Yarın gidip yeni kimlik çıkarın, ertesi gün geliyor.Arkadaşlar Cumartesi günü üniversite sınavına gireceğim ösymnin sitesinde evlendikten sonraki soyismim yazıyor ve kendi soyismim ikisinide kullanıyorum fakat kimlik üzerinden değişiklik yapmadım sınav başkanı problem edermi bunu napmam gerekir bilgisi olan cevaplarsa cok memnun olurum önemli bi durum çünkü kısacası kimliğimde kızlık soyismim var ÖSYM sınava giriş belgemde kendi soyismim ve eşiminki var
1 günde gelmezmi 15 günde almıştım ben yenisi bi kac ay sonra evlendim eminmisinizYarın gidip yeni kimlik çıkarın, ertesi gün geliyor.
Ee bunun bir yolu yokmu ne alakaSınavda gorevliyim. Giremezsiniz.
Ben ramazanda aldım, ertesi gün geldi. Zaten geçici belge de veriyorlar. Ama geldi benimki hemen.1 günde gelmezmi 15 günde almıştım ben yenisi bi kac ay sonra evlendim eminmisiniz
Bunun yolu evlendikten sonra kimliğinizi yenilemenizdi. Ne alaka derken ne demek istediğinizi de anlamadim.Ee bunun bir yolu yokmu ne alaka
Ben ramazanda aldım, ertesi gün geldi. Zaten geçici belge de veriyorlar. Ama geldi benimki hemen.
Şu alaka resmî olarak bir değişiklik söz konusu ve siz kimliğinizi yenilemeye bile gerek görmezken sınava girmeye çalışıyorsunuz. Kimlik konusu da anca aklınıza gelmiş pes yani!Ee bunun bir yolu yokmu ne alaka
Zaten kimlik gelmezse yapacak bir şey yok ki, bu tarz şeyler son güne bırakılacak şeyler değil. Açıköğretim bile sorun yapabiliyor soyad farklıysa.Geçici belge ile girilmez.
Yanlış yönlendirmeyelim geçici kimlik belgesiyle girebilirler.Geçici belge ile girilmez.
Sınavda görevlisiniz ama haberiniz yok bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin kızcağızı strese sokmayınGeçici belge ile girilmez.
Doğru söylüyorsunuz. Benim hatam. Güvenlik onlemleri olan belgeler düzenleniyor artık. Barkod karekod gibi. Onlarla giriliyor.Yanlış yönlendirmeyelim geçici kimlik belgesiyle girebilirler.
Nasıl girilmiyor hanımefendi. Yanlış bilgilendirme yapmayın. Yeni kimlik başvuru sürecinde verdikleri geçici kimlik belgesini kullanabilir sınava giren kişi. Geçerlilik süresi de 10 gündü yanlış hatırlamıyorsam.Geçici belge ile girilmez.
Geçici belge ile girileceği yazıyo sizin bilğiniz yok heraldeGeçici belge ile girilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?