öncelikle tebrik ederim arkadaşım :)
allah bitirmeyi nasip etsin :)) yurt ortamına girince belli olur böyle şeyler. belki dedikleri kadar sıkı bir yer değildir.
ailelerin gözünü boyamak için söylenen şeyler olabilir.
bi yolunu bulursun. 18 yaşında bir birey olarak sevgilinle birlikte zaman geçirmeye hakkın var
Günü birlik durumu zor. İkimizde çok yoruluruz. ve bu arada kaytarıyorsun hemen diyenlere cevap vereyim, ben kendimi ve sevgilimi biliyorum. Ayrıca özlem çok zor. Mutlaka birbirimizi görmek isteyeceğiz. Yurttan ayrılabileceğimi düşünmüyorum. 2 yıllık okuyorum zaten ve ben Safranbolu'da okuyorum. Orada da evler bayağı pahalı. Sanırım en kötü ihtimal haftasonları görebilicem. Birde şu arkadaşıma gittim buna gittim falan :) Önerileriniz ve görüşleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler :)
Peki günü birlik zorsa nasıl görüşmeyi düşünüyorsunuz merak ettim ?
Ben de yurt konusunda zor durumdasın falan sandım.
bence kendinize bir dizüstü bilgisayar ve vınnn alırsanız ya da yurdun wire-less vardır büyük ihtimal webcam görüşürsünüz .Teknoloji sağolsun
Eskiden sevgililer yıllarca mektupla haberleşirlermii ve büyük sevgi ,aşk olurmuş aralarında onlar napsın :))
Zaten okul başlıyor 3 hafta sonra vize ,3 hafta sonra finaller bir bakmışın tatil şimdilik geleceğinizi hazırlamak daha önemli herşeyin yeri ve zamanı var 2 yıl sıkın dişinizi kaçmıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?