Evet sinavda ilk 10 soruyu cevapliyorsunuz,hepsi dogruysa gecici kimligi hemen o an sinav gozetmeni size veriyor ceketinin cebinden cikaripEvet tek sorun geçici kimlik belgesini yarınmı sınav günümü veriliyor onu soracağım
Aslında bende girebiliyorum diye biliyorum ama riske atamayacağım Yarin nüfus müdürlüğüne gidicemHakimlik savcılık sınavında sınıfımda biri vardı soyismi değişmiş ama sınav evrakları eski soyismiyle düzenlenmişti. O da ÖSYM sınavı. Nasıl yaptığını bilmiyorum ama sorunsuz girdi sınava. Merkezi arayıp görüşün.
Hata ne biliyor musunuz? Cevabı internette olan bir sorunla ilgili hazircilik yapmanızda. Siz okusaniz ne olur okumasaniz ne olur ? Su cevaplara bak. Hınç çıkarma yeri mi burası? Cevaplarda uslubunuza dikkat edin. Hadsizligin lüzumu yok.Gireceğim :)))) burdan bilgi almakla hata ettim
Sıkıntı yok inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız başarılar dilerimİmkanı olmalı bencede ama insan strese giriyor yinede
Zaten öylesine girecek miş memurmuş kendileriHata ne biliyor musunuz? Cevabı internette olan bir sorunla ilgili hazircilik yapmanızda. Siz okusaniz ne olur okumasaniz ne olur ? Su cevaplara bak. Hınç çıkarma yeri mi burası? Cevaplarda uslubunuza dikkat edin. Hadsizligin lüzumu yok.
Klavuzda sınav günü acık olucak alınacak yazıo bilip bilmeden dalgaya vurun ancaEvet sinavda ilk 10 soruyu cevapliyorsunuz,hepsi dogruysa gecici kimligi hemen o an sinav gozetmeni size veriyor ceketinin cebinden cikarip
Yok ya insanlar yardım etmeye çalışmış üstlerine atliyor. Yardım edenlere teşekkür falan yok ama millete yürüyor baya. Saygı saygiiiZaten öylesine girecek miş memurmuş kendileri
Sinav gunu alin siz bence deKlavuzda sınav günü acık olucak alınacak yazıo bilip bilmeden dalgaya vurun anca
Memur olduğu çok belli demek istemiyorum ama işte dedirtiyorlar hani tipik olanlar varya onlardan sözüm meclisten dışarıYok ya insanlar yardım etmeye çalışmış üstlerine atliyor. Yardım edenlere teşekkür falan yok ama millete yürüyor baya. Saygı saygiii
İnternette bişeyler yazıyor ama bilgiler beni tatmin etmedi burada belki bilen vardır diye düşündüm hazırcılıkla ilgisi yok buraya yazmak daha zahmetli bnm icin oysaHata ne biliyor musunuz? Cevabı internette olan bir sorunla ilgili hazircilik yapmanızda. Siz okusaniz ne olur okumasaniz ne olur ? Su cevaplara bak. Hınç çıkarma yeri mi burası? Cevaplarda uslubunuza dikkat edin. Hadsizligin lüzumu yok.
Tşkkkr ederimSıkıntı yok inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız başarılar dilerim
Bi üste bakarsanız teşekkürü göreceksinizYok ya insanlar yardım etmeye çalışmış üstlerine atliyor. Yardım edenlere teşekkür falan yok ama millete yürüyor baya. Saygı saygiii
Evet hemen alabilirsinizGecici kimlik belgesini yarin alabilirmiyim peki
ÖSYM nin sitesi sınav günü acık olacağını söylüyor ı yüzden aklım karıştı birazEvet hemen alabilirsiniz
Yarın başvurun size karekodlu barkodlu evrak vermeleri gerekiyor . Yine durumunuzu orada çalışan memura anlatın gerekeni yaparÖSYM nin sitesi sınav günü acık olacağını söylüyor ı yüzden aklım karıştı biraz(
İnsallah umarım çok teşekkürler içimi rahatlattınızYarın başvurun size karekodlu barkodlu evrak vermeleri gerekiyor . Yine durumunuzu orada çalışan memura anlatın gerekeni yapar
Bırak dalga geçer gibi yaaa .Zaten resmî kurumlar (devlet dairesinde memur kişi )sınav günü açık .Yada sınavın gününü mü şaşırdı .Ne uğraşıyoruzEvet sinavda ilk 10 soruyu cevapliyorsunuz,hepsi dogruysa gecici kimligi hemen o an sinav gozetmeni size veriyor ceketinin cebinden cikarip
Gercekten çok tuhaf memursunuz felan ama bunlardan haberiniz yokOlan olmuş neyin kafasındasınız siz çözüm verin nutuk atmayın hobi amaçlı okumak için giriyorum ben olmazsa olmazım değil bir devlet kurumunda halihazırda memurum yeni evliyim vaktim olmadı değiştirmeye bide sizin gibi cok bilmişlerse izahat veriyoruz yazma Kardeşim kendine sakla
Geçici kimlik belgesi ile giriliyor,yanlış hatırlamıyorsam arkadaşım geçici kimlik belgesini göstererek girdi. Geçici kimlik belgesinin amacı o zaten, kimlik gelene kadar kimlik yerine geçiyor,resmi işlerde falan kullanabiliyorsunuz.Geçici belge ile girilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?