Üniversite sınavı kimlik problemi

Bende isim değişikliği yapmıştım.
ÖSYM önceden kayıt olduğum için eski isim vardı kimliğimde ise yeni isim vardı. Yanımda mahkeme kararıyla girip görevliye izah etmiştim ve almışlardı o şekilde. Sizin durumunuzda da geçici kimlikle alınır diye tahmin ediyorum.

Yeni kimliğim bana 3 günde gelmişti.
Geçici belge alın derim.
Aöf sınavlarında bile 50 kere fotoğrafıma ve bana baktılar ösym daha titiz bu konuda.

Evlilik cuzdanini yanına al canim bu tarz seylerde resmi evrak istiyorlar mesela boşandın ama kimligini degistirmedin diyelim. O zaman bosanma kagidini istiyorlar ama genede girişte ne olacagi hic belli olmuyor

Evlilik cuzdanini yanına al canim bu tarz seylerde resmi evrak istiyorlar mesela boşandın ama kimligini degistirmedin diyelim. O zaman bosanma kagidini istiyorlar ama genede girişte ne olacagi hic belli olmuyor
Geçici kimlik belgesiyle oluyormuş yarin nüfus müdürlüğüne gidicem

Hemen arayın 199u randevu alın size en yakın nüfus müdürlüğünden. Gitmeden önce ptt veya bankadan kendi tc nize 22.50 yatırın. Bir de gitmeden önce biyometrik fotoğraf çektirin. Geçici kimlikle her işlem yaptırabilirsiniz. Ama mutlaka hemen arayıp size uygun saate randevu alın.

Randevu aldım yarin öğlen 1 debiyometrik fotoğrafım var yeni başka napmalıyım

K.bakmayın ama bu sizin sorumsuzluğunun, böyle şeyler çok önemli , kimlik problemi yüzünden sınava alınmayan çok kişi gördüm ben, bunu keşke daha önce düşünseydiniz
Olan olmuş neyin kafasındasınız siz çözüm verin nutuk atmayın hobi amaçlı okumak için giriyorum ben olmazsa olmazım değil bir devlet kurumunda halihazırda memurum yeni evliyim vaktim olmadı değiştirmeye bide sizin gibi cok bilmişlerse izahat veriyoruz yazma Kardeşim kendine sakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…