Üniversite Yaz okulu. Bilenler lütfen baksın

Canlicenaze

Aktif üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
470
311
103
Arkadaşlar konunun yeri burası değil biliyorum ama ilgili bölümde cevap bulamayacağımı düşündüm. Uğrayan kişi çok az galiba. Taşınmadan birileri bana yardımcı olursa veya özelden ulaşırsa sevinirim. Hemşirelik bölümü son sınıf öğrencisiyim. Ama şöyle bir durum var. Üçüncü sınıfın birinci dönemini hiç almadım. O yüzden bu dönem o dersleri alacağım. Aynı zamanda üstten de ders alacağım. Ve iki dersim kalmış olacak. Yani dönemim uzamış olacak. Yaz okulu yapmayı düşünüyorum. Ama üniversitelerin sayfalarında buna dair hiç bi şey bulamıyorum. Gazide veya Osmangazi de yaz okulu yapan var mı bu bölümden? Bir de arkadaşlar şöyle bir şey okudum nette. Mesela yaz okulundaki dersleri verdikten sonra dersimi bitti ya öbür bahar dönemi mezun oluyormuşuz. Böyle bi şey okudum doğru mu?

Birincisi senin almak istediğin dersi okul açacak mı yaz okulunda?

İkincisi danışmana sor ders içeriği ve kredisi aynı başka bi okulda yaz okuluna kalabilir miyim diye (okul dersi açmazsa alternatif olarak yazdım) diğer bahar dönemine kalmazsın. Dersin yok bişeyin yok nasıl aktifleştirsinler seni?

meraba. Ben yurtdisindayim turkiyenin universitleriyle fazla bir tecrubem yok ama naacizane aklima gelen bir iki seyi soylemek isterim. Eger derslerin pratik derlseri degilse o dersleri veya denklerini acik ogretimden alamzmisin ? Boylelikle evden yaparsin ve birtek sinavina gidersin yaz okuluna birakmadan . Kiz kardesiminde okulu uc dersten yaz donemine kaliyor. Oda o uc dersi acikogretimdan alacak ve yaz donemine birakmadan diger dersleriyle birlikte sinavini olacak.

Birincisi senin almak istediğin dersi okul açacak mı yaz okulunda?

İkincisi danışmana sor ders içeriği ve kredisi aynı başka bi okulda yaz okuluna kalabilir miyim diye (okul dersi açmazsa alternatif olarak yazdım) diğer bahar dönemine kalmazsın. Dersin yok bişeyin yok nasıl aktifleştirsinler seni?
Zaten kendi okulum açmıyor başka okulda kalcam onda sıkıntı yok

meraba. Ben yurtdisindayim turkiyenin universitleriyle fazla bir tecrubem yok ama naacizane aklima gelen bir iki seyi soylemek isterim. Eger derslerin pratik derlseri degilse o dersleri veya denklerini acik ogretimden alamzmisin ? Boylelikle evden yaparsin ve birtek sinavina gidersin yaz okuluna birakmadan . Kiz kardesiminde okulu uc dersten yaz donemine kaliyor. Oda o uc dersi acikogretimdan alacak ve yaz donemine birakmadan diger dersleriyle birlikte sinavini olacak.
Maalesef dersimin biri pratik dersi. Teşekkür ederim mesajınız için

Back
X