- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Sanki şuraya konu acmadan geçici kimlik belgesi almaniz gerektiğini siz biliyormussunuz gibi sitem etmissiniz.Geçici belge ile girileceği yazıyo sizin bilğiniz yok heralde
Şimdi okudumSanki şuraya konu acmadan geçici kimlik belgesi almaniz gerektiğini siz biliyormussunuz gibi sitem etmissiniz.
Bence konu açarak iyi yapmışsınız ,sınav günü öğrenmeniz pek hoş olmazdı sizin için .Sınavda başarılar dilerimŞimdi okudum
Gecici kimlik belgesini yarin alabilirmiyim pekiSınavda görevlisiniz ama haberiniz yok bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin kızcağızı strese sokmayın
Evlilik cuzdanini yanına al canim bu tarz seylerde resmi evrak istiyorlar mesela boşandın ama kimligini degistirmedin diyelim. O zaman bosanma kagidini istiyorlar ama genede girişte ne olacagi hic belli olmuyorArkadaşlar Cumartesi günü üniversite sınavına gireceğim ösymnin sitesinde evlendikten sonraki soyismim yazıyor ve kendi soyismim ikisinide kullanıyorum fakat kimlik üzerinden değişiklik yapmadım sınav başkanı problem edermi bunu napmam gerekir bilgisi olan cevaplarsa cok memnun olurum önemli bi durum çünkü kısacası kimliğimde kızlık soyismim var ÖSYM sınava giriş belgemde kendi soyismim ve eşiminki var
Geçici kimlik belgesiyle oluyormuş yarin nüfus müdürlüğüne gidicemEvlilik cuzdanini yanına al canim bu tarz seylerde resmi evrak istiyorlar mesela boşandın ama kimligini degistirmedin diyelim. O zaman bosanma kagidini istiyorlar ama genede girişte ne olacagi hic belli olmuyor
Anladim canim ins sorun yasamadan halledersin sınavında başarılarGeçici kimlik belgesiyle oluyormuş yarin nüfus müdürlüğüne gidicem
Teşekkürler çok girmek istiyorum bu yüzden giremessem cok çok üzülürümAnladim canim ins sorun yasamadan halledersin sınavında başarılar
İnsanları azarlar gibi konuşmak nalaka asıl? Son birkaç gün kalaya bırakmasaydınız.Ee bunun bir yolu yokmu ne alaka
Randevu aldım yarin öğlen 1 debiyometrik fotoğrafım var yeni başka napmalıyımHemen arayın 199u randevu alın size en yakın nüfus müdürlüğünden. Gitmeden önce ptt veya bankadan kendi tc nize 22.50 yatırın. Bir de gitmeden önce biyometrik fotoğraf çektirin. Geçici kimlikle her işlem yaptırabilirsiniz. Ama mutlaka hemen arayıp size uygun saate randevu alın.
İnsanlarda İNSAN gibi cevap versin!!!İnsanları azarlar gibi konuşmak nalaka asıl? Son birkaç gün kalaya bırakmasaydınız.
Bankaya veya ptt ye 22.50 yatırın. İnternet Bankacılığından da yatırabilirsiniz.Randevu aldım yarin öğlen 1 debiyometrik fotoğrafım var yeni başka napmalıyım
Peki yarin oraya gidince bana geçici kimlik belgesi verirlermi yoksa sınav günümü gidicemBankaya veya ptt ye 22.50 yatırın. İnternet Bankacılığından da yatırabilirsiniz.
Bu nasıl bir üsluptur? Sizin gibi insan(?)ların olduğunu bilmek beni ürkütüyor ya.İnsanlarda İNSAN gibi cevap versin!!!
Ben de sınavda görevliyim, görevli kılavuzunda şöyle bir madde var: Kılavuzun 13. Sayfası hatta resim görünmüyorsa diye.Sınavda gorevliyim. Giremezsiniz.
Olan olmuş neyin kafasındasınız siz çözüm verin nutuk atmayın hobi amaçlı okumak için giriyorum ben olmazsa olmazım değil bir devlet kurumunda halihazırda memurum yeni evliyim vaktim olmadı değiştirmeye bide sizin gibi cok bilmişlerse izahat veriyoruz yazma Kardeşim kendine saklaK.bakmayın ama bu sizin sorumsuzluğunun, böyle şeyler çok önemli , kimlik problemi yüzünden sınava alınmayan çok kişi gördüm ben, bunu keşke daha önce düşünseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?