Tam başlıkta yazdığım sorunu yaşıyorum. Üniversitelerde öğrencilerin ders kayıtları, evrak işleriyle ilgilenen birimdeki öğrenci işleri çalışanları bana 3 haftadır sürekli yanlış bilgi vererek tam 3.5 haftamı boşa harcatmakla kalmayıp. Belki bir dönemimi yakacaklar, beni yanlış yönlendirdikleri için. Yani bir dönem tam 4 ay sadece bir ders için okula gidip gelmiş, mezuniyetim gecikmiş, kpss gibi sınavlara hazırlanma sürem, sınavlara girişim hep aksayacak. 4 ay uzamasa bile ders kayıtlarım gecikmiş olacak. Annem de kalp hastası, hayatta en çok istediği şeylerden biri benim mezun olup, tayinimin tamamlanmasını, iş başı yaptığımk görmek. Temmuz 2023 mezunum sıkıntı yok dedim evdekilere.
Elimde delil olmadığı için bir şikayette de bulunamam. Bulunsam da zaman geçmiş olacak. Çok üzgünüm arkadaşlar.
Nasıl iyi davransamda bu evrak işlerini tamamlamalarını sağlayabilirim sizce? Tatlı, börek mi yapsam? Hiç sesimi yükseltmedim onlara karşı zaten memur oldukları için sesimi yükseltsem, kabalık yapsam hakkımda işlem yapabilirler.
Annemden rica edip, biraz onun da zorlamasını düşünüyorum. Ama bilmiyorum ne yapsam.