- 16 Temmuz 2011
- 909
- 443
-
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
Valla bende o kadar çok merak ediyorum ki tamam önümde 2 tane sınav var ama ikiside çok zor hoca ve benim geçmem imkansıza yakın, tamam pesde etmiyorum ama yaa hiç bilgisi olan yok mu şu konudaBende merak ettim
Danışman hocalarında bilgisi yok bu konularda...Valla bende o kadar çok merak ediyorum ki tamam önümde 2 tane sınav var ama ikiside çok zor hoca ve benim geçmem imkansıza yakın, tamam pesde etmiyorum ama yaa hiç bilgisi olan yok mu şu konuda
hesaplama yaptım valla stresten kendi kendimi yiyiorum burada, öğrenci işleride kapandı arayamıyorum, gerçi birinin bilgisi var ama bende onu aramak istemiyorum kesinlikleDanışman hocalarında bilgisi yok bu konularda...
:)) yarın ara mutlaka ogrenci islerini.hesaplama yaptım valla stresten kendi kendimi yiyiorum burada, öğrenci işleride kapandı arayamıyorum, gerçi birinin bilgisi var ama bende onu aramak istemiyorum kesinlikle
Teşekkür ederim yorumunuz için, bir hocamla konuşacağım dd olan notun dc olması için 10 puan verirse sorun ortadan kalkmış olacak1,7971 ortalamayı 1,80’e yuvarlamazlar maalesef. Benim okulumda böyle oluyor belki sizinkinde farklıdır ama yinede çok umutlanmayın.
Okulun sitesini inceledim, yönetmelikleri okudum ama bununla ilgili hiçbir bilgi yazmıyor malesefHer okulun kendi iç tüzüğü olur biz 75 le geçiyoduk minimum tabi bu fi tarihinde :) kardeşim okurken de bitti diye sevinirken değişiklik yaptılar sınavlardan sonra kaldı bi dönem uzadı okul okulun sitesinde bilgilendirme vardır
İnşallah bizde de öyle birşey vardır.Bizim okulda şöyle, geçme notu 50
49,6 olunca (virgülün sağında ki rakam 5 ten büyükse sistem yuvarlıyor)
Hocaların pek bilgisi olmuyor bu konusa en kesin öğrenci işleri not bölümündekilerle konuşmak.Merhaba üniversiteden üniversiteye değişiyor bu tarz şeyler ama benim üniversitemde 1. dönem 1.80 in altında olsa dahi 2. dönem 2.00 üzeri olursa otamatik olarak geçiyorsun.Ama en sağlıklısı bencede dersin hocasına veya danışmanına mail atmak olur
Çok kötü bir durum yaR rengarenkdunyam
Sınav sistemlerinde tam puana bakiyor olabilirler. Bi arkadaşım, y.lisans kaydı için ales'ten alması gereken puan 55 iken, aldığı 54.98 puan ile kayıt yaptıramadı
Tabi okuldan okula değişiyor olabilir.