benim bildiğim üniversite hastanesi öğrenme araştırma amaçlı olduğu için hastalığınız ne olursa olsun çok detaylı bakıyorlar testler tahliller filan.tabi hangi hastaneye gittiğinize de bağlı çapa,cerrahpaşa gibi hasta trafiğinin çok yoğun olduğu fakültelere giderseniz fazla ilgilenemeyebilirler.
bende arastirma olarak universite has.. daha iyi oldugunu duydum nekadar dogru oldugunu bilemiyorum tabi.... peki universite has giderken direkmi gitmeliyim yoksa randevu alarakmi.... tatilim sirasinda denk gelmesi cok iyi olur...
nasıl bılgı vermezler anlamadım
kan pıhtılaşması çok yaygın gebelikte acaba öyle bı sebebmi
siz burda drye gıtsenız herşey yenıden yapılacak tedavı surenız uzuyacak
tıp hocaları profesörler filan baktığı için daha iyi oluyor tabi.ben birkaç kere gittim devlet hastanesindeki gibi randevuyu sabahtan alıyorsunuz birkaç saat içinde sıranız gelince muayene oluyorsunuz.testler de aynı şekilde yapılıyor
ben kan pihtilasmasi oldugunu dusunmuyorum cunku 2 oglum var...benim problemim vajinal kanama acikcasi rahim anormalisi dusunuyorum...burdaki drlar sadece su sebepten dusuk riskin var diyorlar...bunun altinda yatan bir neden olmali...bir bebegimi 21 haftalikken dogumda kaybettim...kucuk oglumu 34 haftalikken dogurdum....ben sadece nedenlerini ogrenmek istiyorum...bir dr dedigi kimi hamilelik boyle riskli gecebiliyor...baska bir drda bunyemin hamileligi kaldirmadigini soyledi....olurda ilerde bir kiz cocugu icin yeniden dusunursem en azindan sorunumu bastan bileyim.....
bu dediginiz universite has icinmi...ayni gunmu randevuyu veriyorlar....ben universite hastanesi icin gunler onceden randevu alindigini dusundum.... burda en erken randevu 1 ayda veriyorlar....
cevabin icin tesekkurler....aklimda mersin universite hastanesi var... ben sadece sebeplerini ogrenmek istiyorum.... turkiye doktorlari hakkinda hicbir bilgim yok...bekarken jinekologun kapisinin onunden gecmis degilim....
evet üniversite hastanesi için.aynı gün randevu veriyorlar burada ama başka şehirlerde nasıldır bilmiyorum.doktoruna göre de değişiyor bazı doktorlar daha çok tercih edilince birkaç günlük programları dolu olabiliyor o zaman birkaç gün sonraya gün verdikleri oluyor ama öyle 1 ay filan değil 3-4 gün sonrası oluyor en fazla
her durum soz konusu olabilir tabi... insan ister istemez dusunuyor acaba gercek sorun ne....en iyisi kendi dilimde kendi memleketimde en ayrintili noktaya kadar arastirilmasi en iyisi...en azindan gercek sorunumu ogrenirsem ona gore gerekirse tedavisini olurum...kaybettigim bebegim icinde otopsi yapildi benim butun tahlillerim sonuc 0...dr tek dedigi sey ne sende nede bebeginde bir rahatsizlik bulamadik bu bir sansizlik her hamilelik kendine ozgudur birdaha boyle olacak diye bir sart yok...malesef kucuk oglumdada ayni sorunlari yasadim cok sukurki bu sefer kucagima aldim...bu yasadiklarimin bir sebebi olmali....Kapsamlı bir araştırma ,teşhis ve tedavi için;hele ki teşhis konamamış,tekrarlayan bebek kayıplarında üniversite hastanesine gitmeniz sizin için daha yararlı olur..
Çünkü üniversite hastaneleri araştırma hast.leri olduğu için,didik didik ediliyorsunuz..
Daha şüpheci yaklaşıyorlar ve her ihtimali değerlendirmeye çalışıyorlar..
Her hastanenin randevu sistemi farklı;kimisi günlük randevu veriyor,kimisi online istediğiniz gün ,istediğiniz saatte randevu verebiliyor..
Eğer Mersin diyorsanız,bence Balcalı (Adana-Çukurova Üni.Has.) Hastanesine gitmenizi öneririm,o bölgenin en büyük ve kapsamlı hastanesi o çünkü..
Mersine'de yakın..
Çok geçmiş olsun..
Not: Pıhtılaşma üzerinde durmuyorum demişsiniz ya..
Yaşadığınız kayıplar nedendir,araştırmadan bilinmez ama..
Daha önce çocuk sahibi olmanız,sonradan pıhtılaşma problemi yaşamayacağınız anlamına gelmiyor malesef..
Çocuk sahibi olduğu halde bu sebepten kayıp yaşayan çok kadın var..
Sebep bu da olabilir,olmayabilir de..
mersin üniv hastanesi çok iyi jinekoloji de annem ameliyat oldu kontrole gider sürekli hem bende gittim hiçbirşeyi göz ardı etmiyolar
ewt tabı kayıplar ınsanı çok yıpratıyor hem fiziksel hem ruhsal
acaba rahım yetmezliğimi var oda çok basit bi işlemle halledılıyor ama
arkadaşım bir hemşire olarak tüm samimiyetimle söylüyorum özel hastanelere o kadar para dökmeniz gerekmiyor gerçekten artık eğitim araştırma hastaneleri çok iyi araştırma yapılıyor. ben eğitim ve araştırmada çalışıyorum bi 15 gün kadar öncede özel hastanede ameliyat oldum (hepsi için değil ama özel hast çoğu böyle)inanın çok kötüydü şok oldum.önce bi eğitim ve araştırma hastanesine gidin eğer onlarda bulamazsanız sonra özel bi hastane düşünün. ilk olarak özele gidersiniz ordada bişey bulunamaz sonra eğitim araştırma hastanesine gidip orada bulunursa üzülürsünüz verdiğiniz paralara yazık olur. umarım bi an önce hastalığınızın teşhisi koyulur
adana balcali hastanesini cok duydum...cok iyi bir hastaneymis...bir tanidigim orda tup bebek tedavisi goruyor... ama mersin has iyiyse ona gitmeyi isterim...hem cok iyi bildigim sehir hemde heran gidebilirim...2 oglum oldugu icin biraz ugrastirabilir...biryandanda butun tahliller olsun problemimi ogrenimde en iyi dr ilgiliye inss rast gelirimde gerisi pekte onemli degil...tedavi sureci nekadar surer acaba cunku kaldigim gunu biletimi ona gore ayarlamaya calisayim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?