- 2 Ağustos 2017
- 115
- 319
- 33
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, peki yaz mevsiminde mi sildirmiştiniz?Ben sildirdim okuduğunuz üniversitenin öğrenci işlerine gidin onlar sizi yönlendirir işim bir gunde bitmişti bundan 5 sene önce belki şimdi daha kısa sürer
Yaz kışmgiç farketmeden kayıt sildirmeye öğrenciler geliyor bizeTeşekkür ederim, peki yaz mevsiminde mi sildirmiştiniz?
Çok teşekkür ederim.Diger üniversitenin kayıt zamanıydı yani ağustos sonuydu diye hatırlıyorum
Çok teşekkür ederim.Yaz kışmgiç farketmeden kayıt sildirmeye öğrenciler geliyor bize
Hatta çoğu öteki üniversiteye kayıt yaptırmaya gidiyor, öteki üniversite bizden öğrencinin belgelerini isteyince haberiniz oluyor kayıt sildireceğinden :)
Sadece borcu olmadığına dair bizden ve kütüphaneden yazı alarak fakülte sekreterliğine o yazıyı veriyor ve bitiyor işi
Bir iş günü sürmüyor yani
Aksi bir durum oluşmadığı sürece
Bu son bilgi çok iyi oldu, teşekkür ederimBen yaz mevsiminde sildirmiştim. Teknik açıdan 1 günlük hatta yarım saatlik bir iş ,dilekçe verip öğrenci kimliğinizi teslim etmeniz yetiyor diplomanızı almak için, sonrasında gidip gelmenize gerek yok, ama ben öğrenci kimliğimi kaybettiğim için gidip gazeteye hükümsüzdür ilanı vermek zorunda kalmıştım bir de ondan uzamıştı. Tüm işleri hallettikten sonra onların sistemden düşürmeleri de 4-5 günü bulmuştu, öbür okula kayıt tarihleri zar Zor yetişmişti vs. Çok geç kalmadan halledin derim size de öbür kayıt tarihiyle çakışmasın.