• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite de kalemlik kullanmalı mıyım?

ben de kullanıyorum bu doğal birşey çantama kalemin mürekkebinin akmaması düşüncesiyle aldım..bunu problem etme :)

Bırakın kalemliği, okula defter ya da kalem götürdüğümü hatırlamam.
Çünkü kalemlik kullansam içindekiler o gün tükenir, defter kullansam not çektireceğiz deyip kimbilir kimlere gider de bana geri dönmez.
İnsanlara hayır diyemeyip bir şeyin sonu olsa da onlara verecek bir karakterim olduğundan dolayı okula gidince bir sayfa bulur, bir de kurşun kalem alırım.
Böyle arkadaşlarınız yoksa ne güzel, severek kullanın derim.
Hatta benim yerime de kullanın.

Kalemliği bırak ben okula sırt çantasıyla gidiyorum :27:
Her gün her gün bilgisayarı taşımak hiç kolay olmuyor.Sırt çantası aldım sırf o bilgisayarı rahat taşıyabilmek için.

Bizim 40 yaş üstü bayan hocalar kullanıyor... çocuksu bir gereç olduğunu düşünmüyorum:23:

Ben kalem hastasıyım gördüğüm beğendiğim kalemleri hemen alırım özellikle renkli olanları
E hepsi ayrı ayrı yerlerde olacağına kalemliğin içinde düzenli durmalı
Bunun çocuklukla alakası yok içten gelen bir şey
Benim üniversitede hocalarım hep kullanırdı
Sen çekiniyorsan şöyle yapabilirsin; kalemlik sadece çantanın içinde durur. Oradan alı kullanırsın.
Bunu küçümsemenin kimsenin haddi olduğunu düşünmüyorum, zevk meselesi :)

üniversitede okuyorum ve hala kalemliğim var sade bir model :34:
evde bitanede köpekli tüylü birşey varda onu götürmeye cesaret edemem :52::52:

ne var canım ben mezun olduğum sene mor peluş bir kalemlik almıştım hiç de gocunmuyordum:)
üniversitedeyim kaç yıl oldu hala kalemlik kullanırım daha sade en azından peluş değil ama yine de cıvıl cıvıl bir kalemliğim var:)

bende üniversite okuyorum ve kalemlik kullanıyorum
ince sade bir kalemlik

Kullan tabi, yoksa kalemler cantana sacilir :)

Ben doktora yapiyorum, ben bile kullaniyorum bu yasta hem de pembis :)))))

Back