Üniversite üst sınıfa geçme hakkında bilgi

Yuvarlar bence bizde 49.50lar 50ye yuvarlaniyor da geçiyoruz.Ama her üniversitenin sistemi farklı danışman hocana ya da normal ders hocana mail at öğrenci işleri kapalıdır cevap vermezler.
Hocalarin varsa sosyal medya hesapları oradan ulaşabilirsiniz.

R rengarenkdunyam
Sınav sistemlerinde tam puana bakiyor olabilirler. Bi arkadaşım, y.lisans kaydı için ales'ten alması gereken puan 55 iken, aldığı 54.98 puan ile kayıt yaptıramadı :KK43:
Tabi okuldan okula değişiyor olabilir.

Merhaba üniversiteden üniversiteye değişiyor bu tarz şeyler ama benim üniversitemde 1. dönem 1.80 in altında olsa dahi 2. dönem 2.00 üzeri olursa otamatik olarak geçiyorsun.Ama en sağlıklısı bencede dersin hocasına veya danışmanına mail atmak olur

Her okulun kendi iç tüzüğü olur biz 75 le geçiyoduk minimum tabi bu fi tarihinde :) kardeşim okurken de bitti diye sevinirken değişiklik yaptılar sınavlardan sonra kaldı bi dönem uzadı okul okulun sitesinde bilgilendirme vardır

Her okulun kendi iç tüzüğü olur biz 75 le geçiyoduk minimum tabi bu fi tarihinde :) kardeşim okurken de bitti diye sevinirken değişiklik yaptılar sınavlardan sonra kaldı bi dönem uzadı okul okulun sitesinde bilgilendirme vardır
Okulun sitesini inceledim, yönetmelikleri okudum ama bununla ilgili hiçbir bilgi yazmıyor malesef

Merhaba üniversiteden üniversiteye değişiyor bu tarz şeyler ama benim üniversitemde 1. dönem 1.80 in altında olsa dahi 2. dönem 2.00 üzeri olursa otamatik olarak geçiyorsun.Ama en sağlıklısı bencede dersin hocasına veya danışmanına mail atmak olur
Hocaların pek bilgisi olmuyor bu konusa en kesin öğrenci işleri not bölümündekilerle konuşmak.

Kızlar öğrenci işlerine danıştım, sisteme ders notları girilirken yuvarlama yapılıyormuş ama genel not ortalamasında ise o yuvarlamayı yapmıyorlarmış, yani 1,7971 şeklnde kalıyormuş.
Fakat ben okuldan dersini aldığım bir hocam ile görüştüm sınavdan daha yüksek bekliyordum DD olan notumu DC yapmasını rica ettim, sonuçta o dersten yine kalacağım ama ortalamam 1,80 olacak :)

X