Üniversiteden kayıt sildirme

Syhprd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
115
319
29
Arkadaşlar yeni bir okul kazandım fakat başka şehirdeki bir okula kayıtlıyım şu an. Kaydımı sildirmem lazım ama bu işlemin bir günü aşmaması gerekiyor, çünkü çalışıyorum ve izinli günümde uçakla gidip geleceğim. Daha önce sildiren var mı? Bir günü aştı mı?

Ben sildirdim okuduğunuz üniversitenin öğrenci işlerine gidin onlar sizi yönlendirir işim bir gunde bitmişti bundan 5 sene önce belki şimdi daha kısa sürer

Diger üniversitenin kayıt zamanıydı yani ağustos sonuydu diye hatırlıyorum

Teşekkür ederim, peki yaz mevsiminde mi sildirmiştiniz?
Yaz kışmgiç farketmeden kayıt sildirmeye öğrenciler geliyor bize
Hatta çoğu öteki üniversiteye kayıt yaptırmaya gidiyor, öteki üniversite bizden öğrencinin belgelerini isteyince haberiniz oluyor kayıt sildireceğinden :)
Sadece borcu olmadığına dair bizden ve kütüphaneden yazı alarak fakülte sekreterliğine o yazıyı veriyor ve bitiyor işi
Bir iş günü sürmüyor yani
Aksi bir durum oluşmadığı sürece

Yaz kışmgiç farketmeden kayıt sildirmeye öğrenciler geliyor bize
Hatta çoğu öteki üniversiteye kayıt yaptırmaya gidiyor, öteki üniversite bizden öğrencinin belgelerini isteyince haberiniz oluyor kayıt sildireceğinden :)
Sadece borcu olmadığına dair bizden ve kütüphaneden yazı alarak fakülte sekreterliğine o yazıyı veriyor ve bitiyor işi
Bir iş günü sürmüyor yani
Aksi bir durum oluşmadığı sürece
Çok teşekkür ederim.

Ben yaz mevsiminde sildirmiştim. Teknik açıdan 1 günlük hatta yarım saatlik bir iş ,dilekçe verip öğrenci kimliğinizi teslim etmeniz yetiyor diplomanızı almak için, sonrasında gidip gelmenize gerek yok, ama ben öğrenci kimliğimi kaybettiğim için gidip gazeteye hükümsüzdür ilanı vermek zorunda kalmıştım bir de ondan uzamıştı. Tüm işleri hallettikten sonra onların sistemden düşürmeleri de 4-5 günü bulmuştu, öbür okula kayıt tarihleri zar Zor yetişmişti vs. Çok geç kalmadan halledin derim size de öbür kayıt tarihiyle çakışmasın.

Ben yaz mevsiminde sildirmiştim. Teknik açıdan 1 günlük hatta yarım saatlik bir iş ,dilekçe verip öğrenci kimliğinizi teslim etmeniz yetiyor diplomanızı almak için, sonrasında gidip gelmenize gerek yok, ama ben öğrenci kimliğimi kaybettiğim için gidip gazeteye hükümsüzdür ilanı vermek zorunda kalmıştım bir de ondan uzamıştı. Tüm işleri hallettikten sonra onların sistemden düşürmeleri de 4-5 günü bulmuştu, öbür okula kayıt tarihleri zar Zor yetişmişti vs. Çok geç kalmadan halledin derim size de öbür kayıt tarihiyle çakışmasın.
Bu son bilgi çok iyi oldu, teşekkür ederim

X