilizce öğrencim gelecek diye uyandığımdan beri ona egzersiz hazırladım notlarıma bakacak vaktim olmadı. Şimdi kahvemi içeyim, duşa gireceğim. Sonra öğrenci gelene kadar vizelere çalışmaya devam :KK14:

kıslar ünvliymişi ben de sizdenim böhüü:mad: bitmiyor bitmiyor :confused:

yaa sonun sonu 2 dersim kaldı bu dönem bitecek inşallah
çok bıktım vallahi anlatamam size
İnsanı depresyona sokuyor ya dün resmen mutsuz uyandım stresten çok ilginç bir şey arkadaşlarım dolunaydandır dedi ama bilemiyorum artık

kafamı kaldıracak halim yoktu iki gündür bugün biraz kendime geldim şimdi duşa gireyim de ders çalışayım yoksa okul uzayacak valla :KK30::KK30::KK30::KK30:

Kızlaaar sınavlarım hiç beklemediğim bir şekilde iyi geçiyor. Son bir iki sınav kaldı. Onları da aradan çıkarayım da kurtulayım

ben de üniliyim merhabaa :) vize haftası geldi ama o yüzden aynen geri dönüyorum hoşçakalınnn :)

haha şaka şaka, selam herkese <3 havalar çok soğuyor üşümeye başladımmm :/

ben de üniliyim merhabaa :) vize haftası geldi ama o yüzden aynen geri dönüyorum hoşçakalınnn :)

haha şaka şaka, selam herkese <3 havalar çok soğuyor üşümeye başladımmm :/
Aaa senin yeni mi başladı canım sınavlar. Benim de yeni bitti çıktım rahatladım valla bir an önce senin de biter umarım

X