Evet iki kız çocuğu annesiyim egem, ikisi de evden çok uzakta başka başka şehirlerde üniversite okuyorlar..
Bana kişisel bir soru olduğu için bende ona göre cevap vereceğim evet öylesi bir durumda çok üzülürdüm ama işte demek istediğimde buydu daha önceki yorumlarımda. Benim çocuklarım yalan söyleme gereği duymazlar çünkü bilirler ki buna neden yok. Yaşadıklarının arkasında durabilecek ve pişmanlık yaşamayacaklarsa(ki o olgunlukta olduklarını düşünüyorum) ruhları ve bedenleri onlara ait ve kendi haklarında ki kararları kendileri verebilirler..Yasak her zaman caziptir, biraz güvenin çocuklarınıza bakın bakalım yalan söylemesini gerektirecek davranışlara girecekler mi..VİRÜS
İşte burada ki kızımızda benim hata aramamamın nedeni de bu. Ailesi eğer ona yalan söylemesini gerektirecek ortamı sağlamasaydı emin olun o annesini her gün arayarak gün içinde yaşadıklarını onlarla paylaşırdı. Üniversiteye giden bir kızın erkek arkadaşı olmasından ve onunla görüşmek istemesinden daha doğal ne var ki bu konuda bile bu çocuklar yalan söylemek zorunda kalıyorlar anlayamıyorum.. :44: Bende mi var acaba bi gariplik..
Aslında daha açık konuşmak isterdim bu konuda ancak kk da kendi ipimi kendim çekmek olur bu:) hani olası yazacaklarım karşısında cevap yazmaya pek takatim yok..
VİRÜS