• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversitede ödev gruplarina kimse beni almıyor

meribalamazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
40
6
1
23
Gruplardan birine göremezsem 0 alcam kime sorsam reddediyor ama keyfimden istemiyorum bunu durumun çözülmesi lazım.İyice moralim bozuldu herkes kendi arkadaşlarıyla farklı birine sıcak bakmıyorlar

Gruplardan birine göremezsem 0 alcam kime sorsam reddediyor ama keyfimden istemiyorum bunu durumun çözülmesi lazım.İyice moralim bozuldu herkes kendi arkadaşlarıyla farklı birine sıcak bakmıyorlar
Hoca ile konuşabilirsiniz. Siz de aynı bölümde değil misiniz? Sizin neden hiç arkadaşınız yok

Hoca ile konuşabilirsiniz. Siz de aynı bölümde değil misiniz? Sizin neden hiç arkadaşınız yok
ilk seneki arkadaş grubum bana sebep söylemeden küstü o sıra da herkesin arkadaş grubu var yeni birini istemiyorlar herkes kakasını bulmuş bu saatten sonra sınıftan arkadaş edinmek zor

Tek başına sunumunu hazırla hocaya da herkes grubunu kurmuş, ek öğrenci istemiyordu ben de tek başıma ödevimi yaptım de ? Bölüm ne ?

Hoca ayarlamiyor insanlara birakti herkes kendi kankalariyla grup oldu
Güzel kardeşim grup ödevi ise ve sen gruplara dahil olamiyorsan mecburen hocandan destek isteyeceksin. Ben birilerinin ayaklarına kapanırım ya da tek kişilik dev kadroyum falan filan diyorsan bilemem

Ebelik hoca bireysel ödev verdi bu ödev de grupla yapılması şart
Şimdi bilemedim şartsa açıkta kalmamak için öğretmenine danış ama şikayet edee gibi değil ;" hocam herkes grubunu oluşturmuş ve ek bir arkadaş istemiyorlar, ben açıkta kaldım grup ödevini yalnız yapayim mi ? Çünkü arkadaşlarla görüştüm ve kabul etmediler " minvalinde bir konusma yap.

Back