- 14 Ağustos 2018
- 20.206
- En iyi cevaplar
- 2
- 75.976
- 598
ne alaka derken? son dakika mı aklınıza geldi resmi değişikliği bildirip kimliğinizi güncellemek? geçmiş olsun seneye kimliğinizi değiştirmeyi unutmazsınız olur biter.Ee bunun bir yolu yokmu ne alaka
bir de bu üslupla devlet memuruymuş.Bu nasıl bir üsluptur? Sizin gibi insan(?)ların olduğunu bilmek beni ürkütüyor ya.
Bu nasıl bir üsluptur? Sizin gibi insan(?)ların olduğunu bilmek beni ürkütüyor ya.
hee sizin gibi arızalara çok denk geliyom gün içindebir de bu üslupla devlet memuruymuş.
Geçici kimlik belgesi alıp girebiliyormuşum demekki bir yolu varmış :))ne alaka derken? son dakika mı aklınıza geldi resmi değişikliği bildirip kimliğinizi güncellemek? geçmiş olsun seneye kimliğinizi değiştirmeyi unutmazsınız olur biter.
Geçici kimlik belgesi hemen verilir kimlik gelene kadar kullanmanız için.Peki yarin oraya gidince bana geçici kimlik belgesi verirlermi yoksa sınav günümü gidicem
-de yi -da yı ayırmayı öğrenin sınava girmedenİnsanlarda İNSAN gibi cevap versin!!!
Buraya yazana kadar arama motoruna yazsaydınız görürdünüz. Hem suçlu hem güçlü millete laf yetiştiriyorsunuz. Bence siz sınava girmeseniz de olur !Geçici kimlik belgesi alıp girebiliyormuşum demekki bir yolu varmış :))
Gireceğim :)))) burdan bilgi almakla hata ettimAsla almazlar.
bir şey olmuyor canım. ben de alese girmiştim o şekildeArkadaşlar Cumartesi günü üniversite sınavına gireceğim ösymnin sitesinde evlendikten sonraki soyismim yazıyor ve kendi soyismim ikisinide kullanıyorum fakat kimlik üzerinden değişiklik yapmadım sınav başkanı problem edermi bunu napmam gerekir bilgisi olan cevaplarsa cok memnun olurum önemli bi durum çünkü kısacası kimliğimde kızlık soyismim var ÖSYM sınava giriş belgemde kendi soyismim ve eşiminki var
Peki siz neden kimlik değiştirmiyorsunuz da insanlara insan gibi davranın diyorsunuz size de aynısını öneririm insan gibi davranıp kimliğinizi değiştirinİnsanlarda İNSAN gibi cevap versin!!!
Evet tek sorun geçici kimlik belgesini yarınmı sınav günümü veriliyor onu soracağımNeyse ki sınavdan iki gün önce aklınıza gelmiş, hiç gelmeyebilirdi de. Geçici kimlik belgesi ile girebilirsiniz.
Yeni evliyim vaktim olmadı anlatamıyorummmmmmmmmm benim sinirlendiğim nokta olan olmuş insanlar bnm sorumsuzluğumdan bahsedıyor Bnde farkındayım bunun ben buraya ne yapabiliriz diye geldim bu kadar basit ahkam kesmenin anlamı yokPeki siz neden kimlik değiştirmiyorsunuz da insanlara insan gibi davranın diyorsunuz size de aynısını öneririm insan gibi davranıp kimliğinizi değiştirin
Sınava giremezsiniz diye biliyorumArkadaşlar Cumartesi günü üniversite sınavına gireceğim ösymnin sitesinde evlendikten sonraki soyismim yazıyor ve kendi soyismim ikisinide kullanıyorum fakat kimlik üzerinden değişiklik yapmadım sınav başkanı problem edermi bunu napmam gerekir bilgisi olan cevaplarsa cok memnun olurum önemli bi durum çünkü kısacası kimliğimde kızlık soyismim var ÖSYM sınava giriş belgemde kendi soyismim ve eşiminki var
Ben riske giremeyeceğim sanırımbir şey olmuyor canım. ben de alese girmiştim o şekilde
Nüfus müdürlüğünden geçici kimlik belgesi alıp girebiliyormuşumSınava giremezsiniz diye biliyorum
Evet doğru öyle bi seçenek var. Çünkü oda resmi evrak süreli ama 10 gün flandi galiba. Mutlaka çözümü vardır 21. Yuzyildayiz imkani olmaz olur muNüfus müdürlüğünden geçici kimlik belgesi alıp girebiliyormuşum
İmkanı olmalı bencede ama insan strese giriyor yinedeEvet doğru öyle bi seçenek var. Çünkü oda resmi evrak süreli ama 10 gün flandi galiba. Mutlaka çözümü vardır 21. Yuzyildayiz imkani olmaz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?