Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bu da saçma pratikte o zaman temsili çalıştırırlae milleti ne saçma durumlara düştük
Bu arada yeni bir yazı geldi dün YÖKten. Açılışı ekime erteleyin şeklinde
Benım önerim olmak zorunda mı saçma diyorum sadece çünkü cidden öyle benım dersimin çoğu pratik ne yapıcam uzaktan mı yapıcamPeki sizin öneriniz nedir?
Özel ünide çalışan bir akademisyen olarak yök kararı kayıt haftası bittikten sonra açıklayacak. Çünkü böyle bir durumda kayıt oranları ve doğal olarak üniversitelere aktarılacak para düşer.
Teşekkür ederiz bilgi için. Ekimde yüzyüze mi yoksa online mı olacakmış acaba? Gelen yazıda bir bilgi var mı bununla ilgili?
Benım önerim olmak zorunda mı saçma diyorum sadece çünkü cidden öyle benım dersimin çoğu pratik ne yapıcam uzaktan mı yapıcam
Sonra insanlara nasıl yararlı olunacak
Önerim şu umarım dikkate alırlar cidden pratik yapması gereken bölmler için açılabilir sınıfları bölebilirler böyleceBu mesajınızı okuyunca tekrar sorma isteği hissettim. Öneriniz nedir? Bu kadar faydalı olmak istemeniz güzel, o zaman okulu bir dönem dondurma seçeneğiniz de mevcut. Bazı durumlar insan hayatından daha önemsizdir. Pratik yapmanız gerektiğini koskoca YÖK ve üniversiteler de düşünüyor merak etmeyin. Çözüm arayışı devam ediyor. Benim ve diğer ünilerdeki hocaların görüşüne göre full online olacak. Size saçma gelse bile pandemi dönemi için biz bu şekilde olmasını istiyoruz. 100 kişilik sınıflarda bu şekilde bir risk alamayız. Sınıflar 10 kişi 10 kişi bölsek bile bu çocuklar yine birbirine bulaştıracak sosyal ortamlarda veya yurtlarda.
Önerim şu umarım dikkate alırlar cidden pratik yapması gereken bölmler için açılabilir sınıfları bölebilirler böylece
Teorikler online olur herkes de böylece yurda gelmez
Bu sene tıp 4 üm ve korkuyorum hiç mi hasta görmicem evwt sağlık daha önemli ama benim için mezun olana kadar olan kısmı da önemliPratik dersler için yine yurda gelmeniz lazım. Bakın o zaman da şöyle bir problem çıkıyor. Diyelim ki öğrenci Van'dan İstanbul'u kazanmış, haftada sadece 3 saat devam zorunluluğu olan bir pratik dersi var. Bu öğrenci her hafta 3 saat için yurda binlerce ücret ödemek istemiyor. Siz sadece kendi açınızdan düşünüyorsunuz fakat şu an karar aşamasında göz önüne alınacak çok durum var. Üstelik yine en az 1 milyon öğrenci pratik dersler için şehir değiştirmek zorunda kalacak. Kurban bayramı bile bu derece arttırmışken vakaları 1 milyon kişiden bahsediyoruz.
En iyisi beklemek ve 1 dönem kaybını göze almak. Evet kalifiye eleman yetiştirmek önemli ama her zaman her koşulda 1.öncelik insan sağlığıdır.
Sağol vallaha sağolArkadasimin kizi iki yillik bir saglik bölümünde okuyor. Su anki bilgiye gore hastanede pratik dersleri yapacaklarmis.
Yök başkanı 1 ekimden sonra başlayacak şekilde demiş sanırım takvimi ayarlayın diye gözüm yaşlı intihara ramak kaldı
Ben intihara gidiyorum da vallaha ha intihar ya kafayı yemeBen de tıp 4'üm,bizi kapsıyor mu bu 1 ekim ondan emin değilim yalnız.Staj öğrencileri için durum farklı olabilir,sağlık alanında en azından.
Bazı 5. Sınıfkar ekimin başı başlayacakmısBen de tıp 4'üm,bizi kapsıyor mu bu 1 ekim ondan emin değilim yalnız.Staj öğrencileri için durum farklı olabilir,sağlık alanında en azından.
Evet benim kardeşim de temsili sayı için kura çekilecek galiba diyorduÜniversitede çalışıyorum bize gelen yazıda teorikler uzaktan pratikler yüz yüze olacak yazıyor. Pratiklerde de tüm öğrenciler değil temsili olarak az sayıda öğrenci katılacak.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben de hukuk 4üm uygulamalı dersimiz sıfır bu sene de güme gitti anlaşılan.Yök başkanı 1 ekimden sonra başlayacak şekilde demiş sanırım takvimi ayarlayın diye gözüm yaşlı intihara ramak kaldı
Bu sene tıp 4 üm ve korkuyorum hiç mi hasta görmicem evwt sağlık daha önemli ama benim için mezun olana kadar olan kısmı da önemli