inşalla canımcımYarın halledersin canım inşallah o zaman hepsini.
Geldim geldim, yine bir depresyon dönemi internetten uzaktım.Çok sessiz kalmış buralar kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor,nerelerdesiniz.Okula mı yoğunlaştınız
Ay ben et yemiyorum valla başkaları ne der bilemiyorumŞimdi reklamlarEt Yemekleri Yemek Yarışmasına Oy Kullandınız mı?
Çok şey kaçırıyosunuzAy ben et yemiyorum valla başkaları ne der bilemiyorum
Hoşgeldiiiin ay sen yine çalışıyormuşsun ben hiç bakamıyorum bile içim darlanıyor dolunaydan mıdır nedir! Pazartesi iki sınavım var, Cumartesi pazar kursum var hepsine hazırlanmam lazım motive sıfırmerhaba arkadaşlarr bende geldim haftaya vizelerim basliyor kitaptan basimi kaldiramiyorum biraz mola veriyim dedim :))
hosbuldukk :) bende daha yeni basladim calismaya o kadar cok konu var ki nasil yetistircem bilmiyorum benimde hic motivem yok ruh gibiyim resmenHoşgeldiiiin ay sen yine çalışıyormuşsun ben hiç bakamıyorum bile içim darlanıyor dolunaydan mıdır nedir! Pazartesi iki sınavım var, Cumartesi pazar kursum var hepsine hazırlanmam lazım motive sıfır
Ben de öyle korkudan kendi kendime gaza geldim bugün kursa çalışıp halledicem haftasonu da non stop vize sende öyle yap canım insanı depresyona sokuyor resmenhosbuldukk :) bende daha yeni basladim calismaya o kadar cok konu var ki nasil yetistircem bilmiyorum benimde hic motivem yok ruh gibiyim resmen
aynen canim ben depresyona girdim bileBen de öyle korkudan kendi kendime gaza geldim bugün kursa çalışıp halledicem haftasonu da non stop vize sende öyle yap canım insanı
depresyona sokuyor resmen
Ay bitse de kurtulsak ya finallerde son güne bırakmak istemiyorum çok sıkıyor insanı böyleaynen canim ben depresyona girdim bile