- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
- Konu Sahibi EloraViolet
-
Ben doğru mu anladım? Siz üniversiteden mezun olacak yaşa gelmişsiniz ama okulunuzla ilgili bir sorun için anneniz mi öğrenci işleriyle görüşecek? Şu olayı yaşasam utancımdan yerin dibine girerdim heralde.
Ne alaka anneniz?.. İnsan gibi gidip sizin yanlış yönlendirmenizden dolayı bu şekilde oldu deyip bastıracaksınız. Baktınız olmuyor dekanla gidin görüşün. O insanlar niye var? Sorunumuzu çözmek için.
Nasıl bir hata yaptılar? Olmazsa Cimer'e yazın.
Ben son sınıf öğrencisiyim, yaz okulunda 4. Sınıfta almam gereken dersi aldım, ve başarıyla geçtim. Ama öğrenci işleri sistemde dersi ben daha önce almamışım gibi gösteriyor. Bu başarılı olduğum ders yerine başka ders almam gerekiyor.Sorunun ne olduğunu da yazarsanız?
Bu şekilde haftalardır neden yapılamadığını sordunuz mu öğrenci işlerine ?Ben son sınıf öğrencisiyim, yaz okulunda 4. Sınıfta almam gereken dersi aldım, ve başarıyla geçtim. Ama öğrenci işleri sistemde dersi ben daha önce almamışım gibi gösteriyor. Bu başarılı olduğum ders yerine başka ders almam gerekiyor.
Aslında çok basit, bilgisayarda yapacakları bir eşleştirme var. Ama haftalardır neden yapılmıyor anlamıyorum.
Sürekli farklı bir bahane sunuluyor. Bu işlemleri şu tarihlerde yapacağız diyorlar, o tarihlerle gidince dilekçe vereceksiniz diyorlar, dilekçenin sonuçlanması en az bir haftayı buluyor, daha sonra dilekçe sonunlanınca bu işlemi biz yapmıyoruz, siz yeni dilekçe verin diyorlar. Yanlış dilekçe vermişsiniz diyorlar.Bu şekilde haftalardır neden yapılamadığını sordunuz mu öğrenci işlerine ?
Danışman hocaniz yok mu durumu anlatabilirsinizSürekli farklı bir bahane sunuluyor. Bu işlemleri şu tarihlerde yapacağız diyorlar, o tarihlerle gidince dilekçe vereceksiniz diyorlar, dilekçenin sonuçlanması en az bir haftayı buluyor, daha sonra dilekçe sonunlanınca bu işlemi biz yapmıyoruz, siz yeni dilekçe verin diyorlar. Yanlış dilekçe vermişsiniz diyorlar.
Ben son sınıf öğrencisiyim, yaz okulunda 4. Sınıfta almam gereken dersi aldım, ve başarıyla geçtim. Ama öğrenci işleri sistemde dersi ben daha önce almamışım gibi gösteriyor. Bu başarılı olduğum ders yerine başka ders almam gerekiyor.
Aslında çok basit, bilgisayarda yapacakları bir eşleştirme var. Ama haftalardır neden yapılmıyor anlamıyorum.
Danışman hocamın da bu asıl almam gereken dersin hocasının da bilgisi var konudan. Hatta danışman hocam telefonla arayıp görüştü öğrenci işleri memuru ile "tamam halledeceğiz, mutlaka yanımıza gelsin" diyorlar danışmana, ama iş yapılmıyor.Danışman hocaniz yok mu durumu anlatabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?