• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteli ablalarım, kardeşlerim. Bu benim için büyük bir dert!

Hayırlı olsun, arkadaşların da dediği gibi yurtlar göz boyuyordur merak etme giriş çıkış saatlerini haber vermesi gibi bişey olucağını sanmıyorum son giriş saatinde girmezsem belki haber verebilirler o da geç bi saat olur zaten.. Ama yine de erkek arkadaşının olduğunu ve arada sırada görüşeceğinizi annene anlatırsan daha iyi olur senin de için rahat olur..
Anlam veremediğim 18 yaşında bi kız sevgilisiyle görüşmek istedi diye yargılayanlar mı dersin şöylesin böylesin diye karakter tahlili yapanlar mı hakaret edenler mi.. Bazı yorumları görünce iyi ki anlayışlı, bana güvenen, insan olduğumun farkında olan bi annem var diye bi kere daha şükrediyorum. En büyük hataların hep baskıdan kaynaklandığına o kadar çok tanık oldum ki hem çevremde hem kendi akrabalarımda baskı her şeyi doğurur..

Önce genç oldum sonra anne, her iki durumuda yaşayan birisi olarak yazmak istedim. Bir zamanlar genç kızken ben de aman bana kötü kız demesinler aileme laf gelmesin diye neredeyse sıfır hatayla gençlikten anneliğe adım attım.. Genç yaşta anne olmanın getirdiği güzellikle onlarla birlikte tekrardan büyüdüm.. Ve onlar büyürken gördüm ki ben çok eksik yaşamışım. İnsan hatasız bir hayat yaşamayı seçerek belki etrafındakileri mutlu edebiliyormuş ama kendisi eksik kalıyormuş buda aslında onu mutsuz ediyormuş.
Her ailede olduğu gibi bizde de bazı kurallar var ancak bunlar çocuklarımın özgüvenini zedeleyecek şekilde değil.. Asla "yapma, etme, ayıp, günah, elalem ne der, sana güveniyorum ama insanlara değil" diyerek onların hayatına ipotek koymadım. Bu hayat onların ve onlarda tıpkı hayatı gerçek anlamda öğrenen diğer insanlar gibi hata yaparak doğruyu bulacaklar..
Ha bu arada canları yanacak mı elbette yandığı zamanlarda olacak ve bu da ilerde yaşayacağı ciddi olası sorunlarla nasıl başetmesi gerektiğini öğretecek..
Bugün ikiside reşit olmuş iki insan, ikiside evden uzakta okuyorlar ve benim içim çok rahat çünkü onlara güveniyorum. Erkek arkadaşı varmı, şu anda onunla birlikte mi, ya başına kötü bir şey gelir mi diye 7/24 onu takibe almak gibi bir şey asla aklıma gelmez. O yaşta bir genç kızın erkek arkadaşı olmasından ve onunla vakit geçirmek istemesinden ve tanıyabilmeye çalışmasından daha doğal bir şey olamaz.. İnsanları tanısın ki belli bir yaşa gelipde ciddi bir birlikteliğe başlayacağı zaman şaşkın aşık olmasın:)
Şaka bir yana hepimiz genç olduk azcık empati yeterli onları anlamamız için. Çocuklarımızı koruyacağız diye onlara en büyük yanlışı kendimiz yapmayalım ki ilerde çocuklarımız özgüveni sağlam, kendi kararlarını kendisi verebilen gençlerle yuva kursunlar..:) ( Bana kalsa hiç evlenmesinler ama hayatın gerçeklerini de yok sayamıyorum malesef)

elbette genç oldum ve evet kesinlikle ailemi ve çevremi üzecek hiç bir hata yapmadım.hala bu yaşımda ailemi üzermiyim diye konuşmalarıma dikkat ederim.gençtim ama şimdi anneyim.annlik duygusu her duygudan üstündür.daha rahmimize düşer düşmez koruma iç güdümüz harekete geçer.doğduğunda günlerce gecelerce parçalanır,büyüyüşünüzü izleriz.yürümeye başladığında aman düşüp bir yerine zarar vermesin diye dört döneriz.okula başladığında onunla bir yeniden okur,yeniden okul yollarını arşınlarız.ne yani 18 yaşına geldiniz diye hemen büyüdünüz mü oluyor.daha yatağınızı doğru düzgün toplayamazken,karnınızı bile doğru düzgün doyuramazken.öncelik okul.okuyun işinizin başına geçin,hayatınızı kurun,sonra keyfinize bakın:34:

hayat gördüklerinizden ibaret değil.geçen sene ölen o gençlerin aileleri perişan oldu.çocuklarını okula göndermişken olmadık yerden cesetlerini aldılar.hangi ana yüreği dayanır buna bir düşün:50:

Önce genç oldum sonra anne, her iki durumuda yaşayan birisi olarak yazmak istedim. Bir zamanlar genç kızken ben de aman bana kötü kız demesinler aileme laf gelmesin diye neredeyse sıfır hatayla gençlikten anneliğe adım attım.. Genç yaşta anne olmanın getirdiği güzellikle onlarla birlikte tekrardan büyüdüm.. Ve onlar büyürken gördüm ki ben çok eksik yaşamışım. İnsan hatasız bir hayat yaşamayı seçerek belki etrafındakileri mutlu edebiliyormuş ama kendisi eksik kalıyormuş buda aslında onu mutsuz ediyormuş.
Her ailede olduğu gibi bizde de bazı kurallar var ancak bunlar çocuklarımın özgüvenini zedeleyecek şekilde değil.. Asla "yapma, etme, ayıp, günah, elalem ne der, sana güveniyorum ama insanlara değil" diyerek onların hayatına ipotek koymadım. Bu hayat onların ve onlarda tıpkı hayatı gerçek anlamda öğrenen diğer insanlar gibi hata yaparak doğruyu bulacaklar..
Ha bu arada canları yanacak mı elbette yandığı zamanlarda olacak ve bu da ilerde yaşayacağı ciddi olası sorunlarla nasıl başetmesi gerektiğini öğretecek..
Bugün ikiside reşit olmuş iki insan, ikiside evden uzakta okuyorlar ve benim içim çok rahat çünkü onlara güveniyorum. Erkek arkadaşı varmı, şu anda onunla birlikte mi, ya başına kötü bir şey gelir mi diye 7/24 onu takibe almak gibi bir şey asla aklıma gelmez. O yaşta bir genç kızın erkek arkadaşı olmasından ve onunla vakit geçirmek istemesinden ve tanıyabilmeye çalışmasından daha doğal bir şey olamaz.. İnsanları tanısın ki belli bir yaşa gelipde ciddi bir birlikteliğe başlayacağı zaman şaşkın aşık olmasın:)
Şaka bir yana hepimiz genç olduk azcık empati yeterli onları anlamamız için. Çocuklarımızı koruyacağız diye onlara en büyük yanlışı kendimiz yapmayalım ki ilerde çocuklarımız özgüveni sağlam, kendi kararlarını kendisi verebilen gençlerle yuva kursunlar..:) ( Bana kalsa hiç evlenmesinler ama hayatın gerçeklerini de yok sayamıyorum malesef)

ben hata yapmadım diye niye eksik bir hayat yaşamış olayım ki.ben istediğim hayatı yaşadım ve yaşıyorum.yaşayabileceğim en iyi hayatı yaşıyorum hatta allaha şükür.çocuklarımın arkasında olmam onların özgüvenini zedelemez,onlara güç verir,destek verir.çocuklarım altın kafeste değil,bilakis hayatın içinde.çalışarak okuyorlar işlerinin başında ve gayet sosyal çocuklardır.gidecekleri yere giderler.gezecekleri yeri de gezerler.kız arkadaşları ile bize de gelirler,birlikte zaman geçiririz.ama onları kontrol altında da tutarım.zaman kötü.sonra ben ağlacağıma,şimdi böyle davranırım:50:2 senedir kayıp kız hala bulunamadı.halbuki o da üniversite için

çıkmıştı evden.:50:

haaa çocuklarım 50 yaşına da gelse yaşadığım sürece de hep arkalarında olup,her gün arayıp seslerini de duyacağım:)

Son düzenleme:
ailen seni okuman için belki de bir çok şeylerden kısarak oralara gönderiyor ama sen daha okula başlamadan ailenin onaylamayacağı şeyleri yapma derdindesin.bak eğer oğlum başka yerde okusaydı görüntülü telefonla her an nerede olduğunu kontrol ederdim.ayrıca aynı evde kalman aklıma gelmedi:34:

Allah oğlunuzun yar ve yardımcısı olsun hanımefendi. Bu kadar üstüne düşerek oğlunuzun kendine güveni olmayan siz olmadan hiçbir şey yapamayacağını düşünen hayatta kendi kendine yürümeyi bilmeyen pısırık bir karakter oluşturuyorsunuz.

Allah oğlunuzun yar ve yardımcısı olsun hanımefendi. Bu kadar üstüne düşerek oğlunuzun kendine güveni olmayan siz olmadan hiçbir şey yapamayacağını düşünen hayatta kendi kendine yürümeyi bilmeyen pısırık bir karakter oluşturuyorsunuz.

teşekkür ederim canım,oğlumu benden çok düşündüğünüz için:16:

Canım öncelikle hayırlı olsun:)
merak etme başta verilen sözler pek tutulmuyor söyledikleri kadar sıkı değillerdir üniversite ortamındasın arkadaş evi bahanesi çok kullanılır hafta sonları ailenin bilgisi doğrultusunda yurttan izin alabilirsin yada arkadaşlarla gezi için...bu sebepler uzar gider
sana söyleyebileceğim önce yurduna alış güzel arkadaşlıklar kur okuluna alış ondan sonra okuldada yurttada her şekilde idare edebilirler..benim mesela işim çıktığında yada kötü zamanlarımda derste imza attırdığım çok olmuştur..

elbette genç oldum ve evet kesinlikle ailemi ve çevremi üzecek hiç bir hata yapmadım.hala bu yaşımda ailemi üzermiyim diye konuşmalarıma dikkat ederim.gençtim ama şimdi anneyim.annlik duygusu her duygudan üstündür.daha rahmimize düşer düşmez koruma iç güdümüz harekete geçer.doğduğunda günlerce gecelerce parçalanır,büyüyüşünüzü izleriz.yürümeye başladığında aman düşüp bir yerine zarar vermesin diye dört döneriz.okula başladığında onunla bir yeniden okur,yeniden okul yollarını arşınlarız.ne yani 18 yaşına geldiniz diye hemen büyüdünüz mü oluyor.daha yatağınızı doğru düzgün toplayamazken,karnınızı bile doğru düzgün doyuramazken.öncelik okul.okuyun işinizin başına geçin,hayatınızı kurun,sonra keyfinize bakın:34:

hayat gördüklerinizden ibaret değil.geçen sene ölen o gençlerin aileleri perişan oldu.çocuklarını okula göndermişken olmadık yerden cesetlerini aldılar.hangi ana yüreği dayanır buna bir düşün:50:

Ben yatağımı da toplayabiliyorum, karnımı da doyurabiliyorum (: oğlunuzu bilemem. Babannem 16 yaşında evlenmiş ve 18 yaşında kucağında amcam varmış.Eskiden genelde böyleymiş.18 yaşında eğer bir insan yeni doğmuş miniminnacık bir bebeğin sorumluğunu alabiliyorsa, yapamayacağı şey yoktur.Evet 18 olunca büyüdüm.Ama bilmediğim, öğrenmem gereken çok şey var.Siz benden daha çok şey öğrenmiş olabilirsiniz ama siz tam olarak hayatı tanıyor musunuz? Öğrenmediğim bir şey kalmadı tamam diyebilir misiniz? Ben de yaşayarak öğreneceğim, ama bu kendi başıma hayatımı idare edebilecek olgunluğa erişemediğimi göstermez.Allah korusun; başlarına bir şey gelirse ne olacak ? Annem babam artık yok diye o bar senin bu bar benim gezecek miyim ?(bunu yanlış olduğu için söylemiyorum, sadece bizim aile yapımıza uygun değil) Tabii ki hayır.Ailem bana doğruyu yanlışı gereken biçimde öğretti.Onlar kontrol etse de etmese de bunları yapmam ben zaten.Ailem artık bana gidemezsin edemezsin demiyor; gitmesen olmaz mı ? gitmesen benim içime daha çok sinecek, ama sen bilirsin tarzı şeyler söylüyorlar ve ben onları kıramıyorum. Önce okul demişsiniz ben okulumu bitirdiğimde 25 yaşımda olacağım; hata yapmamak için yaşamayarak en güzel günlerimi geçirmek istemem.Sevgilimin elini tuttuğumdaki heyecanımı, gözlerine bakmayı yaşamamış olmak istemezdim mesela.Gece dışarı çıkıp onunla yıldızları da izlemek isterim mesela.Sizin hata olarak görüp, konu sahibini ayıpladığınız şeyler yani.Bunları yaşarken başıma bir şey de gelebilir evet, ama ailemle de olsam eğer ölüm o ana yazılmışsa değiştirebilir misiniz ? Onların yanında sürekli güvende olacağımın garantisi var mı ?Ya da o sürekli bahsettiğiniz gece sevgilileriyle çıkıp ölen kızlar evde ölselerdi daha mı az acı olacaktı yani ?

konu sahibine ilk eleştiri benden geldi yanılmıyorsam,devamını okuyamadım ama siz genç olmadınız mı vs gibi bir cevap gördüm.

güzel kardeşim,heyecanını,mutluluğunu anlayabiliyorum.yaşının sadece 18 olduğunu varsayarak yapıyorum bu yorumu.

ben 26 yaşındayım,hala gencim yani,gayet iyi anlıyorum.4 yıl ailemden uzakta üniversitenin ardından 2 yıl yine dışarda yalnız,,3 yıl da evli toplam 5 yıllık meslek

hayatım var.kısacası hem gencim,hem de tecrübem var.

kimse senin sevgilinle gezmene ,dolaşmana bir şey demez.elbetteki olacak.ama sen ailenin izni olmadan onun okuduğu şehre kaçmaktan bahsediyorsun.

bu basit bir şey değil.bilmem yazdın mı ama,orda nerde kalacaksın?sevgilinin evinde mi?ilk zamanlarda kalmazsın belki ama sonra mutlaka kalırsın.

tabi herkesin değer yargıları farklı,senin için önemli değildir ama pek çok kişi için önemlidir.gittiğin zaman ister istemez,olması gerekenden fazla yakınlaşacaksın.

1 yılda olmaz 2 yılda olur bu dediklerim.belki ilerde pişman olacağın şeyler yaşayacaksın.

kendimi biliyorum deme lütfen,ateşle barut diye de bir şey var.

bunu senin için söylemiyorum,ama bugün git bak,kızlık zarı diktirme konuları dolup taşıyor.

üniversitede harcanan çok kız gördük malesef.evet biz de senin yaşında olduk ama sen bizim gördüklerimizi daha görmediğin için biraz daha temkinli davranmaya

teşvik etmek istiyoruz seni sadece.18 yaşında 2 yıllık ilişkiyi şimdi çok ciddiye alıyorsun ama bundan 10 sene sonra gülersin,o çocukla evli olsan bile gülersin:6:

her şey gönlünce olsun...bu konuların yanında en basiti yurttan kaçmaktır merak etme.

Canım ilk olarak tebrik ederim bende 18 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var başka şehire taşınıyoruz ailemle beraber.
Ben ailemle beraber evde olduğum için rahat olucam biraz diye düşünüyorum. Yurtlarında o kadar sıkı olduğunu düşünmüyorum arkadaşımda senin gibi bişey bulup çıkıyor :)
Rahat ol bence bulursun çıkmanın yollarını iyi kötü idare ediceksin artık :)

Üniversite işi belli olur olmaz özel yurtta kalmam diye diretmen lazımdı, ben hiç yurtta kalmadım üniversiteye başladığımdan beri kendi evimde yaşıyorum - buarada başıma da birşey gelmedi hiç :9: - ama özel yurtta kalan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla özel yurtlar daha sıkı, belli bir saatten sonra kapıları kapatıyorlar vs.

Bir de elbette istisnalar vardır ama insanlar genelde öğrenci evlerinde bir anda kötü yola düşmüyorlar, ailemizden uzaklaştık nasılsa korkunç şeyler yapalım mantığıyla hareket etmiyorlar. Zaten öğrenci evleri kalabalık yerler, sabaha kadar oturulup muhabbet edilir, birşeyler içilir, film izlenir ya da saçma sapan şeyler yapılır ama herşey hep birlikte bir dolu kalabalıkla yapılır genelde. Yani bırak durup dururken bir anda ateşle barut durumu olmasını, cidden başbaşa kalınacak bir akşam yaratmak istiyorsanız bile acayip çaba harcamanız gerekir.

Elbette kulağa çalınan, ya da televizyondan görünen enterasan olaylar vardır ama onlarda enterasan ve nadir görünen şeyler olduğu için televizyonlarda gösteriliyor.

ben hata yapmadım diye niye eksik bir hayat yaşamış olayım ki.ben istediğim hayatı yaşadım ve yaşıyorum.yaşayabileceğim en iyi hayatı yaşıyorum hatta allaha şükür.çocuklarımın arkasında olmam onların özgüvenini zedelemez,onlara güç verir,destek verir.çocuklarım altın kafeste değil,bilakis hayatın içinde.çalışarak okuyorlar işlerinin başında ve gayet sosyal çocuklardır.gidecekleri yere giderler.gezecekleri yeri de gezerler.kız arkadaşları ile bize de gelirler,birlikte zaman geçiririz.ama onları kontrol altında da tutarım.zaman kötü.sonra ben ağlacağıma,şimdi böyle davranırım:50:2 senedir kayıp kız hala bulunamadı.halbuki o da üniversite için

çıkmıştı evden.:50:

haaa çocuklarım 50 yaşına da gelse yaşadığım sürece de hep arkalarında olup,her gün arayıp seslerini de duyacağım:)

Egem hanım boşverin bu çılgın ergenlerin laflarına bilmiş bilmiş konuşuyorlar işte .Yaşasınlar görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu hiç yormayın kafanızı artık gençlik uçmuş gitmiş zaten :

Egem hanım boşverin bu çılgın ergenlerin laflarına bilmiş bilmiş konuşuyorlar işte .Yaşasınlar görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu hiç yormayın kafanızı artık gençlik uçmuş gitmiş zaten :

Hakaretleriniz için teşekkür ederim.

Lafım konu sahibesine değil ben zaten ona iyi dileklerimi belirttim gayet akıllı ve olgun cevaplar aldım.Lafım egem hanımı anlamayanlara aslında çok doğru söylüyor ama ..

Ergenliğinizi bitirmiş olduğunuzu varsayıyorum üstten üstten bakan yaftalamalarınızdan dolayı, sadece birşeyi merak ediyorum yetişkinlik hayatınızdaki sizden memnun musunuz? Yani ne biliyim, hiç zamanında insanları tanımak için daha fazla uğraşsaydım, mükemmel kız evlat olmaya çalışmak yerine, daha çok eğlenen mutlu bir kız olsaydım belki şuan hayatım daha iyi olurdu, sosyal anlamda daha başarılı olurdum, belki hala birilerini memnun etmek için uğraşmıyor olurdum vs. diye düşünüyor musunuz hiç?

Ergenliğinizi bitirmiş olduğunuzu varsayıyorum üstten üstten bakan yaftalamalarınızdan dolayı, sadece birşeyi merak ediyorum yetişkinlik hayatınızdaki sizden memnun musunuz? Yani ne biliyim, hiç zamanında insanları tanımak için daha fazla uğraşsaydım, mükemmel kız evlat olmaya çalışmak yerine, daha çok eğlenen mutlu bir kız olsaydım belki şuan hayatım daha iyi olurdu, sosyal anlamda daha başarılı olurdum, belki hala birilerini memnun etmek için uğraşmıyor olurdum vs. diye düşünüyor musunuz hiç?

Herşeyi zamanı ve yeri geldikçe yaşıyorum.Tabiki bazen birşeyler yolunda gitmiyor olabilir ama zamanla onlarda yoluna giriyor.Sabredince herşeyin en iyisi ve en güzelini yaşarım.Anne babamın hayırlı duasını alırım.Birilerini memnun etmek benim içimi rahatlatır daima onların güler yüzünü görmek beni mutlu eder..Gayet sosyal isyanım birçok yeri gezmişimdir herşey yeri ve zamanında yaşadım .Şuan belki hayatımda üzüldüğüm sıkıntı duyduğum şeyler olabilir ama elimden gele herşey yapıyor ve eğitiyorum.Mutsuz sıkıntılı anlar yaşamazsak mutlu anlarımızn kıymetini anlayamayız kii...Hep kendimi mutlu etmekten korkarım .Hayatta da çok insna tanıdım.Feryadım bu yüzden hanımlar..Dünyayı ben düzeltcek değilim ya neyse mutlu kalın herşey gönlünüzce olsun :))

tatlım sen bkma yurdun oyle guvenlıklıyız dıye aıleyı kandırdıgına :1:

özel yurtsa eger bır sure sonra yanı 2 ay sonra falan esnek davranıyorlar sen bı yolunu buluyorsun yanıı :))

bende ilk yıl özel yurt apartta kalmıstım onlarda kart mart aileyı arıoruz falan dedıler tabı bız taktıklerı bulduk. sorun çıkmadı yani.

ama ben anneme nereye gıdıcegımı söyluyordum her zamann :))

tebrikler canım benimde senin gibi bir durumum vardı. Kaldığım yurtta tam senin yurdun gibiydi biz sevgilimle aynı tercihleri yapıp aynı üni. yü kazanmıştık ama yinede arada kaçamak yapmak istiyorduk insanlar yanlış anlıyor ama insan uzun süreli ilişkilerde özel şeyler paylaşmak istiyor burda bahsettiğim cinsellik değil ama olabilir de bu kişiye kalmış yargılamak kimseye düşmez senin konuna gelince canım başlarda bende korkmuştum ailemden ama sonraları yurtta ortam yapmaya başlayınca yani arkadaş çevrende falan bu taleple sana gelenler olur zaten beni idare et diye eee onlarda seni idare edecek tabi mesela kartı bir arkadaşına verirsin senin yerine okutur bu kadar basit ama ilk zamanlar ailen sık sık arayacaktır tavsiyem ilk ay onların içini rahat ettir sonra hayatını yaşa tabi ki dikkatli ol üni. zamanları bir kız için zevkli geçer hele şehir dışındaysan hayatı öğrenmeye başlarsın canım sevdiğinle vakit geçirmek istemen öyle normal ki bende öyleydim kalbim yerinden çıkacak gibi olurdu ona yemek yapardım çok beğenirdi şimdi sözlüyüz:)))

Konu sahıbını ne kadar çok elestırmısler pes dorusu.
kız ne yapıyor Allah askına 4 yıllık sevgılısının yanına gıdıyor ne var bunda .
bende evde kalıyorum artık ne yanı hergun erk arkımı cagırıp bıseyler mı yapıyoruz illa sex mi yapmak lazım ya ne ateş barutu ya.
ben bunu anlamıyorum evet saatlerce bırlıkte yalnızda kalıyoruz ama bana dokunmuyor yemek yapıyoruz tv ızlıyoruz kıtap okuyoruz
bunların hıc bırını dısarda yapamayız . Ama bu yaptıklarımız herseye bedel .

hemen kötü dusuncelere yol acmıssınız ne alaka yanı.
Bende kucuk bıyerden en buyuk ve en ıhtısamlı sehre gıttım yoldan mı çıktım naptım yanı
kişi kendını bıldıkten snra gerısı boş erkek arkımın yanınada giderim onun ıcın yurttanda kaçarım .
Ben kendımı bılıyorum Allah beni biliyor ailem beni biliyor gerisi kmseyı ılgılendırmez.

tamamen sana katılıyorum mesela bende 1 yıl yurtta kaldıktan sonra eve çıkmıştım hemde tek başıma erkek arkadaşımda geliyordu yemek yapardık arkadaşlarımızı çağırırdık film geceleri yapardık playstation oynardık ders çalışırdık özellikle vize ve final dönemleri hep bende kalırdı ders çalışırdık insanlar bir kızla bir erkeğin aynı evde vakit geçirmesinde aradığı kötü niyeti anlıyorum ama burda iş kızda bitiyo benim vücuduma ve aklıma ancak ben hükmederim evime aldığım erkek yani sevgilime güveniyorum ki alıyorum biliyorum ki onun için kıymetliyim beni namusu görüyo ve ciddi onun bir lafı vardır sen benim dünyada en sevdiğim ve değer verdiğim insansın ama sana her davranışımda eğer kardeşime biri böyle yapsa ne yapardım diye düşünüp davranıyorum derdi.Onunla aynı evde vakit geçirmek sabah kahvaltı hazırlamak çok güzel bi his kız bunlara özenmiş aklı başında kız zaten kendini kullandırmaz .

Back