Üniversite hastanesi mi, özel mi?

Randevuyu ayni gun vermeleri cok iyiymis... Bayram gunu drlar izindedir herhalde...cunku 1 ayligina turkiyeye geliyorum.. Once esimin ailesine bayram arefesinde kardeslerimin bulundugu sehre gidecegim tahlilleride orda yapacam... Bayram da randevu vermezler herhalde...benim merak ettigim ayni gun butun tahlilleri yapiyorlarmi mesela rahim girisine bakilacaksa. Film yada kamerayla kan tahliliymis smir kultur ultrason ne gerekiyor sa artik ayni gun yapiliyormu yada ayri ayri gunleremi randevu verecekler...kusura bakmayin tr doktorlari hakkinda hicbir bilgim yok trdeki aktabalarimdada benim durumumda olan kiside yok fikir alip danisayim....

bana şu şekilde yapıldı cnm
bu doktor bu arada annemi ameliyat eden profun öğrencisi oldugu için ve annemin ameliyatını bu asistan da girdiği için annemi tanıdı
sonrasında ben girdim muayeneye çok çok iyi bi doktordu
problemlerimi anlattım sedyeye yatmamı istedi
sonra bi çubugu soktu çok afedersin yan taraftaki ekrandan baktı bi lezyon gördü aynı sırada zaten bi cama sıvı alıp gönderdi smir testi
sonra kan tahlili istedi biyopsi yapıcaz dedi normalde kan sonuçları ertesi gün çıkıyo ama seninkine acil yazıcam öğlen arasında gel biyopsini yapıcam dedi smir biyopsiden daha önce çıktı biyopsi 2 haftada çıktı sonuçlar
yani bana herşeyi aynı gün içinde yaptı

diğer mesajımda kan tahlili ertesi gün çıkıyo demiştim normalde öyle
ama bana acil yazıldıgı için aynı gün çıktı tezatlık olmasın açıklamak istedim

Son düzenleme:

bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim...benim icin en iyisi prof sanirim.....

bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim...benim icin en iyisi prof sanirim.....

cnm proflar ögrencisinin her muayenesini görüyo zaten hatta bazen ne yapmam gerekiyo diye arıyo asistan muayene sırasında doktor
zaten senin herşeyini görüp bilicek sıkıntı yaşama üniw hastanesinde bütün bölümlerde profların ögrencileri oluyo

nee universite hastanesinde doktorun ogrencisimi bakiyor bilmiyordum....birseyin arastirmasinda ozellikle prof secilmisse bu isin dikkate alinmasi gerekmezmi....birebir doktorla sadece gorusmek mumkun olamazmi....yurtdisinda ben sadece acilde stajerlere rast geldim...oda devlet has...onemli birsey olursa direk stajer cikiyor sadece doktor kaliyor....oda sadece gittigin acilde oluyor normal kontrolunde randevun varsa doktorun kendisi girer....

Ben olsam üniversite hastahanelerini tercih ederdim çünkü daha detaylı araştırıyorlar bu bir ikinciside tahlil ve tetkiklerinin daha güvenilir olduğunu düşünüyorum dezavantajlarıda çok bir kere asistanlar muayne ediyor ama burda sizin için önemli olan tahlil ve tetkikler bunları yaptırırsınız alır sonuçları bir prof.un muaynehanesine gidersiniz elinizde tetkikleriniz olur muaynenizide o yapar ama yurt dışından geliyorsunuz sanırım sgk yada emekli sandığı mensubu olmadan sanırım üniversite hastanelerinde muayne olamazsınız.

Sigorta olmadan universite hastanesinde muayene olunmuyormu.... Ben ucretli muayene olurum diye dusunmustum... Burdaki yorumlara dayanarak univ has daha iyi olduguna karar verdim en azindan butun tahliller ayni yerde yapilir buda zaman kaybettirmez...

Yardimci olan herkese tesekkurler.....

tabi ki doktordan doktora değişiyor ama yaşadığım olayı anlatayım. oğlum hastalandı, üniversite hastanesinden randevu aldık. doktor oğlumu muayene etti, soğuk aldığını söyledi, ilaç verdi. iki hafta sonra durum değişmedi, oğlum hala çok kötü öksürüyordu. yine aynı doktora gittik. çocuğa bakmadan aynı ilaç verdi. biz sağlık ocağına gitmeye karar verdik. oradaki doktor oğluma bakıp ciğerinde balgam olduğunu söyledi. iyi bir çocuk doktoru bulmayı tavsiye etti. o zaman özel hastaneyi tercih ettik. doktor oğlumla çok ilgilendi, çocuğumun akut bronşiti vardı ama birinci doktor bunu fark etmedi. gereken tedavi geçirdikten sonra oğlum iyileşti.

arkadaşlar göz ve dişimden doktora gitmem lazım özel mi devlet mi daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…