- Konu Sahibi theuglygoddess
Umarım
Sen hangi bölümdesin ve kaçıncı sınıftasın canım?
ingilizce ögretmenliği canım benm 3. senem ama 2 yıl daha var bir an evvel btresim var su okulu
sanada hayrlı olsun okulun bölümn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım
Sen hangi bölümdesin ve kaçıncı sınıftasın canım?
Kızlar bir şey sorucam. Devlet yurdunda kalırken mesela o gün yurtta kalmıcaksın. Bunu yurda söylüyosun ya. Onlar direk söylediğinde tamam diyolar mı yoksa aileyi de arıyolar mı?
ingilizce ögretmenliği canım benm 3. senem ama 2 yıl daha var bir an evvel btresim var su okulu
hc sylemıyosun bile canım dosyan oluyo dosyanı dolduruyosun gıdecegn adresle veya baska adres salla gtsın memura verıyosun dosyanı oluyo btıyo kımseye hesap vermıyosun aılenı de aramıyolar :)
Az önce de bi arkadaş ingilizce öğretmenliğiydi. Mezun olunca direk iş mi veriyolar napıyolar yahu Saolasın canım. Sende sorunsuz bi şekilde bitirirsin inşallah okulunu
ataması iyi canım masallah dyeyim ve her yerde gecerli bi meslek ondan olsa gerek
bu arada teskkrler tatlım amin
bende okulu bıtırınce sevdıcegıme kavuscam bran once btse
Öyleyse cok iyi yaa. Saol canım. Peki yılda toplam izin ne kadar oluyor?
Oh oh inşallah hemencik kavuşursun Ama üniversitenin tanı da çıkar
haftasonları ızın sayından dusulmuyo tatlım sadece haftaıclerı sınır koyuyolar o da 60 gun :)
bende tam ilk sayfaya bakıyodum bi akadaşta ingilizce öğretmenliği yazmışingilizce ögretmenliği canım benm 3. senem ama 2 yıl daha var bir an evvel btresim var su okulu
İyimiş :) Peki canım KYK yurdu olabilir benim. Aynı şekilde kurallar dimi?
bende tam ilk sayfaya bakıyodum bi akadaşta ingilizce öğretmenliği yazmış
sonra sona geldim bakıyom yine aynı
Allah Allah dedim ilk sayfadamıyım hala
banada daha 3 var bişe olmaz napalım başa gelen çekilir bitecek Allahın izniyle daha evlenicem ben
ben kyk da kalıyorum canım kurallar bu sekılde yurda en sn gırıs saatı de kısın 11 yazn ve bahar 12 gece :)
bende tam ilk sayfaya bakıyodum bi akadaşta ingilizce öğretmenliği yazmış
sonra sona geldim bakıyom yine aynı
Allah Allah dedim ilk sayfadamıyım hala
banada daha 3 var bişe olmaz napalım başa gelen çekilir bitecek Allahın izniyle daha evlenicem ben
Cok saol canım çok yardımcı oldun. Hangi şehirde okuyosun merak ettim? :)
tıptayım ben canım:94:
Hayırlısı olsun canım. Sen hangi bölümdesin?
rca ederim canım ne demek samsunda okuyrm canım
sağolasın canım inşAllahhh
bak hemen cvp ta veren oldu gördün mü
sağolasın canım inşAllahhh
bak hemen cvp ta veren oldu gördün mü
ahahahah canım ben tıp okuyorum tam üstüne bastn kaldır bakim ayağınıvaay meslekdasım evet ya napalım tıp okuyo gbıyız ama olsun Allahın ıznyle hersey ck guzel olcak