- Konu Sahibi theuglygoddess
Aynen öyle
Kızlar ben şimdi çıkıyorum. Yemek yicem, hazırlanıcam, sevgilimle buluşam
Hoşçakalıııınnnnn
hscakal tatlım iyi eglencler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle
Hoşçakalıııınnnnn
ahahahah canım ben tıp okuyorum tam üstüne bastn kaldır bakim ayağını
ilk sayfada başka bir arkadaşla meslekdaşsınız onun yorumunu okuyodum ki sonra sana geldim bakıyorum yine aynı
hafif bir şaşkınlık yaşadım bir an ben aynı yorumu mu okuyorum hala diye
güle güleeeeAynen öyle
Hoşçakalıııınnnnn
ayy inşAllahh bazen bitmicekmiş gibi geliyorspermiş bz de tıp okuyo gbyz 5 sene oku oku btmıyo mubarek
hayrlısıyla bıtırp işe gce atılıp sevdiceğimzle yuva kurarz inşallah
güle güleeee
ayy inşAllahh bazen bitmicekmiş gibi geliyor
valla ben bekleyemem atanmaydı filan mezun olduğum gibi basıcam nikahı
yoksa bunun daha TUSu var ohoooo hepsini beklersem benimki elden kayar gider
pekte zor olmadı sankiiiinşallah ya mezunyet ardından hemen aklıma soktn ıyıce
2. Öğretim harç ücretleri - 2013 | Manuel Medya
Kızlar burda verilen harç ücretleri yıllık ödenen ücretmi yoksa dönemlik mi? Yani ben iktisat fakültesindeyim yıllık mı toplam 1.155 tl vericem yoksa dönemlik 1.155 tl(yıllık toplam 2.310 tl'ye geliyo) mi?
canım tam bı bılgım yok ama sanıyorum donemlık
o sanırım tek seferlik alınıcak olan bi katkı payı . hani liselerde toplarlar ya onun üniversite versiyonu .ama sadece kayıt oldukdan sonra veriliyor. ve bunu 1. öğretimlerde veriyor diye biliyorum.Kızlar bu öğrenci katkısı ne oluyor? Harç başka yazıyo katkı payı başka yazıyo :44:
Eki Görüntüle 781576
o sanırım tek seferlik alınıcak olan bi katkı payı . hani liselerde toplarlar ya onun üniversite versiyonu .ama sadece kayıt oldukdan sonra veriliyor. ve bunu 1. öğretimlerde veriyor diye biliyorum.
Emin misin canım? Benim sevgilim 2 sene önce kayıt oldu 2. öğretm kendisi harç dışında hiçbir para vermedi :44:
kızlar bölümleriniz çok gü<elmiş tebrikler :) bende bu sene kazandım .siyaset bilimi ve kamu yönetimi .bakalım üniversitede bizi neler bekliyor :))
Tamam canım, saol yinede.
Kızlar bir şey daha sorucam üniversiteyi ilk defa kazananlar için bu yıl öğrendi kredileri ne zaman yatırılmaya başlanıyor?
o sanırım tek seferlik alınıcak olan bi katkı payı . hani liselerde toplarlar ya onun üniversite versiyonu .ama sadece kayıt oldukdan sonra veriliyor. ve bunu 1. öğretimlerde veriyor diye biliyorum.
kayıttan once yatrman gerekıyo dye blyrm canım
Canım harç demiyorum. Hani kyk'dan kredi alıyoruz ya :) O kredi ilk ne zaman yatıyo ? Ocak diye duydum doğru mu?
evet katkı payını kayt yaptrrken oduyorz ben oyle htrlıyorum en azndan 2 sene once kayt yaptrmstm