Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okul var bitmiyo..
Sevgili var, teklif yok..
Teklif yok, yuzuk yok..
Yuzuk yok, nisan yok..
Nisan yok, evlilik yok..
Yok yok yok..
Yok oglu yookkk..
Hoşgeldin canıııım vizeler ne zamanGunaydinnn beni de alin araniza
24unde basliyorHoşgeldin canıııım vizeler ne zaman
oh oh daha çok varmış benim pazartesi günü başlıyor24unde basliyor
Ayyyy hangi bolum hangi universite kacinci sinifoh oh daha çok varmış benim pazartesi günü başlıyor
aynen bide finallerde butun donem islediklerini soruyorlar kafayi yiyorum resmenAy bitse de kurtulsak ya finallerde son güne bırakmak istemiyoru
m çok sıkıyor insanı böyle
Aynen öyle bugün ingilizce öğrencim gelecek diye uyandığımdan beri ona egzersiz hazırladım notlarıma bakacak vaktim olmadı. Şimdi kahvemi içeyim, duşa gireceğim. Sonra öğrenci gelene kadar vizelere çalışmaya devamaynen bide finallerde butun donem islediklerini soruyorlar kafayi yiyorum resmen
Senin kaçıncı senen fıstıkkıslar ünvliymişi ben de sizdenim böhüü bitmiyor bitmiyor
yaa sonun sonu 2 dersim kaldı bu dönem bitecek inşallahSenin kaçıncı senen fıstık
İnsanı depresyona sokuyor ya dün resmen mutsuz uyandım stresten çok ilginç bir şey arkadaşlarım dolunaydandır dedi ama bilemiyorum artıkyaa sonun sonu 2 dersim kaldı bu dönem bitecek inşallah
çok bıktım vallahi anlatamam size
Simdiden kolay gelsin canim :)Aynen öyle bugün ingilizce öğrencim gelecek diye uyandığımdan beri ona egzersiz hazırladım notlarıma bakacak vaktim olmadı. Şimdi kahvemi içeyim, duşa gireceğim. Sonra öğrenci gelene kadar vizelere çalışmaya devam
Daha yeni yeni başladım canım ama çok notum yok gibi son sınıf olmanın etkisi olsa gerek :)Simdiden kolay gelsin canim :)
Aaa senin yeni mi başladı canım sınavlar. Benim de yeni bitti çıktım rahatladım valla bir an önce senin de biter umarımben de üniliyim merhabaa :) vize haftası geldi ama o yüzden aynen geri dönüyorum hoşçakalınnn :)
haha şaka şaka, selam herkese <3 havalar çok soğuyor üşümeye başladımmm :/