Üniversite

Teşekkür ederim. Zaten iş imkanım olursa eğer istiyorum bu sene okumayı. İyice araştırıyorum

Çok sağolun cok teşekkür ederim

Haklısınız farkındayım bende öyle düşünüyorum. Onca başarılı olup iş bulamayan genc varken beni neden alsınlar diye düşünüyorum. Sadece sansımı denemek istedim. Benimde cok ümidim yok zaten. Sağlık bölümünden istemememin sebebi iğneye kana bile bakamam ki ben

Öyle düşünmene hiç gerek yok.
Yaşın daha 26.
Kafana takıp program öğrenebilirsin.
Ben olsam kendime 4 sene verir web tasarıma yoğunlaşırdım.
Hem programcılık okur hem de dışardan program öğreten kurslar var.
Halk eğitimlerde bile var, İstanbuldaysan İsmeklerde var.
30a kadar çocuk yapmayıp bunlara kafayı takarsan gayet de iş bulursun, bismillah de başla yeter.

Haklısınız çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Elimden geleni yapıcam inşallah

Kendim mühendisim ve birçok mühendisin mezun olup iş bulamamasına çok üzülüyorum. Malesef bizim ülkemizde 200 bin sıralama yapmış adam bile kolaylıkla mühendislik okuyabiliyor. Mezun olunca haliyle iş bulamıyor. Kpss atamaları desen mühendislerin çok çok az. 5-6 kişi falan. Ben kendim üniv sıralamasında 23 bin yaptım, 3.5 ortalama ile mezun oldum. Kpssden 91 aldım. Elektronik ve haberleşme mühendisliği mezunuyum. 2017 senesinde 1.5 sene iş aradım. Şimdi ekonomik sebeplerden durum daha kötü. Benle birlikte mezun olup iş bulamayan arkadaşlarım var. Ayrıca insanlar işe alırken sizin ünv sıralamanız çok önemli bir kriter. İngilizce bilmeniz önemli bir kriter. Not ortalamanızda keza öyle. 2 senede size bilgisayar programcılığı adına çok birşey öğretemezler. Belediyeden aldığınız kurslarında bi önemi yok. Eğitmenlerin çoğu çok basit şeyleri öğretip programcılık öğrettik sanıyorlar. Mülakatlar işin hiç bi önemi yok o belgelerin. Sağlık alanında, kana iğneye şu an dayanamam diye düşünüyorsunuz ama işin içine girince hepsi de size kolay gelir. Sağlık alanı okumak şu an en mantıklısı.

Grafik tasarım bölümünü okuyabilirsiniz.
DGS ile geçiş de var şu bölümlere;
Fotoğraf
Fotoğraf ve Video
Görsel İletişim
Görsel İletişim Tasarımı
Görsel Sanatlar
Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı
Grafik
Grafik Tasarım
Grafik Tasarımı
İletişim Tasarımı
İletişim ve Tasarım

Anestezi yazmanı önermem
Sadece bizim üniversiteden yılda 180 kişi mezun oluyor
Sırf İstanbul dan 1800den fazla anestezi teknikeri birikimi var her yıl
Bu kadar rakibin önüne geçecekseniz çalışıp tabi tercih edin

çocuk gelişimi, adalet ve her türlü iletişim-medya bölümlerini öneririm ilgi alanınıza göre artık. dgs ile lisansa tamamlayın muhakkak çok iyi olur

katılıyorum. gayet işi olan bir meslek

Bize tanıtıma gelen çoğu öğremci gözü kapalı meslek seçiyor
Mesela kpss düşünüyorum diyor ama radyoterapi yazmak istiyormuş
Radyoterapinin kpss alımı yoktu geçen senelerde
Bu sebeple bölümün kontenjanları, kpss alım durumları, dgs ile seçeceğiniz bölümler vs iyi araştırın

Bende sizin gibiydim sınava girdim 320 aldim bazi 4 yıllık bolumler geliyordu iki cocukla örgün yapamam diye açıktan cocukgelisimi okudum bitti simdi yeniden girip lisansa tamamlamak istiyorum ben sırf diploma için okudum açıkçası yoksa onu acik olan bi bolum yok iki yıl önce seçerken boyle düşünüyordum çalışmasam bile çocuklarımın gelişimine katkim olsun diye düşünmüştüm ki oyle de oldu

Anladım cok teşekkür ederim fikirleriniz benim için cok değerli. İş bulamayan onca gencimize cok üzülüyorum. Biliyorum cok yüksek bi derece değil. Sadece sansımı denemek istemiştim. Sağlık bölümleri konusunda da sanırım kendimi ikna etmem gerekicek. Dediğiniz gibi belki de alışırım iğneye kana vesaire

Cok teşekkürler. Arastırıcam

Cok sevindim sizin adınıza

Çok teşekkür ederim sağolun cevabınız için. Bu bölümü de arastırıyım en iyisi

Cocuk gelisimi denmis ama cocuk gelisiminde de cok yıgılma var baraji gecen acıktan cocuk gelisimi okuyor ve kresler bunun farkinda asgari ucrete cok yogun calistiriyorlar. acikcası kreslerde yemek yapan ilkokul mezunu ablada asgari ucret alıyor cocuk gelisimi bitirip cocuklara öğretmenlik yapanda.

Bir tanidigim cocuk gelisimi bitirdi 1 yıl is bulamadı en son bir kres cagirdi sabah 8 den aksam 6 ya kadar ki nöbet gunleri cok uzun hem servisle cocuk dağitmak var asgari ucrete kabul etti 1 donem zor dayandı dayanamadı biraktı.

ilkokul mezunu kresete yemek yapan tanidigimda asgari ucrer alıyordu hic degilse nöbet yoktu 5 te isini bitirip cıkıyordu ögretmenlerden once.

Yani diyecegim o ki cocuk gelisimi okumakla zaman kaybetmeyin girin bir krese yemek yapın daha mantıklı.

Not: Bahsettigim 2 yıllik okunan çocuk gelisimi bölümü.

Tesekkür ederim cevabınız için. Çocuk gelişimini sanırım bende yapamam. Epey sabırlı olmak gerek. Bende pek o yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…