Üniversiteki memurun yanlış bilgi verip neredeyse bir dönemimi yakması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğrenci işleri başkanlığıyla gidip görüşün. Bilmiyorum her fakültede oluyor mu? O da olmadı dekanlığa çıkın. Öğrenci işleri sıkıntılıysa işlerinizi bu şekilde halledin. Öğrenci işleri işini yapmıyorsa da cimerden şikayet edeceğinizi en kötüsünden söyleyin. Dekanlıktan da ses çıkmazsa okulu komple cimerden şikayet edin. Annenizi de karıştırmayın. Lise değil orası.

Gerçekten çok ilginç. Dekanin falan ayaklarina gidip sözle iş yaptırmaya çalışması falan. Dilekçe yazılır kuruldan geçer o işi yapmak zorundalar. Fakülte ögrenci işleri yapmadı mı öğrenci işleri daire başkanlığına gidin o da yetmedi rektörlüğe sikayet edin. Hiç bu aradakilerle uğraşmak istemem derseniz Cimere yazın onlar rektörlüğün tepesine biner. Rektörlükte dekanlığın.
Bir bizde mi ögrenci merkezli, ögrenciyi mağdur etmek olmaz anlayışı hakim acaba öğrenciler mezun olabilsin diye kırk takla atıyoruz. Tek ders sınavı, üç ders sınavı bir dünya şey yapıyoruz.
Annenizi götürmek ne alaka yapmayın, yormayın, üzmeyin kadını Allah aşkına.

Siz de kibar olmak yerine biraz sesinizi çıkarın madem her yolu denediniz.Ciddi ve sert durun ,gerekli yerlere şikayet edin o halde.Sikayet edeceğinizi de belirtin.Kimse hakkınızda işlem yapamaz hakkınızı arıyorsunuz diye.

Yoook artık
Annesini okula gönderip duygu sömürüsü yapmayi planlayan kız zaten bence de bıraksınlar üniversiteden mezun olamasin

Hani büyümemişsiniz henüz

Çok ilginç
Arkadaşlar ben konumu yazarken, annemin hastaneden kalkıp geleceğini, kendi başıma konuşamadığım için annem yanımda gelsin diye ağladığım bir duyuru açmadım. 25 yaşındayım, şuan öğretmenlik fakültesinde ikinci üniversitemi okuyorum, annem için çalışırken, öğretmenlik fakültesine girdim. Mesleği de sevdiğim için devam ediyorum öğretmenliğe.

Üniversitenin memuru ne yaparsam yapayım işini düzgün yapmadığı için belki annemin gidip duygu sömürüsü yapması durumunda işlerini yaparlar diye düşündüm. Çünkü gerçek anlamda tıkanmış durumdayım.

O zaman cimere yazın. O insanlar evrakları halletmek için oradalar.

Öğrenci işlerin böyle yapması gereken dilekçeler kuruldan geçmiyor. En azından bizde öyle. Normalde dediğiniz gibi dilekçe yazılıp, fakültenin kurulundan geçer, onaylanır ya da onaylanmaz.

Benim bu verdiğim dilekçeler kurula gitmiyor. Dilekçeler toplanıp, benim bu görüştüğüm öğrenci işlerindeki memurlara gidiyor. Ben dediklerimi sadece yazıya dökmüş oluyorum.

Bilgisayar cağındayız.netten ders seçersin,oldu bitti.ders işletmekte neyin nesi

Madem işinizi yapmıyorlar biraz sesinizi çıkarın.
Bakın bizim universitede herkesin soru sormaya çekindiği bir kadın vardı. Benim de oraya isim düştü kadın bildiğin car car konuşuyor sinirli sinirli. Dinledim dinledim. Baktim susmuyor, ben de konuşabilir miyim artık dedim sert bir tonda. Bir afalladi, tabi dedi. Sorunumu söyledim yaptı çıktım.
Başka dilden anlamıyorsa sizde sert cikacaksiniz.

O zaman cimere yazın. O insanlar evrakları halletmek için oradalar.
Cimere yazsam ne zaman konuyla ilgileninir, ne zaman işlem yapılır bilmiyorum süre açısından bana sıkıntı olacaktır. Benim işlemlerimin 3 hafta içinde tamamlanması gerekiyor.

Ben bir kere bu yukarıda yazdığım 8 haftaya anca yapılan iş için gerçekten sert çıktım, kadın hem üstüme yürüdü, hem de öncesinde dekana gidip şikayet ettiğim için benim işlememi özellikle sınavlardan sonra yaptı, sınava girmemem için.

Cimere yazsam ne zaman konuyla ilgileninir, ne zaman işlem yapılır bilmiyorum süre açısından bana sıkıntı olacaktır. Benim işlemlerimin 3 hafta içinde tamamlanması gerekiyor.

Siz yazın. Buraya da yazdınız oraya da yazın. En geç 15 gün dilekçe dönüş vakti.
3 hafta içinde bahaneler üretmeyin gerekirse sabah onlardan önce dikilin öğrenci işleri kapısına akşama kadar orada bekleyin.

Gerçekten çok ilginç. Biz bir öğrenci yanlış ders seçimi yaptıysa bile ve kayıt tarihleri bittiyse her şeyi dilekçe ile hallediyoruz. Ve kurul tarihlerini yakalamaya çalışıyoruz işimiz sonraki kurula kalmasın diye.
O zaman üst merciye gidin en iyisi. Öğrenci işleri daire baskanlığı olur, rektörlük olur. Rektörlük evrak birimi vardır. Gelen her dilekçeyi işleme alıp yazmak zorundalar. Bu yolları deneyin mutlaka.

Bu 15 gün cimer için mi geçerli? Zaten yapılacak şey 2 dakika bile değil. Sadece fareyle iki üç kere tıklayacaklar.

Konu ne sizi ne için yanılttılar ayrıca kpss ye girip kazanacağınız tam kesin ve net değil mezun değilken de girebiliyorsunuz

Kuruldan geçsin geçmesin verdiğiniz dilekçeye bir numara vermeleri gerekiyor. İşleme aldıklarına dair.
Orası da resmî kurum sonuçta.
Ben dilekçe verirsem hemen numarasını istiyorum onun bir adı vardır da unuttum şimdi bayadır dilekçe vermedim‍♀.
İş yapacak insana benzemiyorlar dilekçeleri bir köşeye atıyor olabilirler kuruldan da geçmiyor diyorsunuz.
Öğrenci işlerindeki memur öğrencilerin de işini halletmiyorsa ne yapıyor 8-5 orda anlamadım

Ben daha önce yazdığımda 1 haftada dönüş oldu. Şansınızı deneyin ne farkeder?
Ben böyle 2-3 ay sürer bakmaları diye düşünmüştüm cimer için. Ama teşekkür ederim. Bu gece oraya yazarım. 1 hafta çok iyi bir süre.

Öğrenci işleri daire başkanlığına bugün gündüz gittim. Durumu anlattım. "Biz ne yapalım isterseniz personeli şikayet edin, bir şikayet dilekçesi oluşturun ama bu sefer şikayet ettiğiniz için de siz kin tutup, işlem yapmazlar" dediler.

Bugüne kadar hiçbir dilekçe için numara vermediler. Normalde dilekçe için dediğiniz gibi bir takip numarası veriyorlar. Ama burada verilmiyor.

Dilekçelerin okunduğunu sanmıyorum bence alıp çöpe atıyorlar. Çünkü kaç kere dilekçe sonucu öğrenmeye gittim, dilekçedeki sorunu soruyorlar sizin ne vardı diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…