Üniversite de kalemlik kullanmalı mıyım?

Seninugruna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
106
2
26
İstanbul
mezun grupta dershaneye kayıt oldum. kalemlik aldım , yeşil renkte.
yani üniversiteliler bile kalemlik kullanıyor. sizce çocuksu mu davranıyorum kalemlik alarak?
kalemlik kullanmamalı mıyım?

kendinizi nasıl rahat iyi hissediyorsanız o şekilde hareket edin...sizin hoşunuza gidiyorsa kullanın..

Olur mu öyle şey canım ne alakası var çocuksu davranmakla hem öyle olduğunu düşünüyorsan bile böyle bir çocuksu davranış kötü bir şey değil tam tersi tatlı

ben de yeni mezun oldum ama kalemlik hala daha kullanıyorum. sade düz bir model her zaman kullanılabilir bence. kalemler de kolay kolay kaybolmaz, abes bir durum yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilirsin canım bunda ne var sanki kafanı böyle şeylere takma sen derslerine odaklan

Canim benim üniversite de hocam kendisi profesör kadın kalem kutusu kullanıyor ne var ki bunda cok çocuksu birşey olmadıkça kullanabilirsin bence

taktıgında dert olsa yahu ben de masterı btrmeme az kaldı ama kalemlik hala daha kullanıyorum. yas 26 herzamanda ozen gostermsındır kalemlerıme..

ben evliyim bir bebegim var ve hala kalemligim var
hemde ne süslü :)
oldum olasi severim kirtasiye malzemelerini
hem zaten ögrencisin
cocukluklada hic ama hic alakasi yok :)

Tek derdin bu olsun
Ben mezun grupta dershaneye giderken pink panther ve peluş kalemliklerimi kullanırdım

canım benım koca tavsan suratlı kalemlıgım vardı dersanedeyken sınıftakı erkekler gorunce kopuyorlardı aklıma o geldı unıde daha duz bı kalemlık kullanıyorum boylelıkle kalemlerım cantamın ıcıne dagılmıyor kalemlıgımın ıcıne dudak nemlendırıcımıde atıyorum guzel oluyor

Son düzenleme:
Anormal olan kalemlik kullanmanız değil, kalemlik kullanırsam başkaları ne der diye düşünmektir. Merak etmeyin, dersanede insanların kalemlik kullanmanızı önemseyecek kadar boş vakitleri olmayacak.

Bende üniversiteye yeni başladığımda peluş köpekli kalemkutumu kullanıyordum, niye sorun olsun ki çok tatlıydı :) sonradan çantamda tüm yeri o kaplıyor diye ince sade bir kalemlik aldım :)

bende üniversite öğrenciyim ve bir kalemliğe sahibim...
hiç de utanmam sıramın üstünde durur bütün gün :)

bunu lütfen çocukluk olarak değil de düzeni seven biriyim olarak algılayın...

ne var yani çantamda orada burada saçılmış kalemler olması yerine hepsin bir arada tutan bir kalemliğimin olmasında

üniversitede 5.yılım, not defterimin kapağında Pepee stickerı var. esprisine yapıştırdım tabii ki ama ya espri olduğunu anlamazlarsa kaygısı gütmedim hiç.kafana göre takıl hiç de komik durmaz kalemlik.

Dış dünyayı bu kadar önemsemeyin kendinizle ilgili konularda.
Nasıl iyi mutlu hissediyorsanız o şekilde davranın.

benım neredeyse bütün arkadaslarımda vardı kalemlık.

ha cok tedırgın olursan hani kalem icine 5 6 kalem sıgacak ınce kalemlıkler var ya onlardan al.

yani ayıp bir sey degıl ki.
belki cok cicili bicili olursa mıllet tuhaf bakar ama bakmaları da bence cok önemli degııl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…