Üniversite sınavı kimlik problemi

Hakimlik savcılık sınavında sınıfımda biri vardı soyismi değişmiş ama sınav evrakları eski soyismiyle düzenlenmişti. O da ÖSYM sınavı. Nasıl yaptığını bilmiyorum ama sorunsuz girdi sınava. Merkezi arayıp görüşün.
Aslında bende girebiliyorum diye biliyorum ama riske atamayacağım Yarin nüfus müdürlüğüne gidicem

Gireceğim :)))) burdan bilgi almakla hata ettim
Hata ne biliyor musunuz? Cevabı internette olan bir sorunla ilgili hazircilik yapmanızda. Siz okusaniz ne olur okumasaniz ne olur ? Su cevaplara bak. Hınç çıkarma yeri mi burası? Cevaplarda uslubunuza dikkat edin. Hadsizligin lüzumu yok.

Hata ne biliyor musunuz? Cevabı internette olan bir sorunla ilgili hazircilik yapmanızda. Siz okusaniz ne olur okumasaniz ne olur ? Su cevaplara bak. Hınç çıkarma yeri mi burası? Cevaplarda uslubunuza dikkat edin. Hadsizligin lüzumu yok.
Zaten öylesine girecek miş memurmuş kendileri :işsiz:

İnternette bişeyler yazıyor ama bilgiler beni tatmin etmedi burada belki bilen vardır diye düşündüm hazırcılıkla ilgisi yok buraya yazmak daha zahmetli bnm icin oysa

Evet sinavda ilk 10 soruyu cevapliyorsunuz,hepsi dogruysa gecici kimligi hemen o an sinav gozetmeni size veriyor ceketinin cebinden cikarip
Bırak dalga geçer gibi yaaa .Zaten resmî kurumlar (devlet dairesinde memur kişi )sınav günü açık .Yada sınavın gününü mü şaşırdı .Ne uğraşıyoruz🤣 ki.
Allahım sana geliyorum .

Olan olmuş neyin kafasındasınız siz çözüm verin nutuk atmayın hobi amaçlı okumak için giriyorum ben olmazsa olmazım değil bir devlet kurumunda halihazırda memurum yeni evliyim vaktim olmadı değiştirmeye bide sizin gibi cok bilmişlerse izahat veriyoruz yazma Kardeşim kendine sakla
Gercekten çok tuhaf memursunuz felan ama bunlardan haberiniz yok

Geçici belge ile girilmez.
Geçici kimlik belgesi ile giriliyor,yanlış hatırlamıyorsam arkadaşım geçici kimlik belgesini göstererek girdi. Geçici kimlik belgesinin amacı o zaten, kimlik gelene kadar kimlik yerine geçiyor,resmi işlerde falan kullanabiliyorsunuz.

Back
X