üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

BibLoSuRat

herşeygüzelolucak ♥
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
3.443
6
dedim ki benimde bi yuvam olsun KK'da :KK69: :KK60:
burasıda benim sohbet yerim 'evim' olsun dimi ? :82:
gelin kaynaşalım :82:

gülelim :KK9: eglenelim :KK66: ekşın yapalım :KK23: yiyelim :KK56: içelim :nazar: sevelim :KK19: sevilelim :KK70:

üniversiteyi bitirmeye ramak kalanlar da dahil olabiliyor mu?:44::KK1:
hoşgeldin ilk konuk :76: benim bitirdigimi kim dediki :KK9: bitirmeye gerek yok canm hatta okumayada gerek yok ama daha çok ortak noktamız olan insanlarla olalım diye demiştim :26:
ayrım yok misafir seçilmez dimi :KK9:

o zaman niye daha başlıkta üniversiteli misin,istanbullu musun diye soruyosun bakim.misafir daha içeri girmeden sorulur mu bunlar:KK1:

ilk konuk çaçaron çıktı amanın :KK9::KK9: ben sorarım :KK57:
burdakiler pek bi büyük oluyo yaşıtım olsun diye dedim apla :KK53:

Istanbullu degilim,üniyersiteyi bitirdim ama yinede seninle kaynasmak istiyorum topigin hayirli olsun arkadasim her zaman icin söz veremem ama vakit oldukca gelirim kahveni icmeye:KK34:

hayırlı olsunnn cnmmm ne ıstabullyuum ne de ünv.teli:KK57:insn başka bişi ekler dimi:KK60::KK60::KK60:
sen arkadaş kontenjanından burdasın bebişim :KK23:
hem İstanbulluyum hem ünversitelii :KK70:
hoşgeldin o zaman :KK3: gel iki tek atalım :nazar:
Istanbullu degilim,üniyersiteyi bitirdim ama yinede seninle kaynasmak istiyorum topigin hayirli olsun arkadasim her zaman icin söz veremem ama vakit oldukca gelirim kahveni icmeye:KK34:
teşekkür ederm canmm :KK69: buyur her zaman beklerizz :79:

Universiteliyim ama Istanbulu degilim malesef. Yurtdisinda yasiyorum ama cok seviyorum Istanbulu...eee ne olacak simdi :KK9:

Son düzenleme:
Sohbet Topiği Boş Kalır mı Yahu !!
Niye Bana Kimse Ses Vermiyor :KK43:

Merhaba canim evet biraz sesiz kalmis topik....Hangi bölüm mezunusun???

Ben Ekonomi okuyorum (hafta ici calisiyorum derslerim sadece cuma aksamlari ve cumartesi tüm gün) ve yurtdisinda yasiyorum. Ve havalar burda öyle berbatki sinir oluyorum resmen yaz gelemedi hayla buralara...Millet türkiyede yaniyor denize giriyor ben burda sabah ise gelirken arabada kaliferi calistiriyorum

Universiteliyim ama Istanbulu degilim malesef. Yurtdisinda yasiyorum ama cok seviyorum Istanbulu...eee ne olacak simdi :KK9:
nolcak mı artık burdasın pamuk çıkışın yok :KK70:
Üniversite Bitti Ama Daimi İstanbulluyum :63::63::63::63:
Topikiniz Hayırlı Olsun..:63:
teşekkr ederm canmm :KK69: ne biçim geyik topigimi dedin sen bakıyımm :63:
Merhaba canim evet biraz sesiz kalmis topik....Hangi bölüm mezunusun???
Ben Ekonomi okuyorum (hafta ici calisiyorum derslerim sadece cuma aksamlari ve cumartesi tüm gün) ve yurtdisinda yasiyorum. Ve havalar burda öyle berbatki sinir oluyorum resmen yaz gelemedi hayla buralara...Millet türkiyede yaniyor denize giriyor ben burda sabah ise gelirken arabada kaliferi calistiriyorum
bi yandanda çalışıyosun oh ne güzel yaa :KK68: bende bahsediym bari kendimdn accık konu dolsun :KK9:

şimcik lise geçmişimdn başlıymmı size :KK53:
düz lise mezunu olduğumdan ötürü ünide hazırlıkta toslamış bulunmaktayım 1buçuk sene hazırlık okuyup nihayetinde bölüme geçtim amma bölümde pek bi başarılıym :63: hazırlıktaki hocalara selam olsun :63:
uluslararası ticaret okuyorm hazırlıkta kaldıgımdn dolayı :KK53: irregular ögrenciyim 3. dönemim bitti daha yolun yarısındaym yani :82:
özel bi okulda %50 burslu okuyorm yarışmacılara başarılar diliyorm :KK9::KK9:

nolcak mı artık burdasın pamuk çıkışın yok :KK70:

bi yandanda çalışıyosun oh ne güzel yaa :KK68: bende bahsediym bari kendimdn accık konu dolsun :KK9:

evet hem universite hemde is hayatimi beraber yürütmeye calisiyorum zor olmuyor degil dersler, sinavlar ve bir yandanda is ve is yerindeki s1k1ntilar :KK25:

şimcik lise geçmişimdn başlıymmı size :KK53:
düz lise mezunu olduğumdan ötürü ünide hazırlıkta toslamış bulunmaktayım 1buçuk sene hazırlık okuyup nihayetinde bölüme geçtim amma bölümde pek bi başarılıym :63: hazırlıktaki hocalara selam olsun :63:
uluslararası ticaret okuyorm hazırlıkta kaldıgımdn dolayı :KK53: irregular ögrenciyim 3. dönemim bitti daha yolun yarısındaym yani :82:
özel bi okulda %50 burslu okuyorm yarışmacılara başarılar diliyorm :KK9::KK9:

cok güzel bir bölüm :KK24: ben türkiyedeki sinav sistemini pek bilmiyorum hatta anlamiyorumda ne yalan söyleyim...

Benim henüz 1. semesterim bitti yani daha yolun cok cok basindayim :KK58: bazi sebeblerden dolayi malesef biraz gec basladim ama iyiki de gec baslamisim diyorum simdi cünkü cok güzel arkadasliklar edindim :KK24:

Gunaydin bu arada nasilsiniz kizlar??? Tatil nasil gidiyor?? Benim daha iki haftam var tatile cikmak icin...Birde buraya yaz birtürlü gelmek bilmedi ya dün dondum dondum tren istasyonunda aksam nasil bir soguktur o ya sanki sonbahar havasi :KK20:

üniversiteliyim ama istanbullu değil ankaralıyım.. ben şimdi kaynaşamıcak mıyım :26:

benim de hakkım değil mi gülmek:KK14:

benim de hakkım değil mi ekşın yapmak:KK14:

benim de hakkım değil miiiğğğğğğğğğğğğğğğğğğ :KK14::KK14:

evet hem universite hemde is hayatimi beraber yürütmeye calisiyorum zor olmuyor degil dersler, sinavlar ve bir yandanda is ve is yerindeki s1k1ntilar :KK25:
cok güzel bir bölüm :KK24: ben türkiyedeki sinav sistemini pek bilmiyorum hatta anlamiyorumda ne yalan söyleyim...
Benim henüz 1. semesterim bitti yani daha yolun cok cok basindayim :KK58: bazi sebeblerden dolayi malesef biraz gec basladim ama iyiki de gec baslamisim diyorum simdi cünkü cok güzel arkadasliklar edindim :KK24:
Gunaydin bu arada nasilsiniz kizlar??? Tatil nasil gidiyor?? Benim daha iki haftam var tatile cikmak icin...Birde buraya yaz birtürlü gelmek bilmedi ya dün dondum dondum tren istasyonunda aksam nasil bir soguktur o ya sanki sonbahar havasi :KK20:
bende ordaki sistemi anlamıyorm canm üzülme :KK9: mesela bnm programıma görede çalışcak vakit yok bende kendi paramı kendim kazanmak istiyorm ama napalm bi süre daha babam saolcak :KK9: bende erken bitirmeyi düşündüm ama yaz okuluna gitsemde garanti olmuyo o yüzden üstten ders alarak son dönemime çok az ders bırakıp çalışmayı istiyorum :KK69:
sen almanyadamı yaşıyodun ? tatile türkiyeye mi nereye gidiyosun

üniversiteliyim ama istanbullu değil ankaralıyım.. ben şimdi kaynaşamıcak mıyım :26:

benim de hakkım değil mi gülmek:KK14:
benim de hakkım değil mi ekşın yapmak:KK14:
benim de hakkım değil miiiğğğğğğğğğğğğğğğğğğ :KK14::KK14:
oyy kıyamam bebikkk :KK69: gel kız yandan yandan ohh ohhh :KK66::KK66::118:
ne okuyosun bakalm ailenle mi yaşıyosun kaçıncı sınıftasın sevgilin varmı :KK23:

bende ordaki sistemi anlamıyorm canm üzülme :KK9: mesela bnm programıma görede çalışcak vakit yok bende kendi paramı kendim kazanmak istiyorm ama napalm bi süre daha babam saolcak :KK9: bende erken bitirmeyi düşündüm ama yaz okuluna gitsemde garanti olmuyo o yüzden üstten ders alarak son dönemime çok az ders bırakıp çalışmayı istiyorum :KK69:
sen almanyadamı yaşıyodun ? tatile türkiyeye mi nereye gidiyosun

oyy kıyamam bebikkk :KK69: gel kız yandan yandan ohh ohhh :KK66::KK66::118:
ne okuyosun bakalm ailenle mi yaşıyosun kaçıncı sınıftasın sevgilin varmı :KK23:

ahahah her gencin okumak isteyeceği en eğlenceli bölümde okuyorum sen tahmin et bakalım? :KK76:

son sınıfa geçtim ve sevgilim var ayriyetten ailemle yaşıyorum ama 2 ay sonra erasmusla yurtdışına gidiyorum falan filann :KK6:

sen napiosun kaçıncı sınıftasın ne okuosun bi de istanbulun neresinde yaşıosun şahsen ben aşığım o şehre baaaaaaaaaaa :KK53:

ahahah her gencin okumak isteyeceği en eğlenceli bölümde okuyorum sen tahmin et bakalım? :KK76:
son sınıfa geçtim ve sevgilim var ayriyetten ailemle yaşıyorum ama 2 ay sonra erasmusla yurtdışına gidiyorum falan filann :KK6:
sen napiosun kaçıncı sınıftasın ne okuosun bi de istanbulun neresinde yaşıosun şahsen ben aşığım o şehre baaaaaaaaaaa :KK53:
tıp demede :KK9::KK53:
son sınıf ay ne mikemmelll :82: ben olmasamda ekşın yaparsn sen bebişim sevgln varmş :KK60::KK23:
avrupa yakasındaydk okul sebebiyle anadolu yakasına geçtik .. bende seviyorum istanbulu başka şehirde yaşayamam heralde :KK19:
özgeçmişim yukarda :KK57: oku :KK57:

X