- 19 Aralık 2022
- 39
- -19
- 27
-
- Konu Sahibi saadet2345
Okulun öğrenci işleriyle görüşmelisin. İki üç sene önce bu tarz bir durumda af çıkmıştı. Belki yararlanırsın.Merhaba arkdslar üniversite kaydimi yenilemedim 6 yıl iki dersten kaldım giremedim sağlık sorunlarından dolayı mezun olacağım sene korona falan çıktı üniversiteyi düşünecek zamnin bile olmadı kaydım silinmemistir dimi lütfen bilgisi olan söylesin?
Ne gibiOkulun öğrenci işleriyle görüşmelisin. İki üç sene önce bu tarz bir durumda af çıkmıştı. Belki yararlanırsın.
Sen en iyisi doktor raporlarını al okula git ve öğrenci işleriyle görüş. Belki mücbir sebep sayılabilir.Ne gibi
Öğrenci sistemime baktım devamlı yazıyo bide 4 yıl olanlara 7 yıl azami süresi var ama yinede korkuyorumSen en iyisi doktor raporlarını al okula git ve öğrenci işleriyle görüş. Belki mücbir sebep sayılabilir.
Devamlı yazıyo sistemdeBen özel dilekçe verip kaydımı sildirmiştim kendiliğinden silinmemişti ama sizin bayağı uzunmuş süre.
DDevamlı yazıyo sistemde
Ben özel dilekçe verip kaydımı sildirmiştim kendiliğinden silinmemişti ama sizin bayağı uzunmuş sür
Silinmemistir dimi devamlı yazıyo çok korkuyorum iki dersim var sadece allttN uyuyamıyorum korkuyorum da aramayaDurumunuz beklemede olarak görünür. Bölüm sekterliğine mail atın gerekli bilgiyi verecektir.
Kesin bilgimi pekiDurumunuz beklemede olarak görünür. Bölüm sekterliğine mail atın gerekli bilgiyi verecektir. Kaydınız otomatik olarak silinmez; ilişik kesme işlemini bizzat yapmanız lazım.
Dediğim gibi sabah ilk iş mail atın bölüm sekreterine; detay verecektir.Silinmemistir dimi devamlı yazıyo çok korkuyorum iki dersim var sadece allttN uyuyamıyorum korkuyorum da aramaya
Çok rahatladım çok sağolun gercektenKesin bilgimi peki
Şimdi 6 yıl da bayağı uzun bir süre kesinlik konusunda okul bilgi verir ancak.Kesin bilgimi peki
Sistemde devamlı yazıyoŞimdi 6 yıl da bayağı uzun bir süre kesinlik konusunda okul bilgi verir ancak.
Bir sorun gozukmuyo 4 yıllıklarin 8 yillk azaminsuresi olduğunu biliyorumSistemde devamlı yazıyo
Korkmayın ve okulla iletişime geçin. Buraya da yazarsınız sonucu. Bizler farazi yorum yapıyoruz.Sistemde devamlı yazıyo
Çok teşekkür ederimKorkmayın ve okulla iletişime geçin. Buraya da yazarsınız sonucu. Bizler farazi yorum yapıyoruz.
En azından dondururuÇok teşekkür ederim
Bişey daha sorucsm nasıl bir mail atmalıyım ne yazmalıyım yani nasıl aciklsmalıyım yardimci olrmumusunÇok teşekkür ederim
Okulunuza mail atın sorun bence örgün nasıl bilmiyorum ama AÖF de (Anadolu üniversitesinde) artık 4 dönem üst üste yenileme olmazsa kayıt siliniyor artikEn azından dondururu
Bişey daha sorucsm nasıl bir mail atmalıyım ne yazmalıyım yani nasıl aciklsmalıyım yardimci olrmumusun