Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

kadınların hepsini seviyorum ama özellikle yasemin çok tatlı yaaa konuşmaları hareketleri o kadın doktora gittiklerinde özellikle kocasından kıskanması

suzanın durumu çok saçma olmuş yaa, birkaç şahidin lafıyla polis nefsi müdafa çıkarın kelepçeleri diyor, puffff.....

suzanın durumu çok saçma olmuş yaa, birkaç şahidin lafıyla polis nefsi müdafa çıkarın kelepçeleri diyor, puffff.....

O benim de garibime gitti.En azından bir emniyete falan götürülmesi bırakılacaksa da sonra bırakılması gerekmiyor muydu?

evet çok saçmaydı orda düğünü olucak kız kimdiya adı neydı adını unuttum internette bakıyoum bulamadım bılen varmı ?
evet bencede sacma olmus...ama genede guzel bir bolumdu

çokkkk saçma hemde güldüm valla

evet bencede sacma olmus...ama genede guzel bir bolumdu

canımya dünkü umutsuz ev kadınlarındakı düğünü olucak kız vardıya beraber yaşayanlar hanı onun gerçek adı neydı aradım taradım bulamıyorumyaaaaaa sen izliyormuşsun dızıyı bılırsın sen :)

ben söyleyeyim
olcay yusufoğlu.. dizideki adı da burcu
ben de beğeniyorum onu :)

ben söyleyeyim
olcay yusufoğlu.. dizideki adı da burcu
ben de beğeniyorum onu :)

ALLAMYA DELİ OLDUM BURCU DIYEDE ARADIM ÇIKMADI GİTTİ çok sağol canımya takıldımı takılıyo insan işte :)

bir ara yetişdim baktım ama ılgınç nette aradım çıkmadı hiç biyerde böle bulurum artık saçlarına bayıldımmmmm soslu makarnam çok güzel dimii ?:)

ben senin için internetten baktım dizinin başına konuk oyuncular kısmandan isimlere bakıp googleden arattım :)
dizi kurdu olmuşum iyice beee
evet saçları çok güzel.. ben fiziğini de çok beğendim.. dal gibi maşallah :)

Yeni keşif ettim, çok güzel bir dizi olmuş, Oyuncular harika. Orijinalini aratmıyor. Zevkle izliyorum

Bu suzanın sırrı ne spoiler verebilirmisiniz ayrıntılı ?

spoiler

bildiğim kadarıyla bu kızınıda alıp teyzesinin yanına kaçmış. feyyaz yüzünden. küçük kız da bir kaza geçiriyor evde ve ölüyor. suzan da bunu feyyaza söyleyemiyor onu suçlar diye, teyzesiyle sessiz sedasız gömüyor kızı. izmire gidiyor. bir hastane de çalışıyor orda da galba o kızda ailesini kaybetmiş çocuk bölümünde bi kızı görüyo ve onu nüfusuna alıyo sonra enverle tanışıyo

Çok çok teşekkür ederimm:)

Yaseminin kızına neler olucak ilerleyen zamanlarda onda ne gibi değişiklikler olucak? Nermine nolucak ? Nazlıya neler olucak spoiler verirmsinizz :)

Yaseminin kızına neler olucak ilerleyen zamanlarda onda ne gibi değişiklikler olucak? Nermine nolucak ? Nazlıya neler olucak spoiler verirmsinizz :)

spoiler

hatırladığım kadarıyla yaseminin kızı elifin ikizlerden birinden hamile kalacak tabi baya ilerde, emel trafik kazasında ölecek, kudret cinayet işleyecek, kadınlar hep beraber saklayacak (dizinin son sezonunda) nazlı kimdi hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…