Üniversite Okuyanların Sohbet Sayfası :)

ahahahah canım ben tıp okuyorum tam üstüne bastn kaldır bakim ayağını:KK9:
ilk sayfada başka bir arkadaşla meslekdaşsınız onun yorumunu okuyodum ki sonra sana geldim bakıyorum yine aynı
hafif bir şaşkınlık yaşadım bir an:KK55: ben aynı yorumu mu okuyorum hala diye
:KK1:

:KK1: :KK1: smdı caktım olayı ilahi ya :KK1: :KK1: :KK1:

Aynen öyle :KK1:
Kızlar ben şimdi çıkıyorum. Yemek yicem, hazırlanıcam, sevgilimle buluşam :KK16:
Hoşçakalıııınnnnn :KK19:
güle güleeee:KK55:
spermiş bz de tıp okuyo gbyz 5 sene oku oku btmıyo mubarek :KK1: :KK1:
hayrlısıyla bıtırp işe gce atılıp sevdiceğimzle yuva kurarz inşallah :KK16:
ayy inşAllahh bazen bitmicekmiş gibi geliyor
valla ben bekleyemem atanmaydı filan mezun olduğum gibi basıcam nikahı
:KK16:
yoksa bunun daha TUSu var ohoooo hepsini beklersem benimki elden kayar gider:KK36::KK36:
zaten nerdeyse 3 yıl olcak beraberiz mezun olana kadar 6 yıl olcak daha ne kadar bekleteyim adamı:KK15:

Son düzenleme:
Kızlar bu öğrenci katkısı ne oluyor? Harç başka yazıyo katkı payı başka yazıyo :44:

$dsf.jpg

Son düzenleme:
kızlar bölümleriniz çok gü<elmiş tebrikler :) bende bu sene kazandım .siyaset bilimi ve kamu yönetimi .bakalım üniversitede bizi neler bekliyor :))

Son düzenleme:
Kızlar bu öğrenci katkısı ne oluyor? Harç başka yazıyo katkı payı başka yazıyo :44:

Eki Görüntüle 781576
o sanırım tek seferlik alınıcak olan bi katkı payı . hani liselerde toplarlar ya onun üniversite versiyonu .ama sadece kayıt oldukdan sonra veriliyor. ve bunu 1. öğretimlerde veriyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
o sanırım tek seferlik alınıcak olan bi katkı payı . hani liselerde toplarlar ya onun üniversite versiyonu .ama sadece kayıt oldukdan sonra veriliyor. ve bunu 1. öğretimlerde veriyor diye biliyorum.

Emin misin canım? Benim sevgilim 2 sene önce kayıt oldu 2. öğretm kendisi harç dışında hiçbir para vermedi :44:

Tamam canım, saol yinede. :KK31:

Kızlar bir şey daha sorucam üniversiteyi ilk defa kazananlar için bu yıl öğrendi kredileri ne zaman yatırılmaya başlanıyor?

X