Üniversite sınavı kimlik problemi

Geçici kimlik belgesi alıp girebiliyormuşum demekki bir yolu varmış :))
Buraya yazana kadar arama motoruna yazsaydınız görürdünüz. Hem suçlu hem güçlü millete laf yetiştiriyorsunuz. Bence siz sınava girmeseniz de olur !

Arkadaşlar Cumartesi günü üniversite sınavına gireceğim ösymnin sitesinde evlendikten sonraki soyismim yazıyor ve kendi soyismim ikisinide kullanıyorum fakat kimlik üzerinden değişiklik yapmadım sınav başkanı problem edermi bunu napmam gerekir bilgisi olan cevaplarsa cok memnun olurum önemli bi durum çünkü kısacası kimliğimde kızlık soyismim var ÖSYM sınava giriş belgemde kendi soyismim ve eşiminki var
bir şey olmuyor canım. ben de alese girmiştim o şekilde

Peki siz neden kimlik değiştirmiyorsunuz da insanlara insan gibi davranın diyorsunuz size de aynısını öneririm insan gibi davranıp kimliğinizi değiştirin :KK66:
Yeni evliyim vaktim olmadı anlatamıyorummmmmmmmmm benim sinirlendiğim nokta olan olmuş insanlar bnm sorumsuzluğumdan bahsedıyor Bnde farkındayım bunun ben buraya ne yapabiliriz diye geldim bu kadar basit ahkam kesmenin anlamı yok

Arkadaşlar Cumartesi günü üniversite sınavına gireceğim ösymnin sitesinde evlendikten sonraki soyismim yazıyor ve kendi soyismim ikisinide kullanıyorum fakat kimlik üzerinden değişiklik yapmadım sınav başkanı problem edermi bunu napmam gerekir bilgisi olan cevaplarsa cok memnun olurum önemli bi durum çünkü kısacası kimliğimde kızlık soyismim var ÖSYM sınava giriş belgemde kendi soyismim ve eşiminki var
Sınava giremezsiniz diye biliyorum

Nüfus müdürlüğünden geçici kimlik belgesi alıp girebiliyormuşum
Evet doğru öyle bi seçenek var. Çünkü oda resmi evrak süreli ama 10 gün flandi galiba. Mutlaka çözümü vardır 21. Yuzyildayiz imkani olmaz olur mu

Hakimlik savcılık sınavında sınıfımda biri vardı soyismi değişmiş ama sınav evrakları eski soyismiyle düzenlenmişti. O da ÖSYM sınavı. Nasıl yaptığını bilmiyorum ama sorunsuz girdi sınava. Merkezi arayıp görüşün.

Back
X