Gebeliğe Hazırlık Üniversite son sınıf okurken hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Olumlu dusun olumlu olsun rahat atlatirsin olursa dusunun bence zaten %70 olmama ihtimalide var sonucta

Benim hamileliğim cok güzel gecti ama o güzellikte bile uyuklama olsun unutkanlık olsun bissürü sey yasadım
Simdi vermekle sorumlu oldugunuz sınavlar olacak hamileliğiniz güzel gecse bile sınavlara calıstıgınızda hafızanız yeterli gelmeyecek
Veya kötü bi hamilelik geciriyor olursanız mide bulantıları halsizlik bas gösterecek vs
Bosu bosuna yüzüp yüzüp kuyruguna geldiginiz okuldan olmayın uzatmayın derim

İlk 3-4 ay çok bulantı oluyor. Sabredin bence. Mezuniyete az kalmış zaten

Valla benim fena bulantim var cok halsizim kolumu kaldiramiyorum. Nasil bir hamilelik gecirecegin belli degil belki mecalin olmicak zor bir surec okul bitsin once bence

Yargılamak istemem ama üniversiteyi bitirince evde çocuk mu bakacaksınız? Üniversiteyi bitirmekle bitmiyor hiç birşey ise girmek, kpss yi kazanmak vs. gibi hayalleriniz varsa..bebek olunca masraflar artacak..bir doğum bile özel hastanede 10 bin lira..maddi yönünü yeterince düşündünüz mü?tek maaş geçinebilecek mısınız?Okulu bitirip iki sene sonra istediğiniz işi bulabilecek mısınız?Bence değerlendirmeniz gereken sorular bunlar hamileliğin rahat geçer mi den ziyade..ev hanımı olma gibi bir düşüncesiniz varsa zaten okumanıza gerek yok..

Merak etmeyin bunları yeterince düşündüm ki bu planı yapıyorum ev hanımı olmak içinde okumuyorum benim atanacagımbölüm diğerleri kadar zor aranmiyor ve zaten dersimede kpss ye de calısıyorum bu yaz tatilin dede özellikle sınava girip denedim hiç çalışmadan olmuş olduğum noktayı atanma puanımızdan çok düşük bir şuan almadım 6 puan sadece ve zaten ben çalışıyorum şuan bu 6 puanıda kapatacagımı düşüniyorum demek istediğim o bekleme sürecinde doğsa bebeğim atamana kadar daha fazla vakit geçiririz karnımda doğmasını beklemiş olmam atandıktan sonra daha az vakit geçireceğiz çünkü yoksa evde oturma gibi bir derdim yok eşiminde maaşı evde de otursam yeter zaten. Sadece buraya vazgeçmek için birşeyleri gerçek yaşayanlardan duymaya geldim. Öğrenci olunca cevrede pek hamile bulamıyorsunuz çünkü

Oy kız aklımı aldın... öğrencisin de evli olmadan hamile kaldın sandım. Nikahlı kocan varmış kalırsan da kal istersen de okulu dondur. Kime ne koca senin bebek senin.. Huh bi nefes aldım ya

Ne güzel her şeyi düşünmüşsünüz o zaman..Okul acısından bir sıkıntı olmaz tam tersi hocalar torpil bile geçiyorlar genelde son sınıftayken hep 1-2 hamile olur. Bir de tabi bebek hemen de olabiliyor 1 sene civarı olmayadabiliyor. Deneme ve olmama aşaması olursa eğer strese girip sürekli bunu düşünüp üzülüp derslerinizi aksatmazsanız lazım. Bi süreç stresli bir süreç çünkü. Ama denemeyince ve deneyince olur nasılsa diye düşününce insan bunun stres yaratabilecegini hissetmiyor..

Oy kız aklımı aldın... öğrencisin de evli olmadan hamile kaldın sandım. Nikahlı kocan varmış kalırsan da kal istersen de okulu dondur. Kime ne koca senin bebek senin.. Huh bi nefes aldım ya
Yok yok herşey usülüne göre zaten olacak diye birşey yokta işte ALLAH bu veredebilir belli mi olur

tabiki saçmalık olur son sınıftasın mağdem birkaç ay kalmış bitimene sabret.Ayrıca hamileleiğin en zor ayları ilk 4 ay zaten nasıl okula gideceksin.Nasıl sınava gireceksin.Saçmalık olur kocana kavuşmuşsun işte sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…